yanına yakışmıyormuşum

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
okuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.
12.sınıfız cidden uğraştığımız şeye bak ama elimde değil..napıcam ki ben böyle

Bır erkekten yanına yakısmıyorum veya yakısmıyomusum gıbı bahsedıldıgınde gozumde direkt ıspanak Namık canlanıyor.

Ve acaba gercekten yakısmıyor mu demek yerine, bence cocuk ıspanak Namık diyorum ıcımden.

Kafası karisik cocukla ugrasma. Ver yolu dumduz gıtsın.

okuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.

Kız otur sınavına çalış sınavlara ne kadar kaldı şunun surasinda:sinirli:

Aceleci davranma, bekle gözlemle.
Sana karsi gercekten ilgisi varsa o kisinin, eski sevgilisine karsi net tavirlar sergilemeli.
Kafasi karışık ve ne istedigini bilmeyen birisiyle ugrasma.

Üniversite sınavına gireceksiniz farkındasınız değil mi?
Kınamak istemiyorum ama ödüm kopuyor kız kardeşim böyle bir ergenlik yaşayacak diye.
Çok çocuksu hareketler bunlar. 12
Sınıf öğrencisi için bile çok çok çocukça.

3 ay kaldı sınava. Benim içinde o zamanlar pek bir şey ifade etmiyordu ama şimdi şimdi anlıyorum en iyi üniversitelerde okumanın insana nasıl kapılar açtığını. Sen iyi bir bölümü iyi bir üniversitede oku bakalım o yanına yakıştırmayanlar kafası karışan sevgilin falan nasıl saygı duyuyor sana.

yavrum sen yaktın o üniversite sınavını sene başından beri açtığın konularda nelerle uğraşıyosun..

Ben kardeşim kız kardeşim lise son sınıfta
Böyle mal adamla uğraşsa bir de üniversite sınavı öncesi kafasına 2 tane vururum...

derim Ki
Dangalak kardeşim sen aptal mısın herkes ayrı yerlere gidecek ilişki falan olmayacak
Neden ilişkiyi ülkenin her yerinden gelen insan çeşitliliğinin olduğu üniversiteye bırakmıyorsun?

Ben kardeşim kız kardeşim lise son sınıfta
Böyle mal adamla uğraşsa bir de üniversite sınavı öncesi kafasına 2 tane vururum...

derim Ki
Dangalak kardeşim sen aptal mısın herkes ayrı yerlere gidecek ilişki falan olmayacak
Neden ilişkiyi ülkenin her yerinden gelen insan çeşitliliğinin olduğu üniversiteye bırakmıyorsun?
ama gerçekten hoşlanıyorum ve onun yanına yakışmama ihtimali kalbimi kırdk

Back
X