Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay vallahi bende böyle düşünüyorum ama eşim kuzenim hatta kuzenimin eşi böyle düşünmüyorlar ki biz birlikte gideceğiz. 3 yetişkin gidelim artık bitsin şu laf aradan çıksın belki yanlış anlaşılma var eşinin haberi yoktur diyorlar ben ise gitmek istemediğimi söylüyorum. Dün baya baya ısrarla beni ikna çabalarına koyuldular, eşimde öyle söylüyor. Üf ya ne sıkıntılandım sormayın gitsinSöylediğin gibi aradan 4 ay geçmiş, ben olsam karşı taraf yalvarsa gitmem. Kendimi zorla davet ettiriyormuş gibi, İngiltere Kraliçesi' nden randevu talep etsen 4 ayda alırdın.
Ay vallahi bende böyle düşünüyorum ama eşim kuzenim hatta kuzenimin eşi böyle düşünmüyorlar ki biz birlikte gideceğiz. 3 yetişkin gidelim artık bitsin şu laf aradan çıksın belki yanlış anlaşılma var eşinin haberi yoktur diyorlar ben ise gitmek istemediğimi söylüyorum. Dün baya baya ısrarla beni ikna çabalarına koyuldular, eşimde öyle söylüyor. Üf ya ne sıkıntılandım sormayın gitsinsaçma sapan işler...
Hem yok gitmek önemli değil gitsem ne değişecek. Orda kendimi ne kadar rahat hissedeceksem sanki![]()
Önceki yazılarımda yazmıştım ama tekrarlayayım.ya yeni doğum yapmış bi annenin misafir kabul edememesini çok iyi anlıyorum ben, bebekle duş alamazken evi toparla ikramlık hazırla bilemiyorum, üstelikte pandemi hala devam ederken.
İşte bu akşam bekleniyoruz. :)Esleriniz bu kadar samimiyken, dizinde Cook eskilere dayalı bir geçmişiniz olmasına rağmen böyle bir durumun olmadı bana garip geldi. Şu zamanda herkesle dost olunmuyor, insan herkesi rahat rahat evine alamıyor, kimsenin evine de güvenilir gidilmiyor. Yani birbirinizi bu kadar iyi tanırken bu kadar uzak olmanız, sanki arada zamanında yaşanan bir kirginlik, bir küsme, alınma varmış gibi hissettirdi bana.
Bir kere de siz arayın eğer yine benzer bir tepki alırsanız, siz de gorusmezsiniz.
Kız her gün bir başka misafirle fotoğraf atıyor. Nasıl depresyonmuş böyle. Allah herkese arkadaşımın depresyonundan versinEşinin hatırına git gel, kız arkadaşının tavrına göre hareket edersin artık. İngiltere Kraliçesi şakası bir yana da, belki lohusa sendromuna falan girmiş, ondan dolayı kabul etmemiş olabilir.
Ah sonları okumadım. İlk mesaja istinaden yazdım.İşte bu akşam bekleniyoruz. :)
Durum güncellemesi yapmıştım bir kaç mesaj üstte :)
İnanın hiç bir kırgınlık olmadı aramızda.
Önceden hiç çevresi olmayan birisiydi yalnız benle görüşürdü. Ben ise çevresi olan daha enerjik ve konuşkan yapılıyım. Neyse arkadaşlarımızı tanıştırdık. Onlar evlenince işler değişti. Ortam buldu. Mesela kvsiyle altlı üstlü oturuyor. 2 bekar görümcesi var araları çok iyi, baya çevresi oldu yani. Baktım değişti. Benimle işi bitti![]()
Yani git mi diyorsunuz bana ?Ah sonları okumadım. İlk mesaja istinaden yazdım.
Hadi bakalım bu akşam belli olur ak koyun kara koyun. Umarım geçerli bir bahaneleri vardır. Ya da umarım bu yaptıklarını unutturacak bir muamele görürsünüz.
