Merhaba bayanlar :)
Aksi gibi bilgisayarım bozuldu arkadaştan giriyorum. 24 saat açık olamıycam yani
ve eğer gerçekten istekliyseniz her gün ne yediğinizi ve neler yaptığınızı yazın.
Grupta neden az kişi istediğime gelince; kaynaşmak kolay olsun verilen destek payı artsın diye düşündüm.
Yeni doğum yapan arkadaşımız sende ne yediysen ne sporu yaptıysan yazabilirsin.Herkesin programı kendine :))
İyi kaynaşmalar canımlarr :)))))))
Sorma ya ben ilk plates yatığımda pert oldum.Gülerken bile karnım ağrıyodu.çok saol canım benim minnoş fena pişik olmuş onun dışında ıyı cok sukur.bana gelince ben pertim bugun dunkı vıdeolu egzersizi daha once izlememiştim ısınmadan direk yaptım.heryerım hamlamış bugun spor yapamadım.pazartesiden beri 74ü gorme umuduyla uyanıyorum içimden bi ses yarın goreceksın dıyor.bugunkı menum:
sabah 1yumurta, yarım domates ,1kşk pekmez ,1dilim ekmek
ara:2kuru kayısı
öğle canım bısey ıstemedı 1 elma yedım
ara:humana bitki çayı
akşam:4kşk bulgur pilavı(hiç yağ ve tuz koymadım direk haşaladım) haşlanmış tavuk gögsü 1kşk dondurma
gece:humana çayı
bende eskiden oyleydım sureklı aklımda yemekler donuyordu yatarken bıle sabah ne yesem diyordum tatlıyada çok düşkündüm.çörekotu denedim.ballı sirkeli su denedim. bana en iyi gelen 'beşi bir yerde çayı' oldu anında kesiyor isteği iştahı kapatıyor.aktarlarda bitkileri varmış ama ben hazır sallama olanını kullanıyordum marketten alıp
Kızlar iyi geceler bugün çok yoğun geçti giremedim haftasonu kardeşimin nikahı var alışveriş yaptım sonra kızımı kreşe yazdırdım ardından kendimide ismek e ön kayıt yaptırdım sürekli hareket halindeydim ay sonu da düğünümüz var allah nasip ederse bu ara koşturmalı geçiyor yediklerime gelince
sabah çıkmadan acele bir kahvaltı domates peynir az ekmek şekersiz çay
öğle dışarıdaydım çocukların karnı acıktı bende akdeniz salata ve ayran
ara 2 incir
akşam bu olmadı biliyorum ama çok yoruldum kendime ayrı birşey yapamadım az hamsi tava yedim
çok pişmanım
mrblar kımse ugramamıs daha.oley oley oley dicem bugun 74u gordum sonunda.şimidilik menum
kalkınca 2brk su
kahvaltı:2kşk krem peynir 1biber kozlemesı 2yumurta 2dılım ekmek
ara:2kuru kayısı
öğle:5kşk haşlanmış bulgur,yarım sogan(ekmezsizzz)
akşamada sebze çorbası yapıyorum kızlar koydum ocaga
bu arada krem peynirler çok yağlıdır ve kalsiyumu düşüktür sabah markete gidince sevdiğim markanın beyaz peyniriyle birlikte satılıyodu hemde indirimde.bana kimse indirim demesin herseyi alasım geliyor.alışveriş cılgınlıgı bu olsa gerek ben yaptım sız yapmayın
kızlarr varmısınız KAŞIKLARI KÜÇÜLTMEYE?
kilo vermek için Araştırıp duruyoruz ve artık biliyoruz ki beyinden tokluk hissi yemege basladıktan 15 dk sonra gonderılıyor.bu 15 dk daha az kalorı almak ıcın bol bol oyalanmamız lazım. lokmaları cok cook çiğnemek.sık sık kasıgı bırakmak gıbı.kaşıkları kucultmek daha az ve yavas yememızı saglar.tabakları zaten kuculttuk demı kızlar sıra kasıklarda
ben 1 senedir çatalı kuculttum sımdı sıra kasıkta bugunden ıtıbaren tatlı kasıgına geciyorum haberiniz ola.
sevdim burayı kabul ederseniz bende yazayım çok kişi olunca takip etmek cevap vermek zor oluyo kimeye cevap yazmayınca kimsede sana aldırış etmiyo burada istikrarlı olurum inşallah gelelim benim kilo hikayeme
emzirmeyi bıraktıktan sonra acaip kilo almaya başladım çünkü yediklerim o kadar karmaşık ve çoktuki emzirmek beni koruyomuş meğer geçen ekimde bıraktım ve temmuza kadar 60 tan 68 çıktım ve hemen kendime gelmem lazım dedim ve 20 günde falan 62 düştüm ramazan başladı açken 58.5 gördüm sonra bayram ve 2 haftalık tatil hiç dikkat etmedim aklıma gelen tüm sevdiğim kalorili şeyleri yedim tatil bitti eşim işe başladı ve bende tarıldım 60 kilo çıktım pazartesi hemen dikkat etmeye başladım hızlı kilo veren bi yapım var bide taktımmı takıyorum hiç kaçamak yapmıyorum yoka onunu toparlamak zor oluyo 3 gündür iyi durumdayım 6 sonra bişey yemiyorum hamur işi kızartma pasta tatlı hiçbişey yok ama tatilden önce pilate yapıyodum çokta işe yaramıştı şimdi bir türlü başlayamadım başlarsam üper olcak çok uzun yazdım sıkmamışımdır inşallah
bugun yediklerm
sabah
2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 dilim unonun39 kl tam buğday ekmeği
3 zeytin kkb b.peynir
domates biber salatalık
öğlen
menemen ve 1 dilim ekmek
ara
1 incir 1 ceviz
akşam
2 kaşık müsli
1 bardak süt
ara
meyve yerim
kızlar benide aranıza alın bende pcos var..bebk için çıktım yolda çokaşırı kilo aldım..şimdi tedaviyi bırktık..kasım 16 ya kdar güzelcene kilo verip tedaviye tekrr başlıcazz
Kalabalıklaşıyoruz ama böylede iyi. :)hoş geldiniz kızlar bence bi sakıncası yok ama topiğin asıl sahibine sormak lazım
Verdik tamire ama adam bi tarih söylemiyo.Bilgisayarsızlık beni deli ediyo ama elimden bi şey de gelmiyoama sen yoksun(( ne zaman yapılacak bılgısayarın.ayrıca nıckın cok uzun sana kısaca ne dıyelım canım?
Sorma ya ben ilk plates yatığımda pert oldum.Gülerken bile karnım ağrıyodu.
canım sen niye yoğurt yemiyosun?Menüne bi de yoğurt eklesen keşke.
Bide humana çayının faydası nedir?
Bu çayın tam markası neydi peki? Denemekte fayda var :)
Kalabalıklaşıyoruz ama böylede iyi. :)
Ve en aktif üye sensin.Biliyosun benim pc bozuk.Sık giremiyorum.Yeni arkadaşlarla ilgilenebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?