Yanlış anlaşılma mı ? Yoksa istenmiyor muyuz ?

Merhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Ya da ben mi aramalıydım sonradan tekrar.
Hiç bilemedim. Ne düşünmem gerektiğine de karar veremedim aslında.
Sizce bi yanlış anlaşılma mı var? ne düşünüyorsunuz.
Kusura bakmayın çok uzattım 🙈🙈🙈
arkadasınız size kırılmış uzaklaşmış gibi düşündüm ben, belki hamileyken aramadınız diye filandır. bir de cocuk oldugunda gitmek icin haber beklemek yerine, biz şu gün gelmeyi düşünüyoruz müsait misiniz diye sorulabilir.
bu noktada bence arkadasınızı arayıp ilişkinizi düzeltmeyi deneyebilirsiniz, eğer sizin icin gercekten değerliyse.
belki de hiç bir sorun yoktur ama arkadasınız boyle biridir, onu da en iyi siz bilirsiniz.

arkadasınız size kırılmış uzaklaşmış gibi düşündüm ben, belki hamileyken aramadınız diye filandır. bir de cocuk oldugunda gitmek icin haber beklemek yerine, biz şu gün gelmeyi düşünüyoruz müsait misiniz diye sorulabilir.
bu noktada bence arkadasınızı arayıp ilişkinizi düzeltmeyi deneyebilirsiniz, eğer sizin icin gercekten değerliyse.
belki de hiç bir sorun yoktur ama arkadasınız boyle biridir, onu da en iyi siz bilirsiniz.
Hamileykenn aramıştım hayırlı olsun diye. Dün akşam da gittik oturmaya. Eşlerden ötürü,
Evet öncesinde çok değerliydi ancak şu an normal insandan farkı yok maalesef...
Bu nedenle düzeltmeye adım atmayacağım maalesef.
Çünkü ben ilk soğuklukta ki hiç bir olay ya da sorun da yaşanmadı aramızda, o zaman kendisine adım atmıştım ancak o farklı bi çevre edindi ve hayatına öyle devam etme kararı aldı ben ise buna saygı duyuyorum. Herkes kendi yoluna artık🤷🏻‍♀️
Devamlı peşinden koşan tarafta olmak istemiyorum. Sonuçta yalnızca bir tek ben onunla arkadaş değildim, o da benimle arkadaştı onun da çabalaması gerekti. Oda yapmadıysa daha da yapacak birşey yok demektir benim gözümde.

Hamileykenn aramıştım hayırlı olsun diye. Dün akşam da gittik oturmaya. Eşlerden ötürü,
Çünkü ben ilk soğuklukta ki hiç bir olay ya da sorun da yaşanmadı aramızda, o zaman kendisine adım atmıştım ancak o farklı bi çevre edindi ve hayatına öyle devam etme kararı aldı ben ise buna saygı duyuyorum. Herkes kendi yoluna artık🤷🏻‍♀️
Devamlı peşinden koşan tarafta olmak istemiyorum. Sonuçta yalnızca bir tek ben onunla arkadaş değildim, o da benimle arkadaştı onun da çabalaması gerekti. Oda yapmadıysa daha da yapacak birşey yok demektir benim gözümde.
anladıgım kadarıyla boyle bir sogukluk olması sizi de üzmüş, yoksa istenmiyor muyuz diye bir konu açmazdınız. aslında sıradan biri olmuş sizin icin artık, eşler arkadas oldugu icin belki arada bir görüşmek zorunda kalacaksınız okadar. benim de böyle arkadaslarım olmustu, şöyle düşünüyorum. yaşam yolunda bazı insanlar hayatımıza girip sonra rolünü tamamlayıp hayatımızdan cıkıyorlar, öyle olması hayırlısı cunku. olan herseyde bir hayır vardır ve bunlar bizim gelişimimiz icin gereklidir.

Merhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Bence bu durum Korona ile ilgili.
Şimdi çocuk yeni doğduğunda ebeveynler ciddi anlamda panikliyor.
Bebek çok küçük ve etrafımızda çok ciddi bir hastalık var.
Davet etmek isteseler bile sırf bu yüzden edemiyorlardır.
Etrafımda yakın zamanda bebek sahibi olan kuzenlerim ve arkadaşlarım var onlardan biliyorum ki bu süreç çok tedirgin ediyor.
En samimi arkadaşım doğum yaptı ve ben görmeye gitmedim.
O da ısrar etmedi ki onu gerçekten anlıyorum gönlü çok istiyor ama yavrusuna da kıyamıyor.
Zaten o istese bile ben gitmem sebep olmaktan korkarım ALLAH muhafaza.
Kuzenimin çocuğu 2 aylık korona oldu ve 10 güne yakın hastane de yattı.

Biraz daha dikkat etmekte ve şimdilik gitmemekte fayda var.

Görüşmenizde de sıcak değil miydi ? Kırgın hissetmeniz çok normal aslinda siz kabullenme boyutunu da geçmişsiniz ama sanırım eşlerden sebep tamamen koparamamışsınız bağı.
Bende böyle net olmayan ilişkileri sevmiyorum sizi anlıyorum o sebeple.