Depresyonda değilse, istenmiyorsun canım. Bu kadar basit.Kız her gün bir başka misafirle fotoğraf atıyor. Nasıl depresyonmuş böyle. Allah herkese arkadaşımın depresyonundan versintabi oda lohusa sendromuna girdi ise
![]()
Ay bende ölmüyorum zatenDepresyonda değilse, istenmiyorsun canım. Bu kadar basit.
Bence gidin. Dediğim gibi bu zamanda evine girip çıkılacak insan zor bulunuyor. Eslerinizde bu kadar yakınken bu arkadaşlık bir şansı hak ediyor bence. Sonrasını gördüğünüz muameleye göre degerlendirirsinizYani git mi diyorsunuz bana ?
Çok çok haklısınız gerçekten. Kimseye güvenilmiyor. Kendileri de bizlerde çok güvenilir insanlarız ama aradaki bu saçma ilişkiyi bende anlayamadım.Bence gidin. Dediğim gibi bu zamanda evine girip çıkılacak insan zor bulunuyor. Eslerinizde bu kadar yakınken bu arkadaşlık bir şansı hak ediyor bence. Sonrasını gördüğünüz muameleye göre degerlendirirsiniz
Bu çok üzücü ya. Bilemiyorum isterseniz eşiniz hatrına gidin o zaman. Ama ben görmek bile istemezdim sanırım. Siz mutlu olsun yuvası olsun derken o resmen ilk fırsatta sizi bırakmış. Elbette kırgınlığı yoksa.İşte bu akşam bekleniyoruz. :)
Durum güncellemesi yapmıştım bir kaç mesaj üstte :)
İnanın hiç bir kırgınlık olmadı aramızda.
Önceden hiç çevresi olmayan birisiydi yalnız benle görüşürdü. Ben ise çevresi olan daha enerjik ve konuşkan yapılıyım. Neyse arkadaşlarımızı tanıştırdık. Onlar evlenince işler değişti. Ortam buldu. Mesela kvsiyle altlı üstlü oturuyor. 2 bekar görümcesi var araları çok iyi, baya çevresi oldu yani. Baktım değişti. Benimle işi bitti![]()
Öncesinde içe dönüktü evet, evlendikten sonra hem fiziksel hem karakteristik manada kendisini aşırı geliştirdi. Bu durumdan bende çok memnundum. Kendini geliştirmesinden. Ki o süreçte sordum da kendisine bi problem mi var diye yok dedi. Tercihi bu yönde belliki....Bu çok üzücü ya. Bilemiyorum isterseniz eşiniz hatrına gidin o zaman. Ama ben görmek bile istemezdim sanırım. Siz mutlu olsun yuvası olsun derken o resmen ilk fırsatta sizi bırakmış. Elbette kırgınlığı yoksa.
Siz yok diyorsunuz ama içe dönük biriymiş belki de ifade etmiyordur bilemiyorum.
Sormayın Gönül dağındaki Meryem' e hala çok kızıyorum :/ belki o da insan anlamak gerekiyor ama büyük laflar etti be. Hele Rıfat gibi birine yapılır mı.Öncesinde içe dönüktü evet, evlendikten sonra hem fiziksel hem karakteristik manada kendisini aşırı geliştirdi. Bu durumdan bende çok memnundum. Kendini geliştirmesinden. Ki o süreçte sordum da kendisine bi problem mi var diye yok dedi. Tercihi bu yönde belliki....
Geçen Gönül dağında çok Harika bi replik vardı aklıma o geldi...
Körün gözü açıldığında ilk vazgeçeceği bastonu olurmuş ...![]()
görüşmek istemiyor olabilir hemen kıskançlık demeyelim :)Maalesef bende böyle düşünüyorum ama suizanda da bulunmak istemiyorum aynı zamanda.
Zaman zaman münasip durumlarda görüşüyoruz ama samimi değiliz. Bende üstüne düşüpte neden görüşmüyoruz derdine düşmedim hiç bir zaman.