Saç Rengi ve Saç Boyama Yanık saçım için tek çözüm keratin bakımı mı?

rainstarlol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
170
3
Saçlarım defalarca işlem gördü röfleler oryalle defalarca açılmalar kızıldan sarıya dönmeler falan derken saçlarım bu halde şimdi :KK43:
Bugün kuaföre keratin bakımına gittim fiyat sordum seansı 150 tl dedi şok oldum ve eve döndüm

Evde 2 günde bir badem yağı Hindistan cevizi yağı yumurta ve zeytinyağı karışımını sürüp 1 saat bekletiyorum kafamda ama pek işe yaramayacak gibi :KK43:

Saçımın düzelmesi için kestirmek haricinde ne yapabilirim kestiremem çünkü zaten kısa saçlarım baya :KK43:

Acaba Bc Acil Kurtarma Seti mi alsam çok methini okudum burda

Eklentiler

• 20150130_171648-1.jpg
    20150130_171648-1.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 178
Saçlarım defalarca işlem gördü röfleler oryalle defalarca açılmalar kızıldan sarıya dönmeler falan derken saçlarım bu halde şimdi :KK43:
Bugün kuaföre keratin bakımına gittim fiyat sordum seansı 150 tl dedi şok oldum ve eve döndüm

Evde 2 günde bir badem yağı Hindistan cevizi yağı yumurta ve zeytinyağı karışımını sürüp 1 saat bekletiyorum kafamda ama pek işe yaramayacak gibi :KK43:

Saçımın düzelmesi için kestirmek haricinde ne yapabilirim kestiremem çünkü zaten kısa saçlarım baya :KK43:

Acaba Bc Acil Kurtarma Seti mi alsam çok methini okudum burda
cnm benım sacımı boyattığım yerde 1 sene kdr once 100 lira demıstı bana istanbuldaysan nosunu verebılırım bı arar görüsürsün

100 tl de fazla ya burdan baktım keratin seansı konularına bayanlar hep 50-75 arası vermiş
ben sormadan kendısı soylemıstı o zmnlar nashınınkınımı ne yalan olmasın yınede kullandıkları marka .saçların eskı halıne felan döner demıstı bencede pahalı ama ıste ama kuaförler hep pahalı:)

Kızlar keratin bakım mı yaptırsam yoksa 70 tl ye Bc Acil Kurtarma seti mi alsam kararsız kaldım

keratin yüklemesi gerçekten işe yarıyor saçların hiç oriel görmemiş gibi oluyor ve bir seferde biten birşey iki günde bir tekrarlaman gerekmiyor... ama sana verdikleri fiyat çok fazla... başka kuaförlere de sor bence...

keratin yüklemesi gerçekten işe yarıyor saçların hiç oriel görmemiş gibi oluyor ve bir seferde biten birşey iki günde bir tekrarlaman gerekmiyor... ama sana verdikleri fiyat çok fazla... başka kuaförlere de sor bence...
Ama ben birkaç seans tekrarlanıyor diye biliyorum nasıl tek seansta bitiyor ki

ayyy çok kötü olmuş gerçekten ya ben olsam o kafayla dışarı çıkamazdım rezalet umarım ucuzundan bi keratin bakımı bulabilirsin

o kadar da abartılacak bir şey yok... kızın moralini daha fazla bozmayın bence... sen git bir kere keratin yaptır... kalan yıpranmayı da evdeki bakımlarınla halledersin olmadı...

ayyy çok kötü olmuş gerçekten ya ben olsam o kafayla dışarı çıkamazdım rezalet umarım ucuzundan bi keratin bakımı bulabilirsin[/QUOTE
Canım ben de Mega keratin setini denemek istiyorum, hem hızlı uzama hem de aşınan saçlarımı toparlama için ıkı set bir arada almak istiyorum.

X