Merhabalarr..
merhaba canım bence o da küçük bir bebekle uğraştığı için günler nasıl geçiyor farkedemiyor bile o yüzden haber verememiştir bir akşam hediyelerinizle çay içmeye geldik diye gidebilirsiniz bence arkadaşın da mutlu olur:)

anladıgım kadarıyla boyle bir sogukluk olması sizi de üzmüş, yoksa istenmiyor muyuz diye bir konu açmazdınız. aslında sıradan biri olmuş sizin icin artık, eşler arkadas oldugu icin belki arada bir görüşmek zorunda kalacaksınız okadar. benim de böyle arkadaslarım olmustu, şöyle düşünüyorum. yaşam yolunda bazı insanlar hayatımıza girip sonra rolünü tamamlayıp hayatımızdan cıkıyorlar, öyle olması hayırlısı cunku. olan herseyde bir hayır vardır ve bunlar bizim gelişimimiz icin gereklidir.
Çokkk doğru yazmışsınız. Ben öyle hemen şu oldu bağları koparalım cinslerinden değilim. bu bağ zaten eşlerimizden dolayı da tamamen asla kopmaz. Eşlerimiz çocukluktan beri arkadaşlar. Çok sıkı ve sağlam bi arkadaş grupları var çünkü. Hepimiz de aynı ortamda yaşıyoruz.
Bu nedenle gelinen durum beni üzüyor ancak tam da söylediğiniz gibi böyle olması gerekiyor demek ki böyle oldu.

Görüşmenizde de sıcak değil miydi ? Kırgın hissetmeniz çok normal aslinda siz kabullenme boyutunu da geçmişsiniz ama sanırım eşlerden sebep tamamen koparamamışsınız bağı.
Bende böyle net olmayan ilişkileri sevmiyorum sizi anlıyorum o sebeple.
Hayır sıcak değildi o öyle olunca Bende biraz daha kendimi çektim. Daha da üzüldüm çünkü. Nerdennnnn nereye.....
Benim düşmanım da gelse kapıdan misafiridmdir deyip neler yapacağımı şaşırırım onu memnun etmek adına ama o gayet sıradan davrandı. Yapacak birşey yok eşler için münasip durumlarda yüz yüze bakmak zorunda kalıyoruz ve kalacağız da belli ki... onu da ne kadar minimuma indirirsek o kadar hayırlı olacak belli ki.

Bence bu tarz görüşmeler kadınlar arasında ayarlanmalı, siz arayıp yarın akşam müsait misiniz bebeği görmek istiyoruz. Eğer değilseniz müsait bir gününde bize haber verir misin diye kadınla bir görüşme sağlamalıydınız. Kabul etmeyip, geri de dönmezse demek ki istemiyordur.

Farklı görüşleri de beğendim, çünkü konunun gerçekten üç adet oluru var.

Birinci ihtimal sizi ya da eşinizi sevmiyordur. Ama eşi arkadaşınız diye açıkça dile getiremiyordur.

İkinci ihtimal sizleri bir zamanlar seviyordu ama bir şeye kırıldı ve mesafeli olmaya karar verdi.

Üçüncü ihtimal sizi çekemiyor, kıskançlık yapıyor. Ben kıskanç biri değilim, insanlar neyi niye kıskanır normalde onu da bilmem. Ama sizin duruma benzer bir olaya şahit oldum. Arkadaşım yakın bir arkadaşını eşinin arkadaşı ile tanıştırıp arasını yaptı. Evlendiler. Kız, arkadaşımda ne varsa çok benzerini aldırdı, aynı yere komşu olarak taşındı. Bir süre sonra sohbeti kesti. Tamamen kıskandığı için kesti. Önce taklit etti sonra da mesafe soktu. Böyle insanlar var demek ki.

Sonuç olarak görüşmeme sebebi ne olursa olsun istenmediğiniz aşikar. Bence sebebe değil sonuca bakın. Hediyeleri eşiniz arkadaşına versin ve gitmeyin.

Sen neden başta kadını kendin arayıp gelicez demedin? Kocasının eşime soyleyemem demesi de yani....Amaaan bosversene salla gitsin, hediyeyi bi fakire var en azından dua eder...Sen de gorusme bu tiplerle değmez

Samimi olamadığım birine, sırf eşimle eşi arkadaş diye hayatta hediye alıp gitmek için uğraşmam. Bariz kendilerini bi cacık sanıyorlar. Hiç oralı bile olma hediyeyi daha çok değer verdiğin birine, yada durumu olmayan birine hediye etsen inan bana daha mutlu olursun.

Hayır sıcak değildi o öyle olunca Bende biraz daha kendimi çektim. Daha da üzüldüm çünkü. Nerdennnnn nereye.....
Benim düşmanım da gelse kapıdan misafiridmdir deyip neler yapacağımı şaşırırım onu memnun etmek adına ama o gayet sıradan davrandı. Yapacak birşey yok eşler için münasip durumlarda yüz yüze bakmak zorunda kalıyoruz ve kalacağız da belli ki... onu da ne kadar minimuma indirirsek o kadar hayırlı olacak belli ki.
Bos ver artik üzülme. Sen insanlığını yapmissin öyle bak. Herkes kendine yakışanı.
Mayasında nankörlük varsa sen ne yapsan da bu noktaya gelirdiniz. Yalnızken samimi olup, evlenip toplumda kendince statü kazanınca mesafe koyan biriyle hangi samimiyet zaten.
Siz dışa dönük bir biriyken ona ihtiyacınız yokken dostluk kurmuşsunuz buradan samimiyetiniz belli oluyor. Ama o sadece yalnızlığını gidermiş.

Bw
Merhabalarr..
Benim ilk aklıma gelen sebep korana salgını.. azalsa bile hala devam ediyor ne yazıkki.. 2 yıldır evimize 1. Derece yakın akrabalarımız hariç nerdeyse hiç misafir girmedi, kimseyi davet etmedik ve biz de ailelerimiz dışında kimseye gidip gelmedik..
Arkadaşınızda bebeği küçük olduğu için , korona bulaşmasından korkuyor olabilir.

Back
X