- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
Tek bir sorum varalkısı kendinize tutun ne yapsam diye sordum danıştım illa dönücem demedim üzgünüm aliştım napsam nasıl unutsam diyorum
boşanıcam dedi ama ben kimsenin ahını almak istemiyorum beni birak dedim her seferindehep de aynı hikaye. ayrı yaşıyoruz boşanacağız vs.
seni o kadar seviyorsa boşanır çıkar karşına. ha bir de neden boşandığı önemli. eğer sıkıldık monotonlaştık vs derse senin de yarın monotonlaşma riskin var.
bir de evliyken sana gönlü kayıyorsa yarın senileyken de başkasına gönlü kayabilir. nasıl güveneceksin?
sen bırakacaksın canım sen.boşanıcam dedi ama ben kimsenin ahını almak istemiyorum beni birak dedim her seferinde
Adam karısını aldatıp, baska bırıyle yani bu bayanla ılıskı yasıyorsa eşek gibi bosanmak durumunda.. Ayrıca bu bayan "eşine dön" demek zorunda da degıl... Eşine dönmesi bilmem nesi bu bayanın sorunu değil daha doğrusu.. Bu bayan "ya boşanırsın boşanmıyorsanda bye bye" demek gayet de hakkıEvet haklısın canım :)
Ne kadar ince düşünceliymişsin sen çok yanılmışım senin hakkında :)
Sadece o adamın karısına acıyorum inşallah boşanır o adamdan kurtarır kendini
Birde üç çocuk vermiş o adama
Verdiğiniz akıl ?Ciddiyim, noldu?
yalnizim arkadasim yoktu e her dakikada onunla konusunca alısıyo insan
İnsanlar kaç yıllık kocalarından boşanıyor.. mantığınızı zorlayın birazda şer şer diye gitmeyin duygularınızın peşinden..yalnizim arkadasim yoktu e her dakikada onunla konusunca alısıyo insan
Nasıl ya benım kocam olsaydı? Ya haberım olmayacaktı olaydan ,haberım oldugunda da ya ben bosanacaktım ya da kocam benden bosanacaktı. Nolcaktı?Verdiğiniz akıl ?
Karışını boşasın seni alsın söyle ona diyorsunuz
Ya o adam sizin kocanız olsaydı?
Elif kaç yaşındasın? Erkeklerin büyük çoğunluğu o ışığı gördüğü her kadına yapışabilir zaten. Hiç bişey yaşamasanız bile yamacına gelmesine izin vermekle egosunu okşuyorsun.Allah vijdanı o adama versin insallah bana yapısan oydu çünkü
Benim alkış tutulcak yanım çok bekarken evli bi adamla beraberlik yaşayıp çocugunun karısının vebaline girmedim kocamada baglıyım bence bi alkışta sen tut banaalkısı kendinize tutun ne yapsam diye sordum danıştım illa dönücem demedim üzgünüm aliştım napsam nasıl unutsam diyorum
Verdiğim akılda ne var ayrıca... Evli adamla flörte devam et demiyorum.. Boşan oyle gel diyorum. Bunda acayip olan nedir anlamadım. Boşan diyince yuva yıkan bu bayan mı oluyor o şerefsiz adam mı oluyor.? Adam aldatırken yuva yıkılmıyor da bu bayan boşan diyince mi yuva yıkılıyor?? Geçin şu yuvamı yıktın diye kadınlara çemkirmekten biraz erkeklere saldırın gücünüz yeterse...Verdiğiniz akıl ?
Karışını boşasın seni alsın söyle ona diyorsunuz
Ya o adam sizin kocanız olsaydı?
boşanıcam dedi ama ben kimsenin ahını almak istemiyorum beni birak dedim her seferinde
Arkadaşım adam arsız beni bırak denir mi?boşanıcam dedi ama ben kimsenin ahını almak istemiyorum beni birak dedim her seferinde
boşanıcam dedi ama ben kimsenin ahını almak istemiyorum beni birak dedim her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?