Yanımda sağlam insanlar istiyorum :((

yeLizegemen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
225
1
68
Merhaba arkadaşlar, güzel huylu arkadaş canlısı vefalı dostalara ihtiyacım var. Neden böyle birşey istiyosun ki çevrende kimsen yokmu diyebilirsiniz. Evet yok. Evlenmeden önce çok vardı çevremde çok arkadaşım vardı. Evlendikten sonra hepsi ama hepsi hayatımdan çıktılar. Nedenini hala çözemedim sanırım evlendim artık ya onlara ayak uydurmam diye düşündüler. Benim eşim asla anlayışsız bi insan değildir. Hani ondanmı çekindiler dicem ama tanıyan tanıyodu zaten eşimi. Şuan eşim bile dio bana sana sağlam bi kaç tane arkadaş lazım, kendini arkadaş anlamında yalnız hissetmeni istemiyorum diye. Çünkü onun çok yakın dostları var ve hep biz onlarla görüşüyoruz. Eşleri benden büyük ve ne bilim küçük gibi davranıyolar arkadaş gibi yaklaşmıyolar. Bende haliyle kendimi daha çok yalnız hissediyorum. İstanbulda otuyorum. Düşüncelerimi anlayan birileri yazabilir mi

merhaba canım konunu okudum ama işte biraz evlendikten sonra arkadaş cevresi biraz böle olabiliyor eğer çalışıyorsan aslında güzel çevre dostluklar edinebilirsin..veya bu forum sitesindede güzel arkadaşlıklar kuruluyo bence çok fazla bunu kendine dert etme canım

Hani evlendikten sonra tabiki bazı arkadaşlarını elemek zorunda kalıyorsun çünkü aile kurdum bende hani lay lay takılan arkadaşlarımla illaki arkadaşlığımı kesmek durumundaydım ama ne bilim şimdi kendimi yalnız hissediyorum. Ben herşeyi kocamla yapıyorum herşeyi onunla paylaşıyorum sürekli dip dibeyiz her konuda her anlamda. Hani onunda benimde şikayetim yok ama zamanla zamanla sıkılabiliriz bu durumdan her ikimizde hayat bu sonuçta belli olmaz. İş yerimde maalesef arkadaş kurabileceim insanlar yok. Hani var ama kafa yapısı uygun insanlar yok. Hepsi aşırı muhafazakar. Farklıyız birçok konuda. Ama umarım bu sitede arkadaşlıklarım olur :)

Son düzenleme:
evlenınce bayanlarda özellıkle korku olusuyor acaba arkadaslarımla görussem evlılıgımı etkılermı esımle aram acılırmı dıye korko oluyor neden arkadaslar

Bende o korku yok aslında evliliğimi çok fazla etkilemez isterimki kocamda bizle olsun ayrıca arkadaşımında erkek arkadaşı yada evliyse eşi olsun hep birlikte gezelim birşeyler yapalım ne bilim hani çok güzel şeyler bunlar düşündüğümde. Ve eşimde böyle bi ortam çok ister arkadaş ortamlarını çok sever bensiz hiç bi yere gitmez zaten arkadaşlarının neredeyse hepsi evli. :)

ıyı ıste cok guzel en azından senın esın gezıp tozmayı sevıyor bı ortama katılmayı sevıyor benım esım ıstıyokı hep evde olayım gezmeyım bense tam aksı gezmeyı eylenmeyı seven bırıyım ama gel görgkı kafalar uymuyor

Seninki de çok kötü yaa bizimkide istiyoki arkadaşlarımız gelsin bize hep birlikte yiyip içip eğlenelim sohbet edelim yada dışarı çıkalım gezelim heleki yaz gelince hiç tutamam evde :) Ama bende istiyorum ki işte benim de arkadaş ortamlarım olsun benimde arkadaşlarım eşleriyle gelsinler bize oturalım sohbet edelim falan ama yok maalesef ( Zamanla olur umarım :)

evet canım haklısın insan sosyal olup manotonlukdan çıkmak istiyor arkadaş çevresi bu konuda önemli biz bayanlarda kendi arkdşlarımız olsun o ortamda eşlerle görüşelim istiyoruz bende eşimin arkdşlarınla fazla görüşmem istemedim nedense uyuşamadım hiçbizaman ... tabi olur bu sitede inş arkdşlıklar bak işte bi arkdaşın ben oldum

canım sıkma canını ben evli değilim ama evlenmeden öncede arkadaşlıklar bozulabiliyor. insanoğlu işte her şekild ebir yerde tıkanıyoruz. En iyi arkadaşım kardeşim dediğin insan bile bu zamanda arkandan vurabiliyor. çok takma kafana sen böyle şeyleri bende istanbulda oturuyorum büyükşehir çok insan var var ama adam gibisini bulmak zor. birde şey dikkatimi çekti eşimin arkadaşlarının eşleri büyük 0küçük muamelesi yapıyorlar. aynı sorun bende de var buna tek çözüm abla kelimesini ortadan kaldır . bana da işyerimde yapmaya çalışıyrlar ama yapamıyorlar.

İSTANBULUN NERESİNDE OTURUYORSUN CANIM .

