yanınızdaki fesat insanlar?

ilkide olabilir 2.de yüksek ihtimal.
şaşırıyor ben çok ses çıkardığımda
çıkardığım oldu
ama hiç müdana etmez
barışmaya kendi yeltenmez
ben hep barışan taraf

ilkide olabilir 2.de yüksek ihtimal.
şaşırıyor ben çok ses çıkardığımda
çıkardığım oldu
ama hiç müdana etmez
barışmaya kendi yeltenmez
ben hep barışan taraf
bir iki kere barisan degil bekleyen taraf olun bak nasil tipis tipis geliyor. gelmezse de biraz kafa dinlersiniz

Evi asla almam. Ayrica mesafe koymak degil ben hic gorusmem. Hergun gorusmek.zorundayim demissinz bu zorunlulugunz nedendir anlamadim.is arkasasizn ayni buroyu fln paylastiginz biri degilse hic kimseyle hergun gorusme zorunlulugu olamaz kimsenin gerci is arkadasinz olsada onun bile cozumu var subeninizi buronuzu degistirirsinz.kimse istemedikten sonra kimseyle hergun gorusmek zorunda degil bu bana biraz sacma geldi

Sorun olan kisi ablanizmis simdi okudum.ablanizda olsa sizi mutsuz eden birini hayatinizda bulundurmak cekmek zorunda.degilsiz. ben olsam onla oldugum vakitlerde mutsuzsam.asla gorusmezdim kim olursa olsun huzurundan daha onemli degik

hani bi akşam çağırsın gitme 2.de laf sokarak söylüyor
kocamla bi yere gitsem başbaşa
öğrenincee laf sokar gibi konusuyo onları çağırmıyoruz diye

Soksun

Ben seninle değil X ile evliyim tabii onla gideceğim sen de enişte ile git de

Her an seninle olacaksam neden evlendik kız biz anamızın evinde otursaydık de

O bir sokarsa sen beş sok

Açma telefonu mesela neredesiniz vs diyeceği Zaman'larda gece vs yaz duymamışım diye

3. Evden ne olursa olsun gecerim gidebilecigim en uzağa taşınırım yada ilişkimi bititirim görüşmem.
Kim olursa olsun nazını tribini çekmek zorunda değilsiniz psikolojisi bozuk insanlar karşındakinin de sinirini bozuyo enerjinizi düşürüyomuş mecbur değilsiniz ne derse desin kimsenin nazına katlanmayın. Oldu olası tuvaletede beraber gidin yani sizi stres topu gibi kullanıyo mudur nedir ..

hani bi akşam çağırsın gitme 2.de laf sokarak söylüyor
kocamla bi yere gitsem başbaşa
öğrenincee laf sokar gibi konusuyo onları çağırmıyoruz diye
Önce tüm yorumları okuyayım dedim ama bu cvb görünce direk yazmaya karar verdim. Ya evinin huzuru ya da ablam diceksin . Baksana başbaşa bur yere çıkmanızdan bile rahatsız oluyor trip atıyor. Hiç düşünmeyin başka eve bakın huzur daha önemli

5 bine yakın bi kaybım olacak göze alamıyorum
Ruh sağlımı kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Allah sağlık versin para yerine konur. 3.soru için anket yapıp sormanıza bile gerek yok. Bu şahsın yakınındaki evi almak bile bile lades demek. Yol yakınken vazgeçin,

Ise beraber gidip geliyoruz onlarin calistigi mevkide calisiyorum is yerleri farkli her sabah aksam goruyorum o yuzden mecburiyetim

Benimde aklima geliyo boyle yapmak :)) mantikli aslinda

Kendisine zarar verdigi icin uzuluyorum cunku bu yazdiklariniza kesinlikle katiliyorum en sonkiler...
Ama bana ve evliligime zarar vericek olursa bu sefer ben daha cok uzulurum bide insan kardesine nasil mesafe koyar diye dusunuyorum koymayi cok istiyorum gercekten ama evler yakinken basarabilirmiyim acaba

Ablan ise is daha kolay. Agzinin payini ver. Enerji emen insanlari artik etrafimda barindirmiyorum. Ortami illaha bozmak mi istiyor? Eve gitsin. Yada siz kalkin gidin. Soz o tripleri cekerken oda kendini birsey zannediyor.
Evet aynen oyle oluyor benim dayanama sebebimde kotu olmamak oda kotu olmayi istemiyor diye dusunuyorum biz onu anlamiyoruz diyede dusunuorum hep sucu kendimde ariyorum ama cok yoruluyorum su an enistem hasta ve ablamin yanindayiz annemde var sehir disinda yasiyoda nuraya gelmisti su an hersey normal geciniyoruz ben sesimi cikarmadigim surece iyiyiz

Esin ne diyor ablan hakkinda.Aslinda cozum basit ona onun dilinden konusacaksin kapris yap gergin davran ,hic alttan alma.

Esin ne diyor ablan hakkinda.Aslinda cozum basit ona onun dilinden konusacaksin kapris yap gergin davran ,hic alttan alma.
Oda benim davranis bicimime uymuyo ben hayat dolu enerjik neseli bi insanim
Onun gibi olurum diye korkuyorum ben valla :)
Esim diyoki cocugu olunca duzelir cunku ona odaklanir takma tmm de gec bu kadar kafana takmaa dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…