yanınızdaki fesat insanlar?

Ise beraber gidip geliyoruz onlarin calistigi mevkide calisiyorum is yerleri farkli her sabah aksam goruyorum o yuzden mecburiyetim
Bu mecburiyet degil ki cok rahatsiz oluyorsaniz onla gitmezsinz servisle gifrsinz otobusle dolmusla gidersinz secenek cok.

Surekli ayni seyi soruyorsunuz herkese bende dahil olmak uzere dalga gectiginizi dusunucem evi begenmissiniz heves etmissiniz mulkmu huzurmu diyorsunuz huzur diyoruz tecrubeyle sabit ornek veriyiruz yapamazmiyim diyorsunuz yaparsiniz desek rahat edeceksiniz duymak istediginiz gelene kadar ayni soruyumu soracaksiniz :)

Basaramazsiniz yapiniz belli takilan eden birisiniz ev konusunda inat etmeyin derim sonra gercekten birbirinizle kanli bicakli haddeye gelmekte var oyle olup evler yakin olunca hepten dahada fena

Boyle yapilarin inadi ve sabir zorlamasida vardir misal bazi arkadaslar anladigi dilden onun gibi konus diyorlarya deneyin laf sokun agzina tikin dahada artar tavri pusmaz yada geri durmaz dahada nasil darlasam der kisisel alir cunku asiri kisisel alma sorunu var zaten alinganlik falan farkinda olsa zaten torpulerdi sizde buraya konu acmazdiniz

Ben sizide onuda tanimam yapabileceginize inaniyorsaniz tasinin ama buraya zaten hasetlik fesatliktan girerek konu actiysaniz (ne olursa olsun abla )yani artik yazdiysaniz yakindada patlarsiniz dolulugun gostergesidir elinizle Kotu olmayin nacizane tavsiyem bu olur

Bacım diyorum sakın ablaya yakın ev alma tutma ben yanıyorum başkası yanmasın.
Uzak olun tatlı olun. Evet faydaları var ama zararları da. Hele anlattığınız gibi tripli biriyse.

Şu kadarını söyleyeyim kendi hayatımdan dost bilip ailemle alakalı borcumuzu, harcımızı, (epey borcumuz var) sorunumuzu, iyi günümüzü, kötü günümüzü anlattım ve farkettim ki arkamdan konuşuyorlar eşiyle birlik olup. Yüzüme karşı boşluk anlarında neler neler dediler. Eşime de ne dedilerse artık evlerine gitmiyor bile. Ki Ablam sizin ablanız kadar huysuz da değildir. Uzak olun tatlı olun.

Ablamda olsa evine 1000 de 1 giderim.. mesafemi koyarim gorusmem zoraki durumlar disinda. Piknige eglenmeye gidersin mesela, tadim kacacaksa hic gitmem

Siz siz olun sakin yakininda oturmayin..

Ben kendi ablamla hiç görüşmem.. gitmem de gelmem de evine. Bana iyi davranmış olsaydı.. başımın üstünde taşırdım.. ama böyle fesatlığı olunca geri durdum..

Ablaysa hayat boyu böyle sürecek. Bence oturun karşına açık ve net söylyin. Yorma beni diye. Anlatın sonra trip atarsa kendi bilir. Gişıp barışmayin. Kendi yaptığının farkına varmıyor varsa yapmaz herhalde diye düşünüyorum.

Vazgeçin. Bir anda mesafe konmaz zaten. İlk iş olarak evinizi ona yakın yerden almayarak başlayabilirsiniz mesafe koymaya.
Sonra yavaş yavaş bahanelerle gitmemeye başlarsınız.

Cok haklisiniz ben size bisey demiyorum ama evden vazgecme sansim yok cok
Yani esim artik bozuluyo her aksam konuyu aciyorum
Cocugu olunca duzelir onla ilgilenir size sarmaz diyo
Mesafe koyarsin sallamazsin
Aliniyomu trip mi atiyo sen atmiyomus gibi davran 5 kere atar 6 kere atar hadi 10 kere atsin sen sallamazsan en sonunda vazgecer diyo
Bende esim boyle deyince haklisin diyorum
Sonra yine sen bilirsin vazgecmek istersen vazgecelim diyo uzuluyo aglicak gibi oluyo esim cok duygusal biri
Bide sonrasinda ev bulamama pesinatin yetmemesi olayi var kredi cekerkenki ek masraflar ekpertis vs
Kendimi butcemi dusunursem evden vazgecmemem
Ablami dusunursem evden vazgecmem gerek gibi

Sizdemi yakinsiniz ablaniza

Siz siz olun sakin yakininda oturmayin..

Ben kendi ablamla hiç görüşmem.. gitmem de gelmem de evine. Bana iyi davranmış olsaydı.. başımın üstünde taşırdım.. ama böyle fesatlığı olunca geri durdum..

Vazgeçin. Bir anda mesafe konmaz zaten. İlk iş olarak evinizi ona yakın yerden almayarak başlayabilirsiniz mesafe koymaya.
Sonra yavaş yavaş bahanelerle gitmemeye başlarsınız.