Teşekkürler arkadaşım :) Tabii yaa sosyal olmak gibi varmı :) Zaten akşama kadar çalışıyoruz eve gidiyoruz yemek ye film izle yat sabah kalk işe gel hafta sonu desen temizlik vs. öyle geçiyo. Ama arkadaş grubu olsa ne bilim biz gideriz onlar gelir ne bilim hafta sonları okey gidersin gezersin piknik yaparsın çok eğlenceli olur diye düşünüyorum :)

Çok insan var hani yok deil ama evlendikten sonra daha ailevi ortamlara takılıosun buda zamanla sıkıyo arkadaş ortamları çok farklı düzgün karakterli insanlar olunca dahada güzel oluyo :) Anadolu yakasında oturuyorum ben üsküdarda sen ?:)

aynen tatlım haklısın çalışan bayanların işi dahada zor ben evde oturan bi bayan olarak eşimi beklemekden başka bir işim olmuyor:):) arkadaş ortamı gerçekten herzaman en güzeli insanın sağlam arkadaşlıklara herzaman ihtiyacı oluyor .

Kartal da canım .. üsküdar da ne güzeldir ama . ailevi ortam sıkar ben nişamlımın evine gidince bile insana gelin muamelesi yapıyorlar ya hiç sevmiyorum evet kafa dengi arkadaş bulmak önemli mesela benim üniversitede çok yakın bir arkadaşım var dı ama kafa dengi dengi değildik . benims evdiklerimden o onun huyların dan da ben hoşlanmıyodum. yollarımızı en ufak bir bahaneyle ayırdım mesela. arkadaş bulmak eş bulmak gibi ,kafanın huyunun uyması gerekli. bak ne dicem arada tek başına giy eşofmanlarını çık sahilde vs.. gez çok iyi geliyor insana. bir de kulağında müzik harika olur. Arada yapmalısın . onun dışında kadınlar kulubü aktivştelerine katılabilirsin. burda bizde bir orgaznizasyon yapabilriz ne dersin ?

bende 1-2 tane sağlam dostum olsun istiyorum ama olmuyorbilmiyorum belki çok kendi kabuğumdayım girişken konuşkan değilim seçiciyim ama diğer taraftan da dost kazığı yiyenleri önce çok samimi olup sonra bozuşanları görünce böylesi daha iyi eşim çocuklarım yeter bana diyorum
olacaksa hayırlı dostum olsun olmayacaksa da hiç olmasın ne yapayımzorla da kimseyle samimi olamam ki

kızlar ya aynı dertten bende muzdaribim valla

bende ümranıye tarafında oturyorum canım ne iş yapıyosun ?

canım ya organızasyon dıyosunda sanırım önceden bır bulusma ayarlamaya calısmıstın sen kadıkoy dedın dıye hatırlıyorum ne oldu yapabıldınız mı onu bulusma olursa bende seve seve katılırım ama anadolu yakasında olsun lütfen kadıköy üsküdar ümranıye civarı buralara hemen hemen her yerden aktarma yapılmada gelınebılıyor

Bende ayni dertten muzdaripim, ama bunun evlilikle alakasi yok bendeki durumda...Tanidigim coktur ama benim hep cok az arkadasim olmustur. Olanlar da cok saglamdir ama...Evlendikten sonra universiteden arkadaslarimla uzaklastik haliyle. Kizkiza gece gezmeleri falan esim sicak bakar ama ben daha cok aile gibi vakit gecirmek isterim. Yani, arkadaslarim ve esleri ile...Piknige gidelim, Film seyretmek icin toplanalim, mangal yakalim, yiyelim icelim, bayilirim...Ama kafa dengi insan bulmak zor...Is yerinde ise mobbing denen sey aldi basini gidiyo zaten, kadinlar genelde isyerinde dedikodu yapip birbirinin kuyusunu kaziyo...Bana hep boylesi denk gelio maalesef. Oysa kardes kardes anlasmak varken.

canım senın calıstıgın yerde kuyunu kazmak ıcın ugrasan kızlar var genede şükret halıne benım gıbı 10 tane erkegın ıcınde calıssan hep kafayı yersın

kızıyosun kavga etcek bır bayan hemcinsim bıle yok karsımda ünüversiteden arkadasımda karsıda oturuyor calısma saatlerımız hıc uymaz mahalledekı arkadasım evlendı gıttı hazıranda evlenınce arkadaslar daha sık vakıt gecırır dıye bılırdım ben meger tam tersı olurmus bu arkadasımdada onu gordum kafama yatan arkadaslarım hep uzakta manısa hatay antalya sadece telefonda gorusebılıyoruz artık okuldan sonra onlarlada

Kızlar selam bayadır giremedim ya özledim muhabbet etmeyi iş yerimde ufak bi sorun yaşadımda neyse ki atlattım. Organizasyon hmm aslında güzel fikir gerçekten samimi olan güzel arkadaşlıklar kurmak isteyen arkadaşlarla buluşup birşeyler yapabiliriz. İsteyen olurmu bilmem ama ben çok isterim. İsteyen olursa bana özelden msj gönderebilirsiniz. Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…