Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya topic aradım ama bi türlü bulamadım, şu yanda kısa olan saçlar var ya hani toplayınca açılmış gibi gözüküyo saçın, hiç uzamıyo benimkiler, genetik heralde bilmiyorum da, onları uzatmanın bi yolu var mı??
ya topic aradım ama bi türlü bulamadım, şu yanda kısa olan saçlar var ya hani toplayınca açılmış gibi gözüküyo saçın, hiç uzamıyo benimkiler, genetik heralde bilmiyorum da, onları uzatmanın bi yolu var mı??
hahaha, ayni sorun bendede var,kiz kardesimdede..bizde diyoduk bu dünyada yalniz biz mi variz yanlardaki saclari uzamayan..Valla onlari kestim, hafif jiletle kisalttim falan ama hic bi ise yaramadi..eczaneden bepanthen ampul aldim,en cok oralara sürüyorum, köklerini güclendirsin diye ama hala bi sonuc yok..beklicem bakalim,belki burdan biri biliyodur cözümünü
tam dipten kesmedim,sadece kisalttim..hani derler ya kestikce gürlesir diye,ondan yani..hep uclarindan kisalttim..ama daha kalinlastiklari dogru..eskiden tüy gibilerdi..bi de düzgünde durmuyolar, anten gibi havaya kalkiyolardi,tam dert..sacimi toplamayi hic sevmem o yüzden:)
Ben de aynı durumdayım ya.Uzamıyor alttaki minik saçlarım.Kısalttım bir ara en fazla ne kadar uzar diye.2 parmak kadar uzadı ve üzerinden 8 yıl geçti hala 2 parmak uzunluğunda duruyorlar.Sanırımbir çaresi yok bunların