- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
ozet geceyim mi canimcim :)Uzun konuları okumaya eriniyorum
ya bi an bosluguma denk geldi sonra kendi kendime dedim sanane sen niye kendine dert ediniyosun.sanirim bi bosluktayim su son bi haftadir hem yorgunluktan hem yogunluktan o yuzden de mantikli dusunemedim kalktim kendimi paraladim 1 saat mecbur kaldigimi anlatmak icinSen niye saatlerce laf anlatıyorsun ki ven mesela sinirlebeceğimi anladığım an eşim yanımda özel görüşme yapıyor olsun annecim eşim anlatsın eşim istiyor diyip veriyorum ne halleri varsa görsün ben kötü olacağıma ana oğul çözsünler işi
ya bi an bosluguma denk geldi sonra kendi kendime dedim sanane sen niye kendine dert ediniyosun.sanirim bi bosluktayim su son bi haftadir hem yorgunluktan hem yogunluktan o yuzden de mantikli dusunemedim kalktim kendimi paraladim 1 saat mecbur kaldigimi anlatmak icin
Eşinle guzel ve sakin bir dille konusabilirsin. Hem böylelikle huzursuzkukta çıkmams olur.. Belki seni daha iyi anlayıp böyle seylerin olmasına daha fazla musade etmez. Ailesine karsı tavrını koyar..kızlar öncelikle merhaba sabirla yorum yapan herkese şimdiden teşekkütler.bilen bilir 7 aylik hamileyim ve bu bayram yatili misafir agirlamak zorunda kaldim 1 hafta.misafirim de kayinpeder görümce ve kayinpederin ikinci eşiydi.ben tabiki istemeye istemeye agirladim cunku kv duysa kumasini evime aldigimi kiyametleri koparirdi.nitekim öyle de oldu.ben keyfimden almadim onlari evime esim rica etti babami kapiya mi atayim diye babam geldigi icin o da gelmek zorunda dedi baktim ki baya da kararli duruyo karnimdaki bebegi hic kavga edip strese sokmamak icin peki dedim.
bu arada nasil kv kumasini eve alanlara sunu söylim kayinvalidem cok gecimsiz biri defalarca kp bicaklamaya kalkti psikolojisi bozuk kendi esim bile babasinin ikinci evliligine hak veriyo nerdeyse.annem birlikte yasanacak bi insan degil diyo.kv bizi hiç sevip saymaz yuvamizda hic bi emegi yok bayram gunu buyukluk edip kayinpederle o gelseydi oglunun evine,kumasi gelemeyecekti.meydani bos birakiyo sonra da kaos cikariyo herkes emrimde olsun ama ben keyfime bakayim kafalarinda.
bense zaten hamile hamile misafir agirlayip yorulduguma mi yanayim bu misafirin hiiiiicccc sevmedigim insanlar olduguna mi yanayim diye dusunurken bi de dün kv kumasinin bizim evde yatip kalktigini duydu kiyametler koptuu.
sen benim dusmanimi nasil evine alirsin diye bana cemkirdi gorumceme esime cemkirdi sanki biz bayildigimizdan aldim ikisi durmadan boku yiyo biri gecimsiz biri kari derdinde kabak hep bizim basimiza patliyo ben stres olmiyim diye ugrasirken dun saatlerce kv laf anlattim.yanlis anlamayin keyfimden aramiyorum kendisi beni arayip hesap sorup duruyo.
simdi sorum şu ben bu eşime ne yapayim?onun yuzunden geldi bunlar basima hem yorgunlugumla hem yasadigim stresle hem kv cenesiyle ugrastim kim ugruna?onun üstüne de cok varmak istemiyorum çok bikmis artik ana babasinin sorunlarindan.ve goruyo da onlarin hatasini beni ezdirmiyo onlara karsi ama benim icim yine de sogumuyo bidaha hamile kalmak bile istemiyorum bunlar yuzunden cunku en ufak bi saygi hassasiyet yok.
ne dersiniz bana yasattiklarini esimin yuzune yuzune carpip bi daha beni böyle biseye magruz birakmamasi icin iyice dilimle pisman edeyim yoksa adamin derdi kendine yeter zaten herseyin farkinda diyip kabuguma mi cekileyim?
