Yanıyorummmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duzelmek istiyorum doktora gidecem ama giden bebegim vicdanim cok etkiliyor beni kalbimin acisi gecmiyor durduk yere kiydim yavruma

Doguda bir il de oturuyorum.suan doktor bulamadim.pandemi nedeniyle ailemin yaninada gidemiyorum orda bi doktora gidecektim.

Geçmiş olsun, bu bağlamda sizi kınayamam, yargılayamam, kimsenin haddine de değil. Çok üzgünüm, büyük bir acı evet ama siz bile bu konuda kendinizden emin değilmişsiniz. Siz iyi olmazsanız çocuk iyi olabilir mi? Bu psikolojiyle nasıl sağlıklı bir birey yetiştireceksiniz? Geride zaten bakmanız gereken bir miniğiniz var, iyileşmesi gereken bir ruhunuz var.

Kendinizi bu kadar suçlamayın, olan oldu ve esas odaklanmanız gerekene kendinize odaklanın. Şimdi de yıllarınızı böyle yiyip bitirmeyin. Ben yaşayan ölü gibi bir ebeveyne sahip olmak istemezdim.

Cok haklisiniz size kizmiyorum.korunmadigim bi gün hamile kalmisim.insanlarin iclerini bilemezsiniz bende cok kizardim bu duruma basima geldi

Cok haklisiniz cok caresizim inanin ki ..tam iyi olmak istiyorim derken aklima bebegim geliyor cok kotuyum zamanla gecer mi bilmiyorum.bebek gorunce kotuleniyorum aklima geliyor.surekli uyumak hic uyanmamak istiyorum

Bence doğru bir karar vermişsiniz. Bu psikolojiyle ikinci çocuk hem size hem çocuklarınıza kötülük olurdu. Lise yıllarından beri nasıl vakit bulup doktora gidemediniz orasını hiç anlamadım. Geç bile kalmışsınız. İhmal etmeden gitmeliydiniz profesyonel yardım almaya. Madem her şeyin farkındasınız daha fazla geciktirmeden gidin derim

Bence eşinizde de biraz suç var. Sizin ruh halinizi bilip de dizginlemesi gerekirdi. Sonuçta tek başınıza yapmadınız o çocuğu.
Sonradan dedim ki niye engel olmadin cok kotuydun dedi .o kadar hizli gelisti ki persembe ogrendim cuma kiydim yavruma kalbi bile atmiyordu daha .eve geldim kanamayi gorunce aklim azda olsa basima geldi idrak ettim olayi ben ne yaptim dedim.

Aileme adadim kendimi kendime hic vakit ayirmadim.5 kardesiz hepsinin derdine tek tek kostum.ben uzuldum kimseye demedim hep ihmal ettim kendimi esimi evimi

Bizim cocugumuz ilk gec oldu esimde sperm yavasligi bende de pko vardi .yani hamile kalma sansim dusuk diye bi kac kez korunmasiz oldu malesef bende istemezdim.kendimde degildim ama kimseye anlatamiyorum derdimi.yoksa melek yavruma kiyarmiyim 2 saat bekledim kurtaji hastane tavanina bakarak.beynim uyusuk hic bi duygu hic bi his yoktu sanki yari baygindim .sonradan idrak ettim ben ne yaptim dedim ama gitti kuzum

Acını hissettim desem inanırmısın. Zaten bu ruh hali değişen hormonların pekte uygun değilmiş sanirim yeniden hamilelik annelik. Panikle aceleyle yapılan bişey olmuş Allaha dua et. Psikologa git. Bebek içinde inşallah ruh sağlığın yerine gelince tekrar olur. Napalım olan olmuş bir tane daha evladın var ve onun sana ihtiyacı var.

İnsanların bedenleri hasta olduğu gibi ruhen de hastalanabilirler, bu çok doğal. Tedavisi yapılmayan hastalık ilerler. Sizin de bir an evvel çaresine bakmanız lazım. Bakanlıkların, bazı belediyelerin psikolojik destek hatları var. İnternette araştırıp arayarak size yol göstermelerini isteyebilirsiniz.

Cok tesekkur ederim beni anladiginiz icin degilim cunku ben boyle biri degilim.her imkanim var yavruma neden kiyim.bilmiyorum doktor ne diyecek neyim var bilmiyorum giden yavruma cok uzuluyorum 5 haftalikti kuzum.hersey o kadar hizliydi ki hic engel cikmadi diyorum Allah kafami biliyorsun niye engel olmadin bana keske,ayaklarim kirilsaydi gidemeseydim doktora.evlat acisi yasiyorum resmen hemde elimle kiydigim evladimin acisini

Zaten piskolojiniz normal değilmiş üstüne birde bu olayı yaşayınca daha kötü olmanız normal çok acil tedavi olun Allah yardımcınız olsun

Tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…