Yanıma sadece 3 istikrarlı diyet arkadaşı arıyorum bayanlar :)

ne güzel allah bagışlasın.inş bizde buyuturuz çocukları.bence super gidiyorsun çogu gitmiş azı kalmış. peki 6 kilo verirken spor yaptın mı

Kızlar süpersiniz.Bu topikten zayıflamadan çıkmak yok !
eski topiğimdeki canım arkadaşııım hoşgeldin :)Ben ettim sen etme,saçmalama ve Başarıcaz adım adım.
Bu gün ne yediğime gelirsek ;
Sabah 1 bardak limonlu su
Sabah: 1 salatalık,1 dilim peynir,3 zeytin,1dilim çavdar ekmeği
ara: 3 kuru kaysı(bağırsakları çalıştırır dikkatinize :)) 1 bardak süt
Öğle: Semiz otu yoğurtlaması(yoğurdu diyetinizden eksik etmeyin ) salata(marul,havuç,yeşil soğan,kırmızı lahana ve limonlu kızlaaar )çavdar ekmeği 1 dilim
ara 1 elma

akşamda öğlen yemeğini tekrarlıycam canımlar :)))))))
Bu arada sık sık giremediğim için çok üzgünüm.Bilgisayarım peeert (

öpüyorummm :*

çok saol canım benim minnoş fena pişik olmuş onun dışında ıyı cok sukur.bana gelince ben pertim bugun dunkı vıdeolu egzersizi daha once izlememiştim ısınmadan direk yaptım.heryerım hamlamış bugun spor yapamadım.pazartesiden beri 74ü gorme umuduyla uyanıyorum içimden bi ses yarın goreceksın dıyor.bugunkı menum:
sabah 1yumurta, yarım domates ,1kşk pekmez ,1dilim ekmek
ara:2kuru kayısı
öğle canım bısey ıstemedı 1 elma yedım
ara:humana bitki çayı
akşam:4kşk bulgur pilavı(hiç yağ ve tuz koymadım direk haşaladım) haşlanmış tavuk gögsü 1kşk dondurma
gece:humana çayı

Haklısın canımda napsam olmadı.Gözlerimi kapadığım an çikolata geliyodu aklıma.Tekrarı olmıycak inşallah.Bu arada senin nasıl gidiyo? Ve bebiş nasıl? :))

bende eskiden oyleydım sureklı aklımda yemekler donuyordu yatarken bıle sabah ne yesem diyordum tatlıyada çok düşkündüm.çörekotu denedim.ballı sirkeli su denedim. bana en iyi gelen 'beşi bir yerde çayı' oldu anında kesiyor isteği iştahı kapatıyor.aktarlarda bitkileri varmış ama ben hazır sallama olanını kullanıyordum marketten alıp

Kızlar iyi geceler bugün çok yoğun geçti giremedim haftasonu kardeşimin nikahı var alışveriş yaptım sonra kızımı kreşe yazdırdım ardından kendimide ismek e ön kayıt yaptırdım sürekli hareket halindeydim ay sonu da düğünümüz var allah nasip ederse bu ara koşturmalı geçiyor yediklerime gelince
sabah çıkmadan acele bir kahvaltı domates peynir az ekmek şekersiz çay
öğle dışarıdaydım çocukların karnı acıktı bende akdeniz salata ve ayran
ara 2 incir
akşam bu olmadı biliyorum ama çok yoruldum kendime ayrı birşey yapamadım az hamsi tava yedim
çok pişmanım

ne güzel allah bagışlasın.inş bizde buyuturuz çocukları.bence super gidiyorsun çogu gitmiş azı kalmış. peki 6 kilo verirken spor yaptın mı

Sağol cnm allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inan bana çok çabuk geçiyor zaman sende bir bakmışın büyümüş
hayır canım benim tek dezavantajım hareketsizlik spor yapma olanağım yok ben 11.katta oturuyorum merdiven kullanmıyorum yürüyüşte yapamıyorum kızım hemen peşime takılıyor onunla da yürünmüyor aslında bir ara ebru şallı ile plates yapmıştım aklıma geldikcede mekik çekiyordum o kadar

Birde aklıma gelmişken bende rezene çayı içiyorum poşet mideyi rahatlatıyor ödem söktürüyor aklınızda bulunsun

mrblar kımse ugramamıs daha.oley oley oley dicem bugun 74u gordum sonunda.şimidilik menum
kalkınca 2brk su
kahvaltı:2kşk krem peynir 1biber kozlemesı 2yumurta 2dılım ekmek
ara:2kuru kayısı
öğle:5kşk haşlanmış bulgur,yarım sogan(ekmezsizzz)
akşamada sebze çorbası yapıyorum kızlar koydum ocaga
bu arada krem peynirler çok yağlıdır ve kalsiyumu düşüktür sabah markete gidince sevdiğim markanın beyaz peyniriyle birlikte satılıyodu hemde indirimde.bana kimse indirim demesin herseyi alasım geliyor.alışveriş cılgınlıgı bu olsa gerek ben yaptım sız yapmayın

amın ınş.keşke merdivenleri kullanabilsen 15 dk hızlı tempoda merdiven çıkmak nerdeyse 1 saatlık yuruyus kadar kalorı yakıyormus benden soylemesı

kızlarr varmısınız KAŞIKLARI KÜÇÜLTMEYE?
kilo vermek için Araştırıp duruyoruz ve artık biliyoruz ki beyinden tokluk hissi yemege basladıktan 15 dk sonra gonderılıyor.bu 15 dk daha az kalorı almak ıcın bol bol oyalanmamız lazım. lokmaları cok cook çiğnemek.sık sık kasıgı bırakmak gıbı.kaşıkları kucultmek daha az ve yavas yememızı saglar.tabakları zaten kuculttuk demı kızlar sıra kasıklarda
ben 1 senedir çatalı kuculttum sımdı sıra kasıkta bugunden ıtıbaren tatlı kasıgına geciyorum haberiniz ola.

