- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
Bugün bir anda nişanlım aradi bulusalim mi diye kardesi kuzeni falan da olacakti. Bende ablamla evdeyiz. O da gelsin mi dedim. O da inşallah bi plan yapalim ded bir seyler daha konustuk. Ben plana ablam da dahil sekilde zannederek öyle söyledim hazirlanmaya basladik. Sonra nisanlimla konustuk biz hazirlaniyoruz diye.. o da biz derken dedi. Seni soylemistim sadece dedi. ben yanlis anlamisim. Ablamla birlikte daha sonra bir seyler yapalim demis megerse.. bu arada ablam derken nisanlimla ayni dönem mezunlari yani birbirimizden farkli degil kafa yapimiz vs... sonra bir andan sevgilim kizdi simdi ablana ayip olacak biz birlikte takilacaktik bugün dedi. Epeyce sinirlendi yanlis anladigim icin.. bende cok üzüldüm. ablani istemedigim icin degil su an ortam ona göre degil bir bildigim var dogru anla vs..
Bugün olmasin sonra bulusalim seninle de isleri cikmis de dedi. öyle çok üzüldüm bir anda parladi. bende yanlis anladim. Bu ara inanilmaz dikkatim daginik. O amda söylediği bir cümleyi duymamisim megerse. Direk yüzüm düştü. Evdekilere de yansitmak istemedim zorla gülümsuyorum
böyle küçük seyler sonradan büyür diye endiseleniyorum 
Bugün olmasin sonra bulusalim seninle de isleri cikmis de dedi. öyle çok üzüldüm bir anda parladi. bende yanlis anladim. Bu ara inanilmaz dikkatim daginik. O amda söylediği bir cümleyi duymamisim megerse. Direk yüzüm düştü. Evdekilere de yansitmak istemedim zorla gülümsuyorum