yanlış anlamanın sonucu

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Bugün bir anda nişanlım aradi bulusalim mi diye kardesi kuzeni falan da olacakti. Bende ablamla evdeyiz. O da gelsin mi dedim. O da inşallah bi plan yapalim ded bir seyler daha konustuk. Ben plana ablam da dahil sekilde zannederek öyle söyledim hazirlanmaya basladik. Sonra nisanlimla konustuk biz hazirlaniyoruz diye.. o da biz derken dedi. Seni soylemistim sadece dedi. ben yanlis anlamisim. Ablamla birlikte daha sonra bir seyler yapalim demis megerse.. bu arada ablam derken nisanlimla ayni dönem mezunlari yani birbirimizden farkli degil kafa yapimiz vs... sonra bir andan sevgilim kizdi simdi ablana ayip olacak biz birlikte takilacaktik bugün dedi. Epeyce sinirlendi yanlis anladigim icin.. bende cok üzüldüm. ablani istemedigim icin degil su an ortam ona göre degil bir bildigim var dogru anla vs..
Bugün olmasin sonra bulusalim seninle de isleri cikmis de dedi. öyle çok üzüldüm bir anda parladi. bende yanlis anladim. Bu ara inanilmaz dikkatim daginik. O amda söylediği bir cümleyi duymamisim megerse. Direk yüzüm düştü. Evdekilere de yansitmak istemedim zorla gülümsuyorum :( böyle küçük seyler sonradan büyür diye endiseleniyorum :(

Ayıp olur ablana diye üzüldüğü için tepki göstermiş.Fazla mı abarttı ses tonunu ya da tavrını?

kardeşi kuzeni filanda olacaksa ablan da olsaydı :KK39:
biraz o abartmış sanki. büyütmezsen olayı büyümez ayrıca. havadan nem kapıyorsanız orasını bilemem :KK23:

nişanlandın mı ?

Dalgın olabilirsin yanlışta anlamış olabilirsin ama ablanı istemiyo ben bunu anladım.

Keşke ablanı alıp dışarı çıksaydınız işi var biz gezelim deseydin

Evet nisanlandim iki hafta oldu nisanimiz olali.
Ablami götürmek istedigi ortamda uygun olmayacagini ifade etti. Tepkisi sert oldu bende üzüldüm. Hem yanlis anladigim hem de onun teokisi icin.

Ne yani kuzeni de mi gelmiyormuş? Sadece ikiniz için romantik bir plan mı yapmış?
Sonuç ta boş vakti varmış. Yanlış anladıysan yanlış anladın, seni cezalandırıp hiç görüşmemek ne oluyor?
Ablanı da dahil edecek şekilde bir plan yapabilirdi. Sevdiğini hiç görmemekten daha iyi değil mi?

Kendine kızma... Nişanlın bayağa uyuz bir tip. Ablanı da istemediği belli

kardeşi kuzeni filanda olacaksa ablanaydı :KK39:
biraz o abartmış sanki. büyütmezsen olayı büyümez ayrıca. havadan Nız orasını bilemem :KK23:

Ben havadan nem kapan cinsten bir insan degilim ama bu ara degisik bir kirilganlik var uzerimde.. o da kizdi yanlis anlama dogru anla. Bir bildigim var dedi. Bilmiyorum

nişanlın çok fevri bi adam gibi geldi bana sen niye böyle suçluluk duygusu hissdiyosun onu anlamadım olabilir insanlık hali

Ayıp etmiş
cok yanlış bir davranış .. Demek ki küçük hatalar karşısında tahammülsüz

8 yildir birlikteyiz. Küçük hatalara karsi tahammülü yoktur biliyorum. Telafi ediyor sonrasinda ama üzüyor..
8 yıllık süreçte en cok ablam destek oldu bize.

Ben havadan nem kapan cinsten bir insan degilim ama bu ara degisik bir kirilganlik var uzerimde.. o da kizdi yanlis anlama dogru anla. Bir bildigim var dedi. Bilmiyorum
bence resmen ıstememıs. tepkısıde o yuzden bu kadar buyuk olmus.
yanlıs anlasılma olabılır. daha guzel yaklasabılırdı. hemen ıptal etmeler vs. söyledıgıyle yaptıgı uymamıs

8 yildir birlikteyiz. Küçük hatalara karsi tahammülü yoktur biliyorum. Telafi ediyor sonrasinda ama üzüyor..
8 yıllık süreçte en cok ablam destek oldu bize.

