- 1 Eylül 2023
- 8
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi edaaaaattt
-
asla boşanmıycam diye bir durum söz konusu değil eskiden ekonomik özgürlüğüm yoktu ikizlerim vardı hayata nerden başlamıyacağımı bilemiyordum şimdi ise tam tersi evimi aldım arabamı aldım ve gerçekten eyvallahım yok sadece belki de gerçekten yanlış anlamışımdır diye fikir almak istedimdaha önce aldatılmışsın ha bir ha beş farketmez eşim sen bil ya da bilme devam eder bu işlere şaşmaz. madem boşanmıyorsun tek kusuru bu diğerleri gibi görmezden geleceksin
malesef ki doğruBir kere yapan hep yapar (klasikleşti ama öyle)
Aldatılıp durmayı sorundan saymıyorsunuz sanırım. Affedip duruyorsun zaten neden kurcalıyorsun ki? İyice yüzsüzleşsin de kadını eve getirsin mi istiyosun?herkese merhabalar hergün düzenli olarak gelip konulara ve yorumlara bakıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var
dün sabah iiznli olduğum için evdeydim eşim beni çarşıya bırakırken telefonun sessizdeydi xxxabla diye biri aradı neden aradı beni dedi ben de ara dedim yılışık bir şekilde günaydın falan dedi ben inerken kapattı ararım dedi içime bi kurt düştü sonraki konuşmada ondan yaşça büyük torun sahibi müşterisinin yanında çalışan olduğunu söyledi.akşam meraktan whatsap profil resmine baktım hiç de yaşının göstermeyen bakımlı sarışın bir bayan dayanamayıp sordum oda filtreli resim boyu çok kısa ve yüzü çok çirkin makyajla kapatıyor dedi istersem kadını gösterebileceğini söyledi.yinede huzursuzum kendimden bahsedeyim iki çocuk annesiyim eşim neşeli konuşkan fazla insan canlısı biri.birkaç defa kadınlarla konuşmalarını yakaladım evim dedim çocuklarım dedim affettim.kaldı ki çok sorunsuz bir evliliğimiz var hep bizimle şiddet hakaret geçimsizlik yok hereyere bizimle gider ve çocuklarına inanılmaz düşkün yorumlarınızı bekliyorum
Neden kadını bu kadar gömmüş ki,bence bir erkek kendisini kanıtlamak için bu kadar cabaliyorsa ; huylanacak birşey vardır illa kisöyledi.akşam meraktan whatsap profil resmine baktım hiç de yaşının göstermeyen bakımlı sarışın bir bayan dayanamayıp sordum oda filtreli resim boyu çok kısa ve yüzü çok çirkin makyajla kapatıyor dedi istersem kadını gösterebileceğini söyledi.
ikimiz de biliyoruz ki boşanmayacaksınasla boşanmıycam diye bir durum söz konusu değil eskiden ekonomik özgürlüğüm yoktu ikizlerim vardı hayata nerden başlamıyacağımı bilemiyordum şimdi ise tam tersi evimi aldım arabamı aldım ve gerçekten eyvallahım yok sadece belki de gerçekten yanlış anlamışımdır diye fikir almak istedim
Kendini savunmak için kadını kötülemiş nerde görsem tanırım tutuşmuş kendini savunmaya çalışan tipik aldatan erkek tipi, üzgünümoda filtreli resim boyu çok kısa ve yüzü çok çirkin makyajla kapatıyor dedi istersem kadını gösterebileceğini söyledi.
herkese merhabalar hergün düzenli olarak gelip konulara ve yorumlara bakıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var
dün sabah iiznli olduğum için evdeydim eşim beni çarşıya bırakırken telefonun sessizdeydi xxxabla diye biri aradı neden aradı beni dedi ben de ara dedim yılışık bir şekilde günaydın falan dedi ben inerken kapattı ararım dedi içime bi kurt düştü sonraki konuşmada ondan yaşça büyük torun sahibi müşterisinin yanında çalışan olduğunu söyledi.akşam meraktan whatsap profil resmine baktım hiç de yaşının göstermeyen bakımlı sarışın bir bayan dayanamayıp sordum oda filtreli resim boyu çok kısa ve yüzü çok çirkin makyajla kapatıyor dedi istersem kadını gösterebileceğini söyledi.yinede huzursuzum kendimden bahsedeyim iki çocuk annesiyim eşim neşeli konuşkan fazla insan canlısı biri.birkaç defa kadınlarla konuşmalarını yakaladım evim dedim çocuklarım dedim affettim.kaldı ki çok sorunsuz bir evliliğimiz var hep bizimle şiddet hakaret geçimsizlik yok hereyere bizimle gider ve çocuklarına inanılmaz düşkün yorumlarınızı bekliyorum
ihaneti sorundan saymıyorum diye birşey yok ama haklsınız taviz tavizi doğruyor malesefAldatılıp durmayı sorundan saymıyorsunuz sanırım. Affedip duruyorsun zaten neden kurcalıyorsun ki? İyice yüzsüzleşsin de kadını eve getirsin mi istiyosun?
kötü yanlrını söylerken iyi yanını da yazayım dedim kalıcıyım diye bişey yok o zamanlar gerçekten güvencim yoktu kendimeAldatılmayı sorundan saymayıp evliliğinizi övdüğünüze göre bence sizin için sorun yok. Adam daha önce zaten kadınlarla konuştu dediğinize göre aynı haltı birkaç sefer yemiş yemeye de devam ediyor. Şimdi biz size ne diyelim. Onlar geçici sen kalıcısın bacım. İdare et dememiz için yazdın buraya sanırım.
kendine yakıştırmadığı için galibaNeden kadını bu kadar gömmüş ki,bence bir erkek kendisini kanıtlamak için bu kadar cabaliyorsa ; huylanacak birşey vardır illa ki
Umarım ben yaniliyorumdur ama ilk vukuati degil diyorsunuz o yüzden iskillendim
Adam sizi aldatmis affetmissiniz, yine aldatiyor. Neden hemen cok cirkin vs diye bir aciklama yapar ki insan ? cirkinlerle de aldatilmiyor mu veya güzellik-cirkinlik derecesi mi ölcüyor aldatan sahis. bunu bile bile hala evliligim cok iyi vs diyerek malesef yalnizca kendinizi kandirirsinizherkese merhabalar hergün düzenli olarak gelip konulara ve yorumlara bakıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var
Evin dedin cocuklarin dediysen bunu da affedersin. Affedecegini bildigi icin de rahatca tekrar aldatirherkese merhabalar hergün düzenli olarak gelip konulara ve yorumlara bakıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var
Şu iki cümle arasındaki tezatı bulunuz.birkaç defa kadınlarla konuşmalarını yakaladım... çok sorunsuz bir evliliğimiz var .
herkese merhabalar hergün düzenli olarak gelip konulara ve yorumlara bakıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?