Yanlis bi evlilik mi yapiyorum..

smgeeee

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
152
74
13
32
Nişanliyim nisandan bikac hafta once beni aldattigini yakaladim emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de.. simdi degisti olumlu yonde her huyu ama iste bi kadini en iyi bi kadin anlar icimde bi eksiklik var..siz anladiniz güvensizlk artik her cumlesi yalanmi diye dusunmek..
Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum ilk defa da aldatilmiyorum hatta her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Simdi dugunumuz var bikac aya. Ama ne zaman guzel bisey olsa gelinligimi alsam mutlu olsam bi yanım kırık hevesi kacık.. O da söylüyo dalıp gidiyosun sürekli noldu diyo hic diyip gecistiriyorum. Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar.. simdi bazen artik tamam bi hataydi simge o seni seviyo diyorum bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum..
Sizce? Dugun salonu falan tutuyoruz bi yandan herseyi bozcak gucum de yok bilmiyorum bilemiyorum cok tuhaf araftayim..

Büyük yanlış yapıyorsun,aslında farkındasın da.Neden bu yanlıştan dönmüyorsun? Kucağında bebekle,aldatılıp baba evine dönmeyi mi bekliyorsun? Kendine bunu yapma lütfen.
Balık baştan kokmuş,hatta çürük kokuyor.
Düğün salonu dediğin nedir ki?Arafta kalınacak bir durum yok . Yol vericeksin,ve hayatına bakacaksın. Yazık cok yazık insan kendine bunu neden yapar ki..

Nişanliyim nisandan bikac hafta once beni aldattigini yakaladim emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de.. simdi degisti olumlu yonde her huyu ama iste bi kadini en iyi bi kadin anlar icimde bi eksiklik var..siz anladiniz güvensizlk artik her cumlesi yalanmi diye dusunmek..
Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum.. gecmisteki hemen her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Simdi dugunumuz var bikac aya. Ama ne zaman guzel bisey olsa gelinligimi alsam mutlu olsam bi yanım kırık hevesi kacık.. O da söylüyo dalıp gidiyosun sürekli noldu diyo hic diyip gecistiriyorum. Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar.. simdi bazen artik tamam bi hataydi simge o seni seviyo diyorum bi yandan da yanlis bi evlilige dogru cok guzel admlar atiyosun aferin simge diyorum..
Sizce? Dugun salonu falan tutuyoruz bi yandan herseyi bozcak gucum de yok bilmiyorum bilemiyorum cok tuhaf araftayim..
Taviz tavizi getirir. Güven olmazsa herşey boş .

Hata yapiyorsun. İcindeki o eksiklik hissini anlayabiliyorum ve o his oldugu zaman asla iliskiye devam etmemelisin bence. Seviyorum ayrilamiyorum diye bir sey yok. 4 5 ay hatta maksimum 1 sene uzulursun ne kadar asik olursan ol. Simdiki sorunlar katlanarak artacak kesinlikle daha da mutsuz olacaksin omrun boyunca keske ayrilsaydim diyeceksin. Yapma

Seven aldatmaz.
Bu yerçekimi kanunu kadar nettir ve kesindir.
Sevmeyen artı haysiyetsiz olan ise aldatır.
Öncelikle bunu kabullenmelisin.
Buna göre;
Seni sevmiyor. Bu bir.
İkincisi, sen maalesef haysiyetsiz olan birisini seviyorsun.
Bunları kabullenmen gerek.

(tabi eğer aldatma var ise)

Şüphe insanı yer bitirir, nişanlınız sizi aldattıysa sevmiyor demektir, karakterinde sıkıntı var demektir ve daha sonra sizi yine aldatma ihtimali yüksek demektir. Yanlış bir evlilik yapıyorsunuz, içinizin rahat etmemesi de bu yüzden zaten.

Şu an ayrılsanız birkaç ay üzülür ağlar zırlar sonra iyi ki bitirmişim der, bir dahaki birlikte olduğunuz insanı karakterine göre daha ince eleyip sık dokuyarak seçersiniz. Ya da bu ilişkiye devam edip ömür boyu içinizde şüphe ile yaşarsınız. Benim aklıma başka yol gelmiyor. Devam edecekseniz de ilişki terapisine gidip bu konuyu nasıl atlatacağınızı danışman eşliğinde bulmalısınız bence, tekrar yaşamamak için.

Büyük yanlış yapıyorsun,aslında farkındasın da.Neden bu yanlıştan dönmüyorsun? Kucağında bebekle,aldatılıp baba evine dönmeyi mi bekliyorsun? Kendine bunu yapma lütfen.
Balık baştan kokmuş,hatta çürük kokuyor.
Düğün salonu dediğin nedir ki?Arafta kalınacak bir durum yok . Yol vericeksin,ve hayatına bakacaksın. Yazık cok yazık insan kendine bunu neden yapar ki..
Valla hepsiii dogru dediklerinizin. daha ne denir ki bu arkadasa.

Ahh ayni kaderi paylaşıyoruz. Benimde cok az bizamanim kaldı düğüne. Gam uyutur kaygi uyutmaz derler. Bu saate kadar düşün düşün çıkamıyorum icinden. Bugun ailesini aricam ve dugunu iptal ettiricem. Hic umut goremiyorum saygi bitti ne zor şeymiş gelinlik duvarda asılı ev dizildi. Sevmeseydik bu asamaya gelmezdik. Ama sevgi yetmiyormus

Yanlışı nişanlanarak yapmışsınız, evlenerek devam ettiriyorsunuz.
Siz "seviyorum" diyorsunuz ama o sizi sevse aldatmazdı. Siz aldatsanız, sevse de sevmese de affetmezdi.

Evliyken aldatılmak da çok kötüdür eminim. Hiçbir şekilde affı olmaması gerekir. Ama ufacık bir umutla "belki bir daha yapmaz" diye şans vereni bir nebze anlarım.
Ama sizin durumunuz "aldattığım halde evlendi" olarak kazınacak hafızasına. Bu ya da başka bir sebepten boşanacağınıza dair ufacık bir korkusu olmayacak. Tekrar aldatırken bir an bile tereddüt etmeyecek.

Adama sınırsız şekilde özgür olabileceği bir evlilik sunuyorsunuz. Barışmak için yalvarması çok normal. Evlendikten sonra o halinden eser kalmaz.

Cok ayrilmaya calistim ama bi yandan seviyorum.. gecmisteki hemen her iliskim ihanetle bitti normalde bi dk durmam. Ama bunda hic beklemiyodum yillarimi verdim..
Evlenince bu öfkeniz ve güvensizliği iz geçmeyecek katlanarak artacak

Ahh ayni kaderi paylaşıyoruz. Benimde cok az bizamanim kaldı düğüne. Gam uyutur kaygi uyutmaz derler. Bu saate kadar düşün düşün çıkamıyorum icinden. Bugun ailesini aricam ve dugunu iptal ettiricem. Hic umut goremiyorum saygi bitti ne zor şeymiş gelinlik duvarda asılı ev dizildi. Sevmeseydik bu asamaya gelmezdik. Ama sevgi yetmiyormus
İçinizde bir damla şüphe varsa evlenmeyin

Bir kaç hafta önce yakaladım diyorsun, sonra da iyi yönde değişti diyorsun. İnsan birkaç haftada ne kadar değişebilir? Aldatmak bir karaktersizlik meselesidir ve insan karaktersizliği öyle bir kaç haftada değiştiremez. Değişim için ciddi tedavi gerekir. Şuan sadece güzel bir maske takmıştır, senin de bu maskeye inanasın var. Neticede hata ediyorsun. Maskenin altındaki karaktersiz hala orada ve bir gün yine ortaya çıkacak.

Neden halen düğün hazırlığına devam ediyorsun . Allahim ya kafayi yiycm ya mecbur degilsinki adamin ihanetini cekmeye hemde evlenmeden once. Ipin ucu nasil baslarsa öyle gider.evlendikten sonra kendini yer bitirirsin keske evlenmeseydim diye heleki cicim aylari bittikten sonra bak iyi düşün hersey senin elinde pişman olmayla ihanet kapanmıyor maalesef..
:sinirli:

Güvenmediğiniz bir insanla nasıl evleneceksiniz? Sizi aldattı mı aldatmadı mi bilemem ama güven yoksa ilişki yürümez maalesef.

Back
X