Tecrübeyle sabittir ki bu tarz çabuk sinirlenip düşünmeden kalp kıran bir insanla ömür geçirmek çok zor ..
8 yıl çok uzun bir süre keşke kendinle alakalı bazı kuralları belletseydin nişanlına

yanlış anladınız diye niye kızıyor ki? ne hakkı var. onun kardeşi kuzeni varmış sizin de ablanız gelse çok bişey farketmezdi ki? başbaşa yapılmış bi plan bozulmamış nihayetinde ki öyle bile olsa nezaket göstermesi lazım ablanıza ayıp olmaması açısından.

olayın devamında ne oldu peki? buluştunuz mu?

Bugün bir anda nişanlım aradi bulusalim mi diye kardesi kuzeni falan da olacakti. Bende ablamla evdeyiz. O da gelsin mi dedim. O da inşallah bi plan yapalim ded bir seyler daha konustuk. Ben plana ablam da dahil sekilde zannederek öyle söyledim hazirlanmaya basladik. Sonra nisanlimla konustuk biz hazirlaniyoruz diye.. o da biz derken dedi. Seni soylemistim sadece dedi. ben yanlis anlamisim. Ablamla birlikte daha sonra bir seyler yapalim demis megerse.. bu arada ablam derken nisanlimla ayni dönem mezunlari yani birbirimizden farkli degil kafa yapimiz vs... sonra bir andan sevgilim kizdi simdi ablana ayip olacak biz birlikte takilacaktik bugün dedi. Epeyce sinirlendi yanlis anladigim icin.. bende cok üzüldüm. ablani istemedigim icin degil su an ortam ona göre degil bir bildigim var dogru anla vs..
Bugün olmasin sonra bulusalim seninle de isleri cikmis de dedi. öyle çok üzüldüm bir anda parladi. bende yanlis anladim. Bu ara inanilmaz dikkatim daginik. O amda söylediği bir cümleyi duymamisim megerse. Direk yüzüm düştü. Evdekilere de yansitmak istemedim zorla gülümsuyorum :KK43: böyle küçük seyler sonradan büyür diye endiseleniyorum :KK43:

Merhaba canım öncelikle nişanın hayırlı olsun ,ben burda kimseyi haklı veya haksız bulmuyorum sadece kendi fikrimi belirtmek istedim.Nişanlın seni aramış hep beraber vakit geçirmek istemiş sende ablamda gelsin demişsin o da inşallah plan yapalımda konuşuruz gibisinden cevap vermiş yani zaten net bi buluşma olsaydı gelsin tabii derdi çünkü sonuçta onunda kuzeni vs.. gelicekmiş ablanı istemeyecek hali yok. Keşke sen önce ablana söylemeden haber bekleseydinde o şekilde konuşup beraber yada yanlız gitseydin.Şimdi ablanada ayıp olmasın diye iptal etmiş .Seninle buluşmaması da belki planladığı sadece ikinizin gideceği özel bi yerin olmayışıdır.Ondan öyle söylemiş olabilir biraz kırılıp alınmışsın sanki , üstelik güzel de bi açıklama yapıp "bugün olmasın sonra buluşalım işleri çıkmış dersin " demeni istemiş ablana .Ben burda kötüleyecek bişey bulamadım.Tabi senin üzülmen çok normal ama yanlış anladın diye seninle de görüşmemiş gibisinden düşünmedim ben.8 senelik bi ilişki çok değerli bence , bende 6 senelik ilişkim sonrasında nişanlandım üstelik ayrı şehirlerdeyiz..Kendini üzme ufacık birşeyden dolayı o da sonuçta kötü konuşmamış sadece yanlış anladığını söylemiş.Umarım çok mutlu olursunuz ,arada böyle tuzu biberi olur ilişkinin üstelik nişanlılık döneminde ;)

Back
X