yanlış anlamalımıyım akıl verin

yorumunuz için teşekkürler gerçekten gemileri yaktım kimseye ihtiyacım yok emin olun iki tane yetişkin oğlum var çok şükür bu saatten sonra esas olan kadınlık guruum

İşte zamanında affettiğin için hiç bir şey olmasa bile en ufak bir olayda şüpheleniyorsun
Sorunsuz bir evliliğiniz yok, sen öyle zannediyorsun

Çözüm belli eşinin telefonundan kadına yazacaksın. Ne b.k oldukları dökülür.

Siz bunları normalleştirmişsiniz zaten, bu yüzden adam pişkinliğe vurmuş artık.Hâlâ daha sorunsuz bir evliliğim var dediğinize göre bu şekilde devam edecektir.

Aldatmak için her zaman sizden güzelini bulmasına gerek yok bunu geçelim , şu hayatta aldığım en büyük derslerden biri şudur bir erkek durduk yere bir kadını kötülüyorsa orada bir şey mutlaka vardır

yorumunuz için teşekkürler gerçekten gemileri yaktım kimseye ihtiyacım yok emin olun iki tane yetişkin oğlum var çok şükür bu saatten sonra esas olan kadınlık guruum
Tebrik ederim hep böyle olun. Artık sineye çekmeyin.

Bir sonraki bölüm birini getirip aşık oldum diyerek boşanmayı erkeklerin istemesi. Siz affedin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…