bence yapma böyle birşey boşluğunu dolduracak başkası illa ki çıkar karşına ama o adamdan sana hayır gelmz o kesinMrba arkadaslar o kadar üzgünümki yazmaya bile mecalim yok abartıyorum belki ama kalbim gerçekten söz dinlemiyor bi gün böyle seyler yazıcağım aklıma bile gelmezdi saçmalık ne kalbi falan derdim hatta güçlüydüm ama şuan mantğım gitmiş gibi düzgün karar veremiyorum 3 ay önce biriyle tanıştım daha doğrusu o tanışmak istedi basta yasını söylemedi bana neyse sonradan 40 yasinda ve Evli hatta 3 çocuklu olduğunu ama bosanıcağını söyledi 1 yıldır ayrı yaşıyormus anlattı bana ilk görüsmeleri ailem biliyodu bende öğrendikten sonra devam edemiceğimizi söyledim kapımda bekledi gece gündüz bende ısrarlarına dayanamadım ve görüstüm zaten evde yalnizdim boşluktaydim her görüsmede israrala yine görüsmek istedi ailem öğrendi ve büyük tartismalar yasandı ama ben gene israrına dayanamadım ve gizli görüstüm birzda yakınlastı bana ve çok pismanım böylece 2 ay gecti ben her msjda her görüsmede unut dedim ama bitiremedim en sonlarda esini hala birz sevdiğini söyledi laf arasında ama aynı evde yasayamıyoruz falan zırvaladı ve dün bana seni oyalayamam sorunlrım var seninde öyle ama senide seviyorum dedi( benimki ailem vermez ona bosansa bile kaç dedi bende kacmam) yani konusmayalım anlamında bende ona sil beni yazma sakın karsıma çıkma bidaha dedim ama çok üzgünüm boşluktayım her dakika konusuyoduk nereye baksam o var onun kokusu geri dönsem imkansiz bi ilişki gel diyo oda istiyo ama kaçamam daha boşanması var çok şey var imkansiz benim gururumda var o msjdan sonra dönememde evde duramıyorum içim sıkılıyo kapıda beklemesini herseyini özledimçaresizim geri dönsemmi acaba uzun oldu bayağı kusuru bakmayın cevap yazarken kırmayın lütfen ne zaman ne yaşicağınızı bilemezsiniz
Allahım akıl fikir ve vicdan versin inşallah!Mrba arkadaslar o kadar üzgünümki yazmaya bile mecalim yok abartıyorum belki ama kalbim gerçekten söz dinlemiyor bi gün böyle seyler yazıcağım aklıma bile gelmezdi saçmalık ne kalbi falan derdim hatta güçlüydüm ama şuan mantğım gitmiş gibi düzgün karar veremiyorum 3 ay önce biriyle tanıştım daha doğrusu o tanışmak istedi basta yasını söylemedi bana neyse sonradan 40 yasinda ve Evli hatta 3 çocuklu olduğunu ama bosanıcağını söyledi 1 yıldır ayrı yaşıyormus anlattı bana ilk görüsmeleri ailem biliyodu bende öğrendikten sonra devam edemiceğimizi söyledim kapımda bekledi gece gündüz bende ısrarlarına dayanamadım ve görüstüm zaten evde yalnizdim boşluktaydim her görüsmede israrala yine görüsmek istedi ailem öğrendi ve büyük tartismalar yasandı ama ben gene israrına dayanamadım ve gizli görüstüm birzda yakınlastı bana ve çok pismanım böylece 2 ay gecti ben her msjda her görüsmede unut dedim ama bitiremedim en sonlarda esini hala birz sevdiğini söyledi laf arasında ama aynı evde yasayamıyoruz falan zırvaladı ve dün bana seni oyalayamam sorunlrım var seninde öyle ama senide seviyorum dedi( benimki ailem vermez ona bosansa bile kaç dedi bende kacmam) yani konusmayalım anlamında bende ona sil beni yazma sakın karsıma çıkma bidaha dedim ama çok üzgünüm boşluktayım her dakika konusuyoduk nereye baksam o var onun kokusu geri dönsem imkansiz bi ilişki gel diyo oda istiyo ama kaçamam daha boşanması var çok şey var imkansiz benim gururumda var o msjdan sonra dönememde evde duramıyorum içim sıkılıyo kapıda beklemesini herseyini özledimçaresizim geri dönsemmi acaba uzun oldu bayağı kusuru bakmayın cevap yazarken kırmayın lütfen ne zaman ne yaşicağınızı bilemezsiniz
