yaş 34
20 yaşlarımda 45 kilodan yukarısını görmemiştim hatta annem sayesinde bir sürü vitamin kan iğnesi yemişliğim vardır
13 yıllık evliyim 12 yaşında bir oğlum 4 yaşında bir kızım var hamileliklerimde çok kilolu geçmedi 12 den fazla almadım ikisindede
ama nasıl kilo aldım anlamadım hiç etraftan arada kilo almışsın diyenler oluyordu ama önemsemiyordum
tatilde mağazanın vitrinine vuran görüntümü görünce bayağı bozuldum 68 kiloydum yediklerime dikkat ettim diyet yapmadım kaytardığım da çok oldu 6 kilo gitti şu an 62 yim hedefim 58 olmak çok zayıfta olmak istemiyorum motivasyona çok ihtiyacım var inşallah hep birlikte başaracağız
kızlar aman son gununuzu abartmayın sonra onlarıda vermek zorunda kalmayın
Haklısın canımda napsam olmadı.Gözlerimi kapadığım an çikolata geliyodu aklıma.Tekrarı olmıycak inşallah.Bu arada senin nasıl gidiyo? Ve bebiş nasıl? :))
ne güzel allah bagışlasın.inş bizde buyuturuz çocukları.bence super gidiyorsun çogu gitmiş azı kalmış. peki 6 kilo verirken spor yaptın mı
Sağol cnm allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inan bana çok çabuk geçiyor zaman sende bir bakmışın büyümüş
hayır canım benim tek dezavantajım hareketsizlik spor yapma olanağım yok ben 11.katta oturuyorum merdiven kullanmıyorum yürüyüşte yapamıyorum kızım hemen peşime takılıyor onunla da yürünmüyor aslında bir ara ebru şallı ile plates yapmıştım aklıma geldikcede mekik çekiyordum o kadar
kızlarr varmısınız KAŞIKLARI KÜÇÜLTMEYE?
kilo vermek için Araştırıp duruyoruz ve artık biliyoruz ki beyinden tokluk hissi yemege basladıktan 15 dk sonra gonderılıyor.bu 15 dk daha az kalorı almak ıcın bol bol oyalanmamız lazım. lokmaları cok cook çiğnemek.sık sık kasıgı bırakmak gıbı.kaşıkları kucultmek daha az ve yavas yememızı saglar.tabakları zaten kuculttuk demı kızlar sıra kasıklarda
ben 1 senedir çatalı kuculttum sımdı sıra kasıkta bugunden ıtıbaren tatlı kasıgına geciyorum haberiniz ola.
slm eskiden hızlımı yemek yerdiniz ben çok hızlı yemek yerim kilo vermeye faydası oluyorsa artık çok dikkat ederim
ben emziren anneyım dıyete baslarsam sutum cekılırmı gunaha gırerım yavrum ac kalır dıe dıet yapmadım ama cok sısko oldum bu bebegımde sızce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?