yanına yakışmıyormuşum

Çocuğum ben de senin yaşını yaşadım sen bilirsin amannnn bana mı okuyorsun
Evet tamam canım
Açtığın konuları teeee şurdan şuraya yol oldu
Bu zamanlardaki ilişkiler bence insana zarar veriyor
bu başka biri ama diğerini tamamen sildim o bana zarar veriyodu bu sefer farklı ve sağlıklı bi aşk yaşarım diye düşünmüştüm gerçekten beğendim

okuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.
12.sınıfız cidden uğraştığımız şeye bak ama elimde değil..napıcam ki ben böyle
Ergenlikten bunlar. Cocuk bugün seni sever yarın kıza geri döner. Hiç uğraşma. Senin daha önemli kararların, seçimlerin olacak.

bu başka biri ama diğerini tamamen sildim o bana zarar veriyodu bu sefer farklı ve sağlıklı bi aşk yaşarım diye düşünmüştüm gerçekten beğendim
kız ne aşkı allah aşkına :dondurma:
ben de yakın bi zamanda lise sondaki sevgilimi stalkladım dedim ayyy ne midesizmişim bu ne böyle :KK6: üni'ye girer girmez ayrılmıştık.

Lisedesiniz daha ne sevgilisi. Bundan bi 5 6 yıl sonra bu yaşadıklarından pişman olacaksın. Sınav senen değil mı bırak her şeyi ders çalış

yakım şehirler falan olsa buluşuruz belki
Hayal dünyasını bırak tatlım😘 seni kardeşim olarak görüp öyle yazıyorum.. oku oku oku
Ben okuyamadım eşimin parasına muhtacım işim yok mesleğim yok kendi kazancım yok... Eşim başıma kakmaz öyle bir insan değil kredi kartı em çok bende durur. Ama biliyormusun beş yıllık evliyim hiç düşünmeden rahatça harcayamadım. Bunları düşün ve oku kardeşim bir mesleğin olsun yeri gelince kocana bile el açmazsın ailene anne ne babana kardeşine bir yakınına hediye almak istersen eşine sormazsın. Oku...❤️

okuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.
12.sınıfız cidden uğraştığımız şeye bak ama elimde değil..napıcam ki ben böyle

ya çeni yerim ben çen 12. sınıf mısın, çok mu buyuksun?
senin yerinde olmak için neler vermezdim ya.
ne guzel dertler bunlar.
otur ayt tyt bişeyler çalış. kafanı bunlara takma.

Aman kizin üstüne gitmeyin ders calis sinava çalış yok ask ne sevgili ne diye
Bunu diyenlerin hepsi neler yapmıştır lise caginda kimse kimseyi yemesin şimdi:D
Umursama bence gül geç, o yakışmıyor dedi diye oyle olsa ohooo
Hazmedememistir kisa net.

yakım şehirler falan olsa buluşuruz belki

Bebeğim böyle bir dünya yok 😂
Çok düşük bir ihtimal.
Ben aynı şehirde okudum sevgilimle.
Ordan döndüm 2 yıl sonra devam ediyorduk.
O orda kaldı ben şehrimize geri döndüm.
Ve 3.yil ayrıldık..
4 yıllık ilişki de olsa uzaklık o yaşlara zarar.
İlişkide yıpranırsın yazık olur

Ay ne yuklenmişsiniz be..o yaşlarda hormonlar var aşklar da yasanır masum sekilde, karsıdan bakarak veya 2 kelimeye de asık olunur yani...o yaşın da guzelliği bu duyguları ayrı ....nerden biliosunuz ders calışmadıgını?bu duygular gayet normal...

Back
X