Farkındaysan ben adamda beş para etmez dedimVerdiğim akılda ne var ayrıca... Evli adamla flörte devam et demiyorum.. Boşan oyle gel diyorum. Bunda acayip olan nedir anlamadım. Boşan diyince yuva yıkan bu bayan mı oluyor o şerefsiz adam mı oluyor.? Adam aldatırken yuva yıkılmıyor da bu bayan boşan diyince mi yuva yıkılıyor?? Geçin şu yuvamı yıktın diye kadınlara çemkirmekten biraz erkeklere saldırın gücünüz yeterse...
Gerçekten sizin için bu kadar kolