yanlış bir iliski ve vazgeçememek

Seni kınamıyorum, Allah kimsenin aklını elinden almasın. Ama seni haklıda bulmuyorum.
QUOTE="Elfidae, post: 48768366, member: 793908"]senin gibi pesinfikirli olan birinede cevap vermeye değmez ama yazıyım yuva yıkmadım esine dön dedim sürekli sorunlar çözülür yuvanız bozulmasın dedim her dafasında tanımadan konusma beş para etmeyen SENSİN[/QUOTE]
O zaman söylediğinle yaptığın örtüşmüyor.
Onu dedim bunu dedim demekle vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. Madem hiç suçun yok önüne bak.
Ayrıvçca gerçeği öğrenene kadar gerçekten suçun yok ama ya sonrası..

Ayrıca buraya konu açtıysan.. hele de böyle bir konu.. kusura bakma!!

alkısı kendinize tutun ne yapsam diye sordum danıştım illa dönücem demedim üzgünüm aliştım napsam nasıl unutsam diyorum
Tek bir sorum var
Evli ve çocuklu bir adam olduğunu öğrendikten sonra ilişkine devam ettin
Hiç düşünmedin mi yaşattığımı Birgün kendim yaşarsam evlendiğimde üç çocuk verdiğim kocam beni aldatsa neler hissederim diye?
Ki o adama nasıl güvendin diyelim karısını boşadı seni aldı

Karısını aldatan adam seni de aldatır.. istersen on çocuk yap
Mantık olarak bunları düşünmek zor mu?

boşanıcam dedi ama ben kimsenin ahını almak istemiyorum beni birak dedim her seferinde

Adam karısını aldatıp, baska bırıyle yani bu bayanla ılıskı yasıyorsa eşek gibi bosanmak durumunda.. Ayrıca bu bayan "eşine dön" demek zorunda da degıl... Eşine dönmesi bilmem nesi bu bayanın sorunu değil daha doğrusu.. Bu bayan "ya boşanırsın boşanmıyorsanda bye bye" demek gayet de hakkı

yaş kaç ? en fazla 25 diyorum...40 yaşında evli 3 çocuklu adamı nerden buldum merak ediyorum gerçekten bak..

yalnizim arkadasim yoktu e her dakikada onunla konusunca alısıyo insan

Geri dönersen eşinden boşanmış bile olsa
3 çocuklu bir adamla zaten mutlu olamazsın.
Onun için aklını başına topla.
O kokulara, kapıda beklemelere kanma..
Yada istiyorsan kan, sen bilirsin.
Kocaman kadınsın hayatımın içine edicem
diyorsan edebilirsin yani benim için sıkıntı yok.

Verdiğiniz akıl ?
Karışını boşasın seni alsın söyle ona diyorsunuz
Ya o adam sizin kocanız olsaydı?
Nasıl ya benım kocam olsaydı? Ya haberım olmayacaktı olaydan ,haberım oldugunda da ya ben bosanacaktım ya da kocam benden bosanacaktı. Nolcaktı?

Allah vijdanı o adama versin insallah bana yapısan oydu çünkü
Elif kaç yaşındasın? Erkeklerin büyük çoğunluğu o ışığı gördüğü her kadına yapışabilir zaten. Hiç bişey yaşamasanız bile yamacına gelmesine izin vermekle egosunu okşuyorsun.

Beni sil falan deme, sen onu sil her yerden. Yuvasına sahip çıkamayan, karısını aldatan kişi adam değildir. Adam olmayandan sana fayda gelmez. Zararın neresinden dönsen kardır. Hayatının anlam kazanması için kapında yatan bir erkeğe ihtiyacın yok. Gurunu ve temel ahlak ilkelerini birinci plana al. Bu defteri sonsuza dek kapat.

alkısı kendinize tutun ne yapsam diye sordum danıştım illa dönücem demedim üzgünüm aliştım napsam nasıl unutsam diyorum
Benim alkış tutulcak yanım çok bekarken evli bi adamla beraberlik yaşayıp çocugunun karısının vebaline girmedim kocamada baglıyım bence bi alkışta sen tut bana

Anlık kendini mutlu hissedebilirsin ama bu yol seni mutluluğa eriştirmeyecek.Daha büyük hüsran,hayalkırıklıkları seni bekliyor.Kendine gel.

Verdiğiniz akıl ?
Karışını boşasın seni alsın söyle ona diyorsunuz
Ya o adam sizin kocanız olsaydı?
Verdiğim akılda ne var ayrıca... Evli adamla flörte devam et demiyorum.. Boşan oyle gel diyorum. Bunda acayip olan nedir anlamadım. Boşan diyince yuva yıkan bu bayan mı oluyor o şerefsiz adam mı oluyor.? Adam aldatırken yuva yıkılmıyor da bu bayan boşan diyince mi yuva yıkılıyor?? Geçin şu yuvamı yıktın diye kadınlara çemkirmekten biraz erkeklere saldırın gücünüz yeterse...

boşanıcam dedi ama ben kimsenin ahını almak istemiyorum beni birak dedim her seferinde
Arkadaşım adam arsız beni bırak denir mi?
Kapıyı vur çık git! Arkana bakma!
Nesin necisin bilmem, herşeyi bir kenara bırak insan annesini babasını düşünür ya! Ne üzülmüşlerdir..

Biraz mantıklı olun yahu 40 yasında bır zampara sızınle eglenmıs.
Ee ne beklıyorsunuz ayrıca 3 tane cocuk. cocuklar sızde olmasa bıle dedıgı gıbı bosansa bıle evlesenız bıle o 3 cocugun nafakası derdı tasası sızı gerecek, ne gerek var

bırakmaz niye bıraksın ki.... bulmuş bırakır mı ama karısını da bırakmaz... karısı da onu bırakmaz olan sana olur.... hiiiç deymez...

Karısından filan ayrılmaz hiç merak etme.hatta gayette mutlu olabilir.zaten sevdiğini söylemiş.sen nesin onun için biliyomusun boş zamanlarında vakit öldürecek biri.kullandırma kendini aklın varsa.bekar adammı kalmadı.nedense yani nesil evli adam peşinde.bekar adammı kalmadı acaba merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…