Yanlis bir dusuncede miyim?

yeteceğini düşünüyorsun sanırım ama emin ol küçükleri iki kişi olsanız da yetmez daha sonra değiştirmek istediğinde harcadığın para ile tutumlu olmuş da olmassın ayrıca aynı ürünleri büyükleri ile küçükleri arasında en fazla 300 lira fark olur bence büyüklerini devamlı kullanabileceklerini almalısın

Nişanlın çok haklı, beyaz eşya öyle birkaç yılda bir değişmez ki
Alın bir tane sağlam olsun ki o küçük bulduğunuz makine öyle bir dolar ki şaşar kalırsınız

Bende nişanlın haklı diyenlerdenim.Evlenmeden ne aldıysan aldın sonra alamıyorsun.Beyaz eşya öyle her aklına estiğinde değiştirebileceğin bişey değil.Ben herşeyin en iyisini aldım ve 7 yıldır evime hiç servis girmedi.Eşim daha biz tanışmadan önce tanıdığı bayiden tüm beyaz eşyalarını almış parasını ödemiş.Ama ürünler bayide kalmış ve garantisi başlamamış bir şekilde.Düğün zamanı yaklaşınca bayiden aldığı ürünlerin en üst modelini aldı.Garantileri de eve geldiği tarihte başladı.

Benim çamaşır makinam da 7 kilo, iki kişi bazen öyle bir oluyor ki çamaşırı ikiye bölüyorum. 7 kilo kapasite hiç fazla değil, bir çift kişilik nevresim, iki banyo havlusu dolduruyor. O yüzden nişanlın haklı, buzdolabım normal bir boy ancak mutfakta yedekli olma gibi bir alışkanlığın varsa küçük birşey ona da yetmiyor. Buzluğa biraz et, sigara böreği,peynir vs.. koyunca sıkışabiliyorsun bile.

Bence iyisini al almisken.. Ben bitek koltugumu ucuz aldim .. Ondada amacim ucuz olsunki bikac seneye degistirebilirim.. Cunku pahali alsam cok seneler kullanmak zorunda kalirim.. Ama beyaz esyada moda si gecmek diye bbisey yoktur bence..

Karar sizin ve bunun icin uzulcek bisey yok.. Niye uzuluyorsunki? Nisanlin ucuza kacsa istedigini almasaydi ozaman uzulmeni anlardim. 😛

Bu azla yetinmek değil bence
beyaz eşya uzun süre kullanılan zaten her eve de sığabilen şeyler koltuk perde değil ki bu
ucuz malın yahnisinin ne olduğunu hepimiz biliyoruz
iyisini alın sorun çıkarmasın

ben tek başımayım ve çamaşır makinem yanılmıyorsam 5 kiloluklardan. bazen kapağa tekme tokat girişip kapatabiliyorum. buzdolabı değil ama çamaşır makinesi biraz daha büyük olursa iyi olur.

Allahta seni güldürsün kız,ben çok güldüm,Makinanı dövüyormusun sen
Allah iyiligini versin

Eşin doğru söylemiş bence de beyaz eşya ya da mobilya hemen değişmeyeceği için ucuzundan çok kullanışlı olmasına dikkat et.. Ben geçen sene evlendim buzdolabım büyük denebilecek ölçüde ama yazın karpuzdu kavundu sebzeydi meyveydi yemekti derken tıka basa doluyor keşke daha büyük olsa diyorum.. Çamaşır makinesine gelince sadece ufak çamaşırlar olarak düşünme biraz büyük al ki uyku setini battaniyeni de rahatça at

Çok şanslı birisin arkadaşım, azla yetinene genelde "hiç" politikası uygulanıyor bu hayatta. Nişanlın haklı, hadi mobilyanın en kralını da alsanız yarın beğenmeyebilirsiniz ama beyaz eşya en az 10 yıl kullanılıyor, iş gören alete acımayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…