Kizlar ben kendi kendimi yaktim galiba
Evden esim vazgecmek istemedigi icin vazgecemiyorum
Ablamla arama mesafe koymaya calismam lazim
Su an ise gidiyoruz beraber nasil koyucaksam
2 ay sonra cikiyo biz enistemle gidip gelicez bakalim o zaman nasil olacak

Huysuzluk birinde ozellikse nerde cikaracagini bilemezsin. Ben ablamda olsa sinirimi geriyosa cok fazla gorusmuyorum evine gitmiyorum:)
peki sizin onla aranıza mesafe koyduğunuzu biliyomu
hani sizi çağırmıyomu çağırdığı zaman bi gitmezsin iki gitmezsin sonra noluyo :)
evler yakınmı bidee

peki sizin onla aranıza mesafe koyduğunuzu biliyomu
hani sizi çağırmıyomu çağırdığı zaman bi gitmezsin iki gitmezsin sonra noluyo :)
evler yakınmı bidee
Evler yakin..cagirsada bazen gitmiyorum cocuklardan dolayida zaten cogu zaman gidemiyorum. Benim tum gunum doludur genelde buraya cok takildigima bakma.. bos durmam pek elim istedir surekli. Gitmezsem bise olmuyo yani

E alin ozaman siz daha iyi bilirsiniz siz fikir sormussunuz bizde olasiklar yasanmisliklar dahilinde fikir beyan ediyoruz ama sunu sormak isterim sallamayacaginiza inandiginiz bir kadinla olan skintinizi buraya niye danistiniz ki sallamasaydiniz bildiginizi okusaydiniz :)) hani 5,6 sallamazsani vazgecer ya

Esiniz cok biliyor cocuga sarar sizle ugrasmazmis :)) size saracak haberi yok yarin dogum yapti bu dogum olayi basli basina skinti zaten depresyonu vs ikide bir sizi isteyecek veya cocugu alip size gelecek misafirim var koskos kv gelecek koskos bebege kos eve kos az temizlige yardima kos bi kasik yemek yapsana abla tabi yapilirda sizinki nin dur noktasi olacakmi mesela varmi o (yapisik gibi herseyi beraber istiyor kocamla biryere gitsem mevzu birseyden memnunda olmuyor diyorsunuz),bebegine az ilgi gosterseniz sevseniz kiskanclik skinti gostermeseniz beni kiskaniyorlar diye yine skinti suan sizde yoksa bide alttan bunun laf sokmasini yapacak oldumu cocuklari kiyaslayacak yrn cocuk ayaklandimi atmasi kosmasi basladimi darlaninca surekli sizin kapida olacak veya sizi onlarin kapisinda isteyecek herseyi bebek var diye (yardim!)beraber yapmak isteyecek yapsaniz bir dert yapmasaniz en ufak seyde trip hayatinizda stres oldu hastalik oldu hayat bu hersey oluyor misal aile huzurun bozuldu veya esinle bozuldun sen stresteyken birde onun kaprisleri olacak is karsilikli hir gure donecek belki ailelerde girecek isin icine agzina cok sahip degilse magazin bir kisilikse heryerde evin duzenin iliskilerin anlatilacak ay sizin cesaretiniz bol ben goze almazdim anlattiginiz yapidaki bir ablayla az oz sevgi ile gorusmek daha verimli geliyor bana bosa dememisler fazla yakinlik tez ayrilik getirir diye

hakkinizda hayirlisi alacaksiniz takilmissiniz cok belli ne diyelim huzurlu olursunuz insallah

Yol yakınken ev olayından çabuk vazgeç. Bu kişi sırrını falan mı biliyoda ses etmiyosun. O nasıl hayatı sana zehşr ediyosa sende ona hayatı zehir edersin bu kadar basit

Canım 5000 lira zarar, ömür boyu çekeceğin stresin yanında hiçbişey. Ben olsam almam o evi. Ev alınca satıp çıkmak çok kolay bişey değil. Ev işinide kendiniz vazgeçmiş gibi değilde kredi onaylanmamış yasa satıcı vazgeçmil fln gibi yapıp sıyrılın

hani bi akşam çağırsın gitme 2.de laf sokarak söylüyor
kocamla bi yere gitsem başbaşa
öğrenincee laf sokar gibi konusuyo onları çağırmıyoruz diye

Bu durum aynı ısrarcı kayınvalide olayı gibi. O yüzden aynı şeyi önereceğim. Böyle sitemlerde açıklama yapmayın, mazeret uydurmayın. Arayacaktık ama acele çıktık, gelecektik ama eşim geç geldi gibi şeyler söylemeyin.
Durumun saçmalığını belirtecek kalıp cümleleriniz olsun. Yine takacak bir şey buldun, ne alaka, biz başbaşa olmak istedik gibi. Tabii kendi kelimelerinizle ifade edersiniz ama anahtar nokta hesap veriyor durumuna düşmemek. Hep aynı şekilde savuşturursanız bir süre sonra kendisi de bıkar, aman bunlar hep böyle der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…