yanlış bir iliski ve vazgeçememek

Şuan yolun ortasındayken vazgeç derim
Yaşamışsınız olmuş bitmiş adamın kokusu bir işe yaramaz
Hem bak karısıda var ortada böyle bir vebali almayın derim
Sualler ile savaşırken ve buraya da konu açmışken belki yol gösterici olabilir
Yanlış olan bu yoldan geri dönebilirsiniz.

Farkındaysan ben adamda beş para etmez dedim
Evet kadın boşan öyle gel deyince yuva yıkan oluyor
Bu çemkirmek değil. Yanlış yaptığına yanlış diyorum adam konu açan olsaydı onada derdik bu kadar basit

Dilinizle bırak beni demişsiniz ama hareketlerinizle ,bakışlarınızla bırakma beni demişsiniz ki adam sizi bırakamamış.Ne koku varmış adamda bırakamıyorsunuz ,kaçıp ta ileride bir gaz kokusu salarsa görürsünüz kokusu size tatlı geliyor mu ,gelmiyor mu?O sevgi sözcükleri hep kalacak sanmayın.

Nasıl ya benım kocam olsaydı? Ya haberım olmayacaktı olaydan ,haberım oldugunda da ya ben bosanacaktım ya da kocam benden bosanacaktı. Nolcaktı?
Gerçekten sizin için bu kadar kolay mı
Üç çocuk verdiğiniz adam sizi aldatsa
Metresinde ona boşan karından öyle gel dese
Adam sizi boşasa
Bu kadar duygusuz değilsiniz bence.
Her kadının canı yanar
Konu sahibi bu kadının canını yaktı
O adama diyecek laf çok ama gerek yok

3 cocuk verdiğim adam aldatırsa ben bosanırım. Ayrıca hangi kadın "aman dur eşinle barış" der? Bir ilişki yaşadıgına göre tabi ki barısmasını istemez esiyle... yani bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Duygusal olarak su an dusundugunuz ıcın çelişkili yazıyorsunuz.. Ben de kadınım tabi ki ben de aldatılırsam uzulurüm. Ama aldatma varsa işin içinde o iş genelde boşanmaya gider hiç bir 2. kadın da eşine dön demez. Diyeceği varsa zaten ilişkiye başlamaz. 2*2:4

Bir adamla evlenince ailesi ile de evlenirsin. Sen bir de adamın anne babasını bırak , eski karısı ve 3 çocuğu ile de evleneceksin. Kendini heba edersin. Bu günlerde geçer. Uçkur sevdasına hayatını mahfetme.

Farkındaysan ben adamda beş para etmez dedim
Evet kadın boşan öyle gel deyince yuva yıkan oluyor
Bu çemkirmek değil. Yanlış yaptığına yanlış diyorum adam konu açan olsaydı onada derdik bu kadar basit
Adam aldatmaya "karar vermesiyle" adam yuvayı yıkmış oluyor.. Adam kendi yuvasını düşünmüyorsa kadın niye düşünüyor canım ne alaka..

Tabii ki de aldatılan kadın boşanır
Şahsen bende boşanırdım gurursuz değilim
Ama demek istediğim burda kimin boşanıp boşanmadığından çok kadının acı çekmesi
Ben ne istediğimi bilen bir insanım tabii ki de kadın olduğum ve anne olduğum için duygusal düşünüyorum ama insanız sonuçta robot değiliz olayları bu kadar normalleştiremiyorum ve konu sahibine hak vermiyorum

Adam aldatmaya "karar vermesiyle" adam yuvayı yıkmış oluyor.. Adam kendi yuvasını düşünmüyorsa kadın niye düşünüyor canım ne alaka..
Adam eşini aldattığı anda o evlilik zaten bitmiştir o adamdan hayır gelmez
Ama siz kadın niye düşünsün diyorsunuz
Kadınlarda düşünmeli. Evli bir erkekle ilişki yaşamamalı.
O zaman hepimiz erkek düşünmüyor bizde düşünmeyelim evli erkeklerle beraber olalım
Böyle bir mantık Yok kadında düşünmeli.

Hiç zannetmiyorum boşanma aşamasında olduğunu ama farzet ki gerçekten boşanma aşamasında diyelim benim kuzenim davasını açtı, avukatını vs tuttu mahkeme gününde barıştılar ama kocasının sevgilisi olsa barışmazlardı böyle bi şeye sebep olmak istemezsin eminim. Hepsini geçtim adam güvenilir bi adam değil neyine güvenerek kendini kaptırıyosun ki? Net ol ve arkana bakmadan kaç o adamdan anlamıyosa da çirkefleş gerekirse.

Ben bugün sinirlenmicektim ya oldu mu simdi bu?
Çok afedersiniz de.. O adamı ayartıp, sonra da ''eşine dön'' deyince,
siz sütten çıkma ak kaşık mı oluyorsunuz şimdi?
Nasıl kaldırıyor mideniz ya!
Yeri gelince sevgili aşamasındayken bile bu yapılınca tepki gösteriliyor da,
40 yaşında + 3 çocuklu, evli bir adama bağlanmak, kokusuna hasret kalmak ne kelime!
Bile bile lades senin ki.
Yuva yıkanın, yuvası olmazmış.
Hadi tut ki oldu diyelim o çocukların, adamın karısının ahını alıcaksın bikere sen hiç mi korkun yok?
Bide kalkmış geri dönsem mi diye soruyorsun.
Dön tabii.. Hatta davullu, zurnalı bir de düğün patlat!
Hemcins olduğumuza inanmak dahi istemiyorum.

Bu erkeklerin boşanıcam zaten zırvalıgına hala inanıyor musunuz? ş..z onlar inanmayın. seni oyuncak yapar oynar. gecede karısının koynuna yatağına döner. şunları kendinizden uzak tutun.

Sana ahlak dersi veremem ama o çocukların ahı tutar seni haberin olsun adam pisligin teki belli zaten bosanacak adam yuz kere bosanirdi hiçbi mantığını önüne koyup dusunmedin bide geri donsem mi diyosun hangi akla hizmet ediyosun sen kaç yasindasin nasıl bir gelecek hayali kuruyon evli çocuklu adamla kendini daha fazla kullandirma kadınlık gururununu daha fazla kaybetme

Bu ilişkiye hepimiz karşıyız, çünkü bir eş ve çocuklar var. Bunu bi söyleyeyim.

2. Olarak da seviyorsun anlıyorum. Severken unutmak çok zor. Yaralar seni canın çok yanar. Ama herkes için en iyisi onu unutmak

İşte kadına kötülüğü yapan yine kadın aynı şeyi sen yasasan tefe koyar oynatirdin adamı kocam beni aldatiyo diye bu kadar kör olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…