Yanıma sadece 3 istikrarlı diyet arkadaşı arıyorum bayanlar :)

ama sen yoksun (( ne zaman yapılacak bılgısayarın.ayrıca nıckın cok uzun sana kısaca ne dıyelım canım?

Sorma ya ben ilk plates yatığımda pert oldum.Gülerken bile karnım ağrıyodu.
canım sen niye yoğurt yemiyosun?Menüne bi de yoğurt eklesen keşke.
Bide humana çayının faydası nedir?

Bu çayın tam markası neydi peki? Denemekte fayda var :)

Pişman olma.Gün içinde zaten hareketliymişsin.Kendini ödüllendirdin say.Ama bu ödülü bidaha tekrarlamayacağın için kendine söz ver:)

Tebrikler tebriklerrr.Çok mutlu oldum :)Bi bakmışsın hedefinede böyle ulaşmışsın.Süpersin :)
Ben de krem peyniri çok severim ama yiyemiyorum işte.Zayıfladıktan sonra ara ara yerim :)))

Bende bıçak kullanıyorum.Yiyecekleri ufacık parçalara ayırıyorum.Doyduğunu hissediyo insan.

3 kişi diye başladım ama sizide kırmak istemiyorum.Sende hoşgeldin :)Diyete devam. :)

Tekrar merhaba kızlar :)
kilo:78
boy:1.80

Boyumdan dolayı kilolu görünmüyorum ama bel bölgemde yağlar oluştu ve onlardan kurtulmak istiyorum.Bir de bacaklarım kalın bacak ve karın egzersizlerine yoğunlaşıp hergün yürüyüş yapacağım.

Sorma ya ben ilk plates yatığımda pert oldum.Gülerken bile karnım ağrıyodu.
canım sen niye yoğurt yemiyosun?Menüne bi de yoğurt eklesen keşke.
Bide humana çayının faydası nedir?

:) evet canım hakılısın aslında omega3 için keten tohumu aldım yogurtla karıstırıp yıcem ben hazır yogurt sevmıyorum.koy yogurdu almayı beklıyorum.humana çayı emziren anneler için süt yapıyor:)

Bu çayın tam markası neydi peki? Denemekte fayda var :)

liptonunda var dogadanında var uzerınde beşi bir yerde yazıyor.ben bimden alıyorum.içindekileri yazıyım sana:biberiye,funda yapragı,kekik,mate,yeşil çay bunun hepsi bir poşetin içinde ben yararını gördüm kübracım.ama malum suan kullanmıyorum

Akşam sadece salata yedim yemekten sonra annemle 30dk hızlı yürüdük.Yarın sabah koşmak istiyorum umarım uykuya yenik düşmem

süper gidiyorsun bence.o uyku problemı bende de var malesef benım kız uyuyoken kalkabılsem sabah sporu yapabılsem.içimden bi ses aman boşver kız uyuyoken sende uyu diyor((

menum uyanınca:1bardk su,3hurma.kahvaltı:2yumurta,2kşk krm peynir,2kşk pekmez,1biber.2dlm ekmek,rezene kımyon çayı
öğle:1kase çorba
akşam:4kşk bulgur pilavı,1köfte
ara:4dlm karpuz
şimdide sütümü içiyorum

elff,mucizem77,fadime02,ardita_arban. nerdesiniz bugun yoksunuz bi ce-eee yapıp kayboldunuz?

Günaydın kızlar
Malesef koşuya gidemedim ama sabah egzersizlerimi yaptım.
Kahvaltıda meyve püresi yedim.

Günaydın günaydııın :))
Evet betül cidden cee-ee yapıp gittiler.
Bugün tartıda 68.9 u gördüm.Mutluyuuum :))
Bu sabahki menüm 1 dilim peynir 1 salatalık 2 dilim tomates 3 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
arA :4 kuru kaysı 1 bardak süt.
dün 1 saat yürüdüm arkadaşımla.Kaslarımı sağlam hissettim yani :)))

öptüüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…