sevdim burayı kabul ederseniz bende yazayım çok kişi olunca takip etmek cevap vermek zor oluyo kimeye cevap yazmayınca kimsede sana aldırış etmiyo burada istikrarlı olurum inşallah gelelim benim kilo hikayeme
emzirmeyi bıraktıktan sonra acaip kilo almaya başladım çünkü yediklerim o kadar karmaşık ve çoktuki emzirmek beni koruyomuş meğer geçen ekimde bıraktım ve temmuza kadar 60 tan 68 çıktım ve hemen kendime gelmem lazım dedim ve 20 günde falan 62 düştüm ramazan başladı açken 58.5 gördüm sonra bayram ve 2 haftalık tatil hiç dikkat etmedim aklıma gelen tüm sevdiğim kalorili şeyleri yedim tatil bitti eşim işe başladı ve bende tarıldım 60 kilo çıktım pazartesi hemen dikkat etmeye başladım hızlı kilo veren bi yapım var bide taktımmı takıyorum hiç kaçamak yapmıyorum yoka onunu toparlamak zor oluyo 3 gündür iyi durumdayım 6 sonra bişey yemiyorum hamur işi kızartma pasta tatlı hiçbişey yok ama tatilden önce pilate yapıyodum çokta işe yaramıştı şimdi bir türlü başlayamadım başlarsam üper olcak çok uzun yazdım sıkmamışımdır inşallah
bugun yediklerm
sabah
2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 dilim unonun39 kl tam buğday ekmeği
3 zeytin kkb b.peynir
domates biber salatalık
öğlen
menemen ve 1 dilim ekmek
ara
1 incir 1 ceviz
akşam
2 kaşık müsli
1 bardak süt
ara
meyve yerim

kızlar benide aranıza alın bende pcos var..bebk için çıktım yolda çokaşırı kilo aldım..şimdi tedaviyi bırktık..kasım 16 ya kdar güzelcene kilo verip tedaviye tekrr başlıcazz

hoş geldiniz kızlar bence bi sakıncası yok ama topiğin asıl sahibine sormak lazım

akşam menum:1kase sebze çorbası(tuzsuzzz)1dilim ekmek, az önce 3 ceviz yedim.
canım sekerli biseyler istiyor birazdan bol tarcınlı sut ıcmeyı dusunuyorum.

slm eskiden hızlımı yemek yerdiniz ben çok hızlı yemek yerim kilo vermeye faydası oluyorsa artık çok dikkat ederim

ben emziren anneyım dıyete baslarsam sutum cekılırmı gunaha gırerım yavrum ac kalır dıe dıet yapmadım ama cok sısko oldum bu bebegımde sızce ne yapmalıyım

slm eskiden hızlımı yemek yerdiniz ben çok hızlı yemek yerim kilo vermeye faydası oluyorsa artık çok dikkat ederim

evet canım ben15dk yazmıstım ama tokluk hıssı 20dk sonra gonderiliyormus bu 20dk boyunca doydugumuzu hissetmiyoruz oyuzden cok kalorı alabılıyoruz

ben emziren anneyım dıyete baslarsam sutum cekılırmı gunaha gırerım yavrum ac kalır dıe dıet yapmadım ama cok sısko oldum bu bebegımde sızce ne yapmalıyım

valla şimdi ne yalan söyliyim diyette kendini çok aç bırakırsan azalır. osu içsen sütün olur hikayeleri falanda boş.tabıkı %70i su ama tek basına bende yeterlı olmuyor su bizim süt üretebilmemiz için günlük 500 kal fazla almamız gerekıyor.endışelerinde haklısın bende aynı seyleri düşünüyorum çok katı diyet ve agır spor yapmıyorum.çünkü 1 ay once moralım okadar bozuldu kı su ogretmen atamalarına tansıyonum dusup durdu ertesı gun tak sutum kesıldı.o sutu getırene kadar neler yapmadım tatlılar mı,humana çayımı,pekmezlermi,sular...2gun sonra geldı ama ben eskı ıstıkrarıma bı turlu donemedım.kızımın ıkı elını bırden agzına sokup gözümün içine bakarak ağlaması mı oy Allahım kımsenın basına vermesın.
bence başlamak ıstıyorsan yerken bır daha dusun acaba bu yedığım hakıkaten bebegıme yararlı olacakmı dıye.boyle dusune dusune en saglıklı sekılde beslenırsın.beslenme duzenını bılmıyorum ama kullanıyorsan ıse ekmeği,tuzu ,yagı ve sekerı azaltarak basla.caylarını sekersız ıcmeye calıs mesela,sotelemek yerıne haslamayı tercıh et mesela.vs.vs.vs.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…