acaba geri dönsem mi ne demek?Mrba arkadaslar o kadar üzgünümki yazmaya bile mecalim yok abartıyorum belki ama kalbim gerçekten söz dinlemiyor bi gün böyle seyler yazıcağım aklıma bile gelmezdi saçmalık ne kalbi falan derdim hatta güçlüydüm ama şuan mantğım gitmiş gibi düzgün karar veremiyorum 3 ay önce biriyle tanıştım daha doğrusu o tanışmak istedi basta yasını söylemedi bana neyse sonradan 40 yasinda ve Evli hatta 3 çocuklu olduğunu ama bosanıcağını söyledi 1 yıldır ayrı yaşıyormus anlattı bana ilk görüsmeleri ailem biliyodu bende öğrendikten sonra devam edemiceğimizi söyledim kapımda bekledi gece gündüz bende ısrarlarına dayanamadım ve görüstüm zaten evde yalnizdim boşluktaydim her görüsmede israrala yine görüsmek istedi ailem öğrendi ve büyük tartismalar yasandı ama ben gene israrına dayanamadım ve gizli görüstüm birzda yakınlastı bana ve çok pismanım böylece 2 ay gecti ben her msjda her görüsmede unut dedim ama bitiremedim en sonlarda esini hala birz sevdiğini söyledi laf arasında ama aynı evde yasayamıyoruz falan zırvaladı ve dün bana seni oyalayamam sorunlrım var seninde öyle ama senide seviyorum dedi( benimki ailem vermez ona bosansa bile kaç dedi bende kacmam) yani konusmayalım anlamında bende ona sil beni yazma sakın karsıma çıkma bidaha dedim ama çok üzgünüm boşluktayım her dakika konusuyoduk nereye baksam o var onun kokusu geri dönsem imkansiz bi ilişki gel diyo oda istiyo ama kaçamam daha boşanması var çok şey var imkansiz benim gururumda var o msjdan sonra dönememde evde duramıyorum içim sıkılıyo kapıda beklemesini herseyini özledimçaresizim geri dönsemmi acaba uzun oldu bayağı kusuru bakmayın cevap yazarken kırmayın lütfen ne zaman ne yaşicağınızı bilemezsiniz
Allah vijdanı o adama versin insallah bana yapısan oydu çünküAllahım akıl fikir ve vicdan versin inşallah!
Gene mi kırıcı yazdım acaba?
Hımmm...Allah vijdanı o adama versin insallah bana yapısan oydu çünkü
Mrba arkadaslar o kadar üzgünümki yazmaya bile mecalim yok abartıyorum belki ama kalbim gerçekten söz dinlemiyor bi gün böyle seyler yazıcağım aklıma bile gelmezdi saçmalık ne kalbi falan derdim hatta güçlüydüm ama şuan mantğım gitmiş gibi düzgün karar veremiyorum 3 ay önce biriyle tanıştım daha doğrusu o tanışmak istedi basta yasını söylemedi bana neyse sonradan 40 yasinda ve Evli hatta 3 çocuklu olduğunu ama bosanıcağını söyledi 1 yıldır ayrı yaşıyormus anlattı bana ilk görüsmeleri ailem biliyodu bende öğrendikten sonra devam edemiceğimizi söyledim kapımda bekledi gece gündüz bende ısrarlarına dayanamadım ve görüstüm zaten evde yalnizdim boşluktaydim her görüsmede israrala yine görüsmek istedi ailem öğrendi ve büyük tartismalar yasandı ama ben gene israrına dayanamadım ve gizli görüstüm birzda yakınlastı bana ve çok pismanım böylece 2 ay gecti ben her msjda her görüsmede unut dedim ama bitiremedim en sonlarda esini hala birz sevdiğini söyledi laf arasında ama aynı evde yasayamıyoruz falan zırvaladı ve dün bana seni oyalayamam sorunlrım var seninde öyle ama senide seviyorum dedi( benimki ailem vermez ona bosansa bile kaç dedi bende kacmam) yani konusmayalım anlamında bende ona sil beni yazma sakın karsıma çıkma bidaha dedim ama çok üzgünüm boşluktayım her dakika konusuyoduk nereye baksam o var onun kokusu geri dönsem imkansiz bi ilişki gel diyo oda istiyo ama kaçamam daha boşanması var çok şey var imkansiz benim gururumda var o msjdan sonra dönememde evde duramıyorum içim sıkılıyo kapıda beklemesini herseyini özledimçaresizim geri dönsemmi acaba uzun oldu bayağı kusuru bakmayın cevap yazarken kırmayın lütfen ne zaman ne yaşicağınızı bilemezsiniz
İraden Yok mu senin ?Allah vijdanı o adama versin insallah bana yapısan oydu çünkü
Yok onun niyeti karısını boşatıp kendi nikah kıydırmakBence geri dönmelisin kuma olursun belkide ayrı ev açar yeminle çıldırmamak elde degil
senin gibi pesinfikirli olan birinede cevap vermeye değmez ama yazıyım yuva yıkmadım esine dön dedim sürekli sorunlar çözülür yuvanız bozulmasın dedim her dafasında tanımadan konusma beş para etmeyen SENSİNEvli çocuklu bir adamın sevgilisi olmuşsun
İkinci kadın olmayı kabul etmişsin
Üzülmeyi hak etmişsin
Sana diyecek çok şey var ama değmez
Yuva yıkanın yuvası olmaz allah senin gibilerden korusun
Birde Yok karımı sevmiyorum ayrı yaşıyoruz yalanlarına inanmışsın yada inanmak istemişsin
O adamda beş para etmez sende
sana kimse birşey yapmamış.bile isteye,her türlü uyarıya rağmen,yalan olduğunu bile bile ,herşeye "rağmen" devam etmişsin..tek suçlu kendinsin başkası değil..Allah vijdanı o adama versin insallah bana yapısan oydu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?