Yanıma sadece 3 istikrarlı diyet arkadaşı arıyorum bayanlar :)

oburdebby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
205
2
26
İstanbul
Merhaba
Aslında bir topiğim var ama sadece bir arkadaşım düzenli giriyor.Oda buraya geçer umarım :)
Eğer her gün gelebilecekseniz bekliyorum.Topiklerin terkedilmesine hayııııır!
Kimler var bakalım?

niye sadece 3 ne kadar çok arkadaş o kadar azim bence.ben geleyım dıyorum tatlıyı,tuzu,yağı,hamur işini kesiyorum ama emzirdiğim için bunların dışındakını yemeye çalışıyorum pekmez ve meyve suyu kullanıyorum diye soya benı grubuna almadı.ama azımlıyım 4 ayda 21 kilo verdim ocaga kadar 15 kilo daha vermek istiyorum

Ben varım!
20 gün sonra okulum açılacak ama benim yanlarım aldı başını gitti!
Şu saatte ayaktayım ama yarın 7 de kalkıp yürüyüşe çıkacağım.
Yarından itibaren her yaptığımı yazarım

Bende varım istersen birbirimize destek olursak başarırız

Merhaba bayanlar :)
Aksi gibi bilgisayarım bozuldu arkadaştan giriyorum. 24 saat açık olamıycam yani
ve eğer gerçekten istekliyseniz her gün ne yediğinizi ve neler yaptığınızı yazın.
Grupta neden az kişi istediğime gelince; kaynaşmak kolay olsun verilen destek payı artsın diye düşündüm.
Yeni doğum yapan arkadaşımız sende ne yediysen ne sporu yaptıysan yazabilirsin.Herkesin programı kendine :))
İyi kaynaşmalar canımlarr :)))))))

Merhaba bayanlar :)
Aksi gibi bilgisayarım bozuldu arkadaştan giriyorum. 24 saat açık olamıycam yani
ve eğer gerçekten istekliyseniz her gün ne yediğinizi ve neler yaptığınızı yazın.
Grupta neden az kişi istediğime gelince; kaynaşmak kolay olsun verilen destek payı artsın diye düşündüm.
Yeni doğum yapan arkadaşımız sende ne yediysen ne sporu yaptıysan yazabilirsin.Herkesin programı kendine :))
İyi kaynaşmalar canımlarr :)))))))

Ben yazmaya yarın başlayım bugün saçmaladım bayağı adetimin de son günü benim için yarın yeni başlangıç günü olsun herkese kolay gelsin az kişi olayı bencede daha iyi

Ben yazmaya yarın başlayım bugün saçmaladım bayağı adetimin de son günü benim için yarın yeni başlangıç günü olsun herkese kolay gelsin az kişi olayı bencede daha iyi
Sanırım bende bugün saçmaladım Yarın benim içinde bi başlangıç olsun canım :)

buna sevindim :)))

bence önce birbirimizi tanıyalım kilo hikayemiz ve hedeflerimizi bilelim.önce ben başlayayım:
Herşey 2010 yılında başladı 52-56 arasında gidip gelen ben dengesiz beslenme ve uyku düşkünlüğüm yüzünden metobolizmamı yavaşlattım.nişanımdan sonra sürekli kilo almaya başladım ne zaman 64 gördüm bu işe dur demeliyim dedim.diyetisyene gittim, spor salonunu yazıldım, eve bisürü spor aleti aldım, işe gitmeden hergün yarım saat yürüdüm, 5 ayda sadece 5 kilo verebildim.diyeti bırakınca 66 oldum ve o kiloyla hamile kaldım.doğuma giderken 96 olmuştum.bu arada hamilelikten troidlerim daha da yavaşlamış ben 8. ayda fark ettim ilaç kullandım ama geç kalmıştım.doğumdan sonra ilacı bıraktım süte geçiyormuş çünkü.
4.5 ay oldu doğum yapalı yediklerime hep dikkat ettim.emzirmenin hem avantajını hemde dejavantajını yaşıyorum.21 kilo verdim ama hedefime hala çok var.nisan ayına kadar 55 olmak istiyorum.

gelelim bugüne sabah uyanınca 3 kuru kayısı,2 bardak su. kahvaltı yarım domates,2yumurta,2kşk pekmez,2dilim ekmek,şekersiz rezene kimyon çayı.
ara:human çayı,1elma
öğle:1 kase sebze çorbası
ara: humana çayı
akşam:1 kase çorba,haşlanmış tavuk gögsü,4kşk bulgur pilavı.
gece buyuk ıhtımalle 1 porsiyon meyve yiyeceğim.
spora gelince bugun sanslıydım kızım oglen uyudu bende 50 dk kardiyo ve basen çalışması yaptım.

Sanırım bende bugün saçmaladım Yarın benim içinde bi başlangıç olsun canım :)

kızlar aman son gununuzu abartmayın sonra onlarıda vermek zorunda kalmayın

benide alırsanız aranıza sevinirim :) ayıptır söylemesi çok istikrarlıyımdır :) ama bu aralar pek stres yaptım bu kiloları 1 ay içinde 53 kilodan 59 a çıkınca :) neyse geçmis degil gelecek önemli benide kabul ederseniz hergün ne yediğimi neler yaptıgımı yazarım :) bugun basladım diyete hedefim 50 olmak 2 ay içinde :) boy : 1.64 ee ne diyosunuz kızlar ?

Madem öyle ben de bu sayfaya geçiş yapiyim bari tek kaldım ya hu Herkes bırakıyor ,azmim kırıldı,bi de sinirim bozuk olunca daha çok yerim (bugünddeee aksilik aksilik üstüneee zor dayanıyodum :)madem aslaaslademe de saçmalamışşşş ben de saçmalarııımmm yupppiiieeee

heh yani ben de varımmmkısacası

boy:1.55
kilo:63.100

başarabiliriz di mi ya kilolu olmak kader değil di mi yaaaa

tabiyki başarabiliriz tatlım unutma herşey bizim elimizde :) tek yapmamız gereken birbirimize destek olup sabretmek ne zaman umuysuzluga düşşen biz burda oluruz birbirimizi motive edelim ki basarabilelim

yaş 34
20 yaşlarımda 45 kilodan yukarısını görmemiştim hatta annem sayesinde bir sürü vitamin kan iğnesi yemişliğim vardır
13 yıllık evliyim 12 yaşında bir oğlum 4 yaşında bir kızım var hamileliklerimde çok kilolu geçmedi 12 den fazla almadım ikisindede
ama nasıl kilo aldım anlamadım hiç etraftan arada kilo almışsın diyenler oluyordu ama önemsemiyordum
tatilde mağazanın vitrinine vuran görüntümü görünce bayağı bozuldum 68 kiloydum yediklerime dikkat ettim diyet yapmadım kaytardığım da çok oldu 6 kilo gitti şu an 62 yim hedefim 58 olmak çok zayıfta olmak istemiyorum motivasyona çok ihtiyacım var inşallah hep birlikte başaracağız

ne güzel allah bagışlasın.inş bizde buyuturuz çocukları.çogu gitmiş azı kalmış. peki 6 kilo verirken spor yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…