Merhaba bayanlar :)
Aksi gibi bilgisayarım bozuldu arkadaştan giriyorum. 24 saat açık olamıycam yani
ve eğer gerçekten istekliyseniz her gün ne yediğinizi ve neler yaptığınızı yazın.
Grupta neden az kişi istediğime gelince; kaynaşmak kolay olsun verilen destek payı artsın diye düşündüm.
Yeni doğum yapan arkadaşımız sende ne yediysen ne sporu yaptıysan yazabilirsin.Herkesin programı kendine :))
İyi kaynaşmalar canımlarr :)))))))
Sanırım bende bugün saçmaladımBen yazmaya yarın başlayım bugün saçmaladım bayağı adetimin de son günü benim için yarın yeni başlangıç günü olsun herkese kolay gelsin az kişi olayı bencede daha iyi
Merhaba bayanlar :)
Aksi gibi bilgisayarım bozuldu arkadaştan giriyorum. 24 saat açık olamıycam yani
ve eğer gerçekten istekliyseniz her gün ne yediğinizi ve neler yaptığınızı yazın.
Grupta neden az kişi istediğime gelince; kaynaşmak kolay olsun verilen destek payı artsın diye düşündüm.
Yeni doğum yapan arkadaşımız sende ne yediysen ne sporu yaptıysan yazabilirsin.Herkesin programı kendine :))
İyi kaynaşmalar canımlarr :)))))))
Ben yazmaya yarın başlayım bugün saçmaladım bayağı adetimin de son günü benim için yarın yeni başlangıç günü olsun herkese kolay gelsin az kişi olayı bencede daha iyi
Sanırım bende bugün saçmaladımYarın benim içinde bi başlangıç olsun canım :)
yaş 34
20 yaşlarımda 45 kilodan yukarısını görmemiştim hatta annem sayesinde bir sürü vitamin kan iğnesi yemişliğim vardır
13 yıllık evliyim 12 yaşında bir oğlum 4 yaşında bir kızım var hamileliklerimde çok kilolu geçmedi 12 den fazla almadım ikisindede
ama nasıl kilo aldım anlamadım hiç etraftan arada kilo almışsın diyenler oluyordu ama önemsemiyordum
tatilde mağazanın vitrinine vuran görüntümü görünce bayağı bozuldum 68 kiloydum yediklerime dikkat ettim diyet yapmadım kaytardığım da çok oldu 6 kilo gitti şu an 62 yim hedefim 58 olmak çok zayıfta olmak istemiyorum motivasyona çok ihtiyacım var inşallah hep birlikte başaracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?