bu arada gercekten herseyin farkinda ve ben annesi gibi bi es olmadigim icin evinde cok huzurlu evden cikmak bile istemiyo.bu huzurlu havayi kavgayla tartismayla dagitmak istemiyorum suclu olan kv kp de olsa olan bize olucak onlarin umrunda degil.ama bir yandan da bu halimle bana yapilanlari daha con gorsun iyice uzak tutsun bizi onlardan istiyorum.kafam karisik
Kadin geçimsiz kavgaci diye ikinci evliliği haketmiyor durustce bosansaydi sonrada napiyorsa yapsaydı.su ikinci kaidnlara kucak acmayin dislayin..ilerde allah koruun sizinde esiniz aynisini yaparsa ayni babasi gibi karim soyleydi boyleydi o yuzden evlendim der hickimse karım melekti yinede uydum seytana demez.ayrica bir kadin durduk yere asla esine bicak cekmez emin olun tukenmislik sendromuna girmistir kayinvalideniz oglunu dogurup buyuttu tabikide hazmedemeyecek o kadinin aile icine girmesini..lutfen bir de size hak verelim diye kadin kotuydu o yuzden evlendi demeyin.ben olsaydim isterse dunya karsimda dursun esim icinde degil cocugum icinde degil sirf kadin oldugum icin o kadini asla ama asla evime almazdim esim isterse evi terkettin bugn annesine yapilan yarin sizede yapilabilirkızlar öncelikle merhaba sabirla yorum yapan herkese şimdiden teşekkütler.bilen bilir 7 aylik hamileyim ve bu bayram yatili misafir agirlamak zorunda kaldim 1 hafta.misafirim de kayinpeder görümce ve kayinpederin ikinci eşiydi.ben tabiki istemeye istemeye agirladim cunku kv duysa kumasini evime aldigimi kiyametleri koparirdi.nitekim öyle de oldu.ben keyfimden almadim onlari evime esim rica etti babami kapiya mi atayim diye babam geldigi icin o da gelmek zorunda dedi baktim ki baya da kararli duruyo karnimdaki bebegi hic kavga edip strese sokmamak icin peki dedim.
bu arada nasil kv kumasini eve alanlara sunu söylim kayinvalidem cok gecimsiz biri defalarca kp bicaklamaya kalkti psikolojisi bozuk kendi esim bile babasinin ikinci evliligine hak veriyo nerdeyse.annem birlikte yasanacak bi insan degil diyo.kv bizi hiç sevip saymaz yuvamizda hic bi emegi yok bayram gunu buyukluk edip kayinpederle o gelseydi oglunun evine,kumasi gelemeyecekti.meydani bos birakiyo sonra da kaos cikariyo herkes emrimde olsun ama ben keyfime bakayim kafalarinda.
bense zaten hamile hamile misafir agirlayip yorulduguma mi yanayim bu misafirin hiiiiicccc sevmedigim insanlar olduguna mi yanayim diye dusunurken bi de dün kv kumasinin bizim evde yatip kalktigini duydu kiyametler koptuu.
sen benim dusmanimi nasil evine alirsin diye bana cemkirdi gorumceme esime cemkirdi sanki biz bayildigimizdan aldim ikisi durmadan boku yiyo biri gecimsiz biri kari derdinde kabak hep bizim basimiza patliyo ben stres olmiyim diye ugrasirken dun saatlerce kv laf anlattim.yanlis anlamayin keyfimden aramiyorum kendisi beni arayip hesap sorup duruyo.
simdi sorum şu ben bu eşime ne yapayim?onun yuzunden geldi bunlar basima hem yorgunlugumla hem yasadigim stresle hem kv cenesiyle ugrastim kim ugruna?onun üstüne de cok varmak istemiyorum çok bikmis artik ana babasinin sorunlarindan.ve goruyo da onlarin hatasini beni ezdirmiyo onlara karsi ama benim icim yine de sogumuyo bidaha hamile kalmak bile istemiyorum bunlar yuzunden cunku en ufak bi saygi hassasiyet yok.
ne dersiniz bana yasattiklarini esimin yuzune yuzune carpip bi daha beni böyle biseye magruz birakmamasi icin iyice dilimle pisman edeyim yoksa adamin derdi kendine yeter zaten herseyin farkinda diyip kabuguma mi cekileyim?
bu arada gercekten herseyin farkinda ve ben annesi gibi bi es olmadigim icin evinde cok huzurlu evden cikmak bile istemiyo.bu huzurlu havayi kavgayla tartismayla dagitmak istemiyorum suclu olan kv kp de olsa olan bize olucak onlarin umrunda degil.ama bir yandan da bu halimle bana yapilanlari daha con gorsun iyice uzak tutsun bizi onlardan istiyorum.kafam karisik
kızlar öncelikle merhaba sabirla yorum yapan herkese şimdiden teşekkütler.bilen bilir 7 aylik hamileyim ve bu bayram yatili misafir agirlamak zorunda kaldim 1 hafta.misafirim de kayinpeder görümce ve kayinpederin ikinci eşiydi.ben tabiki istemeye istemeye agirladim cunku kv duysa kumasini evime aldigimi kiyametleri koparirdi.nitekim öyle de oldu.ben keyfimden almadim onlari evime esim rica etti babami kapiya mi atayim diye babam geldigi icin o da gelmek zorunda dedi baktim ki baya da kararli duruyo karnimdaki bebegi hic kavga edip strese sokmamak icin peki dedim.
Size katiliyorum ve hicbir kadin cok kotu olmaz ha oluyorsa mutlaka buna iten seyler vardir..tabikide adam ilk karisini kotuleyecek melekti demez ki ne olursa olsun yapmamaliydi su ikinci kadina oglunun evine girme cesarei verilmemeliydi ben olsam emin olun sirf boyle kadinlar barınmasin diye cikar kayinvalidemin evine giderdim arkandayim derdim..Siz bile kayınpederinizin evliyken bir başka kadınla evlilik dışı birliktelik yaşamasına hak veriyorsunuz, yok artık. Karısı o kadar kötüyse boşanıp sonra evlenseymiş. Eşiniz aynısını yarın öbür gün başka bir bahaneyle yapabilir dikkat edin de. O da babasına hak veriyormuş çünkü.
Kayınvalidenin serzenişine kesinlikle hak verdim ama boşanma davasını kendisi açmadığı için ona da kızdım. Siz de bu saatten sonra, kadına oğlun/kocan istedi deyip daha da hiçbiriyle iletişime geçmeyin.
kv ugruna birine cephe alinacak bi kadin degil kadin haklarini ben de savunan biriyim ama bu kadin haketmiyoKadin geçimsiz kavgaci diye ikinci evliliği haketmiyor durustce bosansaydi sonrada napiyorsa yapsaydı.su ikinci kaidnlara kucak acmayin dislayin..ilerde allah koruun sizinde esiniz aynisini yaparsa ayni babasi gibi karim soyleydi boyleydi o yuzden evlendim der hickimse karım melekti yinede uydum seytana demez.ayrica bir kadin durduk yere asla esine bicak cekmez emin olun tukenmislik sendromuna girmistir kayinvalideniz oglunu dogurup buyuttu tabikide hazmedemeyecek o kadinin aile icine girmesini..lutfen bir de size hak verelim diye kadin kotuydu o yuzden evlendi demeyin.ben olsaydim isterse dunya karsimda dursun esim icinde degil cocugum icinde degil sirf kadin oldugum icin o kadini asla ama asla evime almazdim esim isterse evi terkettin bugn annesine yapilan yarin sizede yapilabilir
Siz bile kayınpederinizin evliyken bir başka kadınla evlilik dışı birliktelik yaşamasına hak veriyorsunuz, yok artık. Karısı o kadar kötüyse boşanıp sonra evlenseymiş. Eşiniz aynısını yarın öbür gün başka bir bahaneyle yapabilir dikkat edin de. O da babasına hak veriyormuş çünkü.
Kayınvalidenin serzenişine kesinlikle hak verdim ama boşanma davasını kendisi açmadığı için ona da kızdım. Siz de bu saatten sonra, kadına oğlun/kocan istedi deyip daha da hiçbiriyle iletişime geçmeyin.
canim benim görümcem de ayni evdeydi o bile kadinin sacini basini yolabilirdi ama yapmadi.esim de gorumcem de hatta ben de gecmis zamanda kv tarafindan evden kovulan insanlariz.ben yine de Allah rizasi icin konusuyorum benim kesinlikle hicbir sevgim saygim yok esim icin idare ediyorum o kadar.sizce bi insanin iki evladi da babasini hakli buluyosa burda bi anormallik yokmu demek ki kv herkesi canindan bezdirmis artik onun icin kimseyle yüzgöz olmam ben çünkü değmiyoSize katiliyorum ve hicbir kadin cok kotu olmaz ha oluyorsa mutlaka buna iten seyler vardir..tabikide adam ilk karisini kotuleyecek melekti demez ki ne olursa olsun yapmamaliydi su ikinci kadina oglunun evine girme cesarei verilmemeliydi ben olsam emin olun sirf boyle kadinlar barınmasin diye cikar kayinvalidemin evine giderdim arkandayim derdim..
canim benim görümcem de ayni evdeydi o bile kadinin sacini basini yolabilirdi ama yapmadi.esim de gorumcem de hatta ben de gecmis zamanda kv tarafindan evden kovulan insanlariz.ben yine de Allah rizasi icin konusuyorum benim kesinlikle hicbir sevgim saygim yok esim icin idare ediyorum o kadar.sizce bi insanin iki evladi da babasini hakli buluyosa burda bi anormallik yokmu demek ki kv herkesi canindan bezdirmis artik onun icin kimseyle yüzgöz olmam ben çünkü değmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?