• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış anlaşılma mı ? Yoksa istenmiyor muyuz ?

Eşler görüşüyorsa iletişimin kopma noktası hanımlardan kaynaklı olmuş demek ki. Yaptığınız bir hata kıracak bir kelimeniz olmadıysa kadın sizinle görüşmek istemiyor. Tablo gayet net bence. Nesini anlamadınız ki
İşte bende görüşmek için öldüğümden değil de münasip olarak gitmemiz gerektiği için gitmeyi okeylemiştim. 😑 en son diğer bebeğinde gitmiştik yine eşimle beraber. Oda 5 sene önce

Kadin sizden okadar nefret yada haswt yada okadar sizi gormek istemiyoki adam karisina bize gelecekler bile demeye korkuyor ben bunu anladim bosverin ya gitmeyin gorusmeyin

Cagiririm deyip cagirmayan biri evet istemiyordur.. hadi 1-2 hafta olsa
Musait olmadi dersinde..yani 4 ay icinde musait olmadi mi? Bence birak salla

ay kızlaaaaarrrrrr bu kadar konuşmanın üstüne ne geldi aklıma. 🙈
Kadının eşi, bir de eşime “eşin arasın ben söyleyemem” dedikten sonra “olmazsa onlar otursunlar kadın kadına” demiş. Geceden beri konuşuyoruz ya şimdi aklıma geldiiiiii. Ay bunu da başta yazsaydım keşke.
Hatta bende zaten iletişimimiz kopuk samimi değiliz, Ben zaten eşimin hatrına gidiyorum diye tek gitme fikrinin üstünde durmadım doğrusu. Zannedersem nsan dolayı aklıma gelmedi yazmak.

Bunu kafanıza takacak kadar hatta buraya soracak kadar önemsemişsiniz bu kişiyi...Zaten samimi değilmişsiniz neden hemen çocuk için eşyalar aldınız ki? Özenip,bözenip alıncak bir yakınlıkta yok sizinde olayları ve kişileri abartma gibi bir durumunuz var gibi...Sanki sürekli bazı kişiler olur ya...
"Ya geçen aradım açmadın şey olmasın diye arayamadım...Ya görüşelim neden aramıyorsun falan fistan.." :KK37:

Sizinle yıldızı tutmamış olabilir..Hani takacak bir durum yok..Sevmediğim kişilere "senden hoşlanmadım,muhabbetin beni sarmıyor" diyemiyorum mesela ben de...Ama iletişim kurmamak için özen gösteriyorum ve anlamasını bekliyorum :stop:

Aramayanı aramayacaksınız...Sormayanı sormayacaksınız...Takıntılı biri gibi geldiniz bana...:KK31:

Amacım sizi yargılamak ya da başka birşey değil kesinlikle ki şuan bir sütun yazıya yorum yapıyorum...:KK24:

Hani kendinizi de bir düşünün ben neden takıldım ki buna amaan deyin :KK51:
Siz de bayaa bi takıldınız yalnız😂 e hediye almış çünkü eşi adamla görüşmüş ve yakın zamanda çağıracaklar izlemimini almış. O da hediyesini hazırlamış.

Siz de bayaa bi takıldınız yalnız😂 e hediye almış çünkü eşi adamla görüşmüş ve yakın zamanda çağıracaklar izlemimini almış. O da hediyesini hazırlamış.
Hay ağzınız bal yesinn. 😂 yahu önemli olan hediye de değil. Bir hayır yaparım 🤩. Bu kadar takıldın ettin diyenler beni de şaşırtıyor. 😅

Gayet olunmuyor bazen😀 Özellikle bebek küçükken ve misafir kafasında değilken. Pandemide misafir ağırlamayı unutmuşken oluyor😂
Yok yaa 4 ayda olunur emin ol..demek zaten bu insanlar misafirlige gitmeyi dusunuyorsa suan cok dikkat etmiyolar koronaya filan.. hadi 1-2 ay kucukte 4 aylik bebek asiri kucuk degil artik.. bi yarim saat uygun olur herkes.

Gayet olunmuyor bazen😀 Özellikle bebek küçükken ve misafir kafasında değilken. Pandemide misafir ağırlamayı unutmuşken oluyor😂
Bende misafiri hemen davet edenlerdenim mesela. O misafir gelemedikçe ben kasılırım afakanlar basar 😂 ama nasip olmayınca da olmuyor bu da bir gerçek ☺️

Yok yaa 4 ayda olunur emin ol..demek zaten bu insanlar misafirlige gitmeyi dusunuyorsa suan cok dikkat etmiyolar koronaya filan.. hadi 1-2 ay kucukte 4 aylik bebek asiri kucuk degil artik.. bi yarim saat uygun olur herkes.
Biz bebekte anne de biraz toparlansınlar diye zaten bebek 6 aylık olduğunda haber verdik. Aradan 4 ay geçti. Şu an bebek 10 aylık. 🙈😅😅

Bunu kafanıza takacak kadar hatta buraya soracak kadar önemsemişsiniz bu kişiyi...Zaten samimi değilmişsiniz neden hemen çocuk için eşyalar aldınız ki? Özenip,bözenip alıncak bir yakınlıkta yok sizinde olayları ve kişileri abartma gibi bir durumunuz var gibi...Sanki sürekli bazı kişiler olur ya...
"Ya geçen aradım açmadın şey olmasın diye arayamadım...Ya görüşelim neden aramıyorsun falan fistan.." :KK37:

Sizinle yıldızı tutmamış olabilir..Hani takacak bir durum yok..Sevmediğim kişilere "senden hoşlanmadım,muhabbetin beni sarmıyor" diyemiyorum mesela ben de...Ama iletişim kurmamak için özen gösteriyorum ve anlamasını bekliyorum :stop:

Aramayanı aramayacaksınız...Sormayanı sormayacaksınız...Takıntılı biri gibi geldiniz bana...:KK31:

Amacım sizi yargılamak ya da başka birşey değil kesinlikle ki şuan bir sütun yazıya yorum yapıyorum...:KK24:

Hani kendinizi de bir düşünün ben neden takıldım ki buna amaan deyin :KK51:
Normalde gorusme ama cocugun olmjs evine gelmek isteyen birini geri cevirmek baya ayip bana gore..

Normalde gorusme ama cocugun olmjs evine gelmek isteyen birini geri cevirmek baya ayip bana gore..
Hah işte tam da bu. Normalde gidip gelmek istesem devamlı haz etmiyor, mesafe istiyor derim ki öylesi bi durum asla değil o nedenle bana da ayıp geliyor.

Hah işte tam da bu. Normalde gidip gelmek istesem devamlı haz etmiyor, mesafe istiyor derim ki öylesi bi durum asla değil o nedenle bana da ayıp geliyor.
Ben net insan severim, birde gelip yarim saat otursan evini mi yiyeceksin😐
Birde ay ben soyleyemem hanimin hanimi
Arasin filan.. neden yani? Konusmuyolar mi aralarinda? Istisare edelim haber verelim der insan. Insanlar cidden tuhaf

bence bu davet işleri kadınlar arasında olmalı sonuçta evin düzeni,hazırlık kadına kalıyor o yüzden sizin arayıp haber vermeniz daha doğru olurdu ... ama bu saatten sonra arayıp gelmek istiyorum demekte sizin için zor olur gibi

Eğer uzaklaşma durumunuz hayat koşuşturması değilse, yani bir veya birkaç olaya bağlıysa arkadaşınızın eşi de bu durumu biliyordur da söylemeye çekiniyordur. Belki sormuştur da arkadaşınız tepki vermiştir. Ya o niye beni muhatap alıp da bana teklif etmiyor demiştir ya da müsait değiliz dersin demiştir.

İlk çocuk olsa belki ev dağınık diye çağıramıyor derdim ama bilemedim. Siz zaten arkadaşmışsınız. Siz arayıp hal ve hatrını sorun. Aranızdaki buzlar da erir. Olmadı kapıdan hediyeyi verirsiniz.

Belki size alınmıştır, kıskançlık olarak düşünmeyin hemen. Bazıları kıskançlık diye yazmış da.

Niye haset kıskançlık oluyor hemen? Belki sevmiyor konu sahibinin ya da eşinin oturup kalkmasini, karakterini, bakışını vs. vs.
Bu arayıp kibarlıktan ödün vermeden bahane sunmasına engel değil ama.ben hasetlik diye düşünmedim ama iletişim kurmak gelip gitmek istemiyorsa bile eşlerinin ve arkadaşliklarinin hatrına bi bahane ileri sürerek aramasını beklerdim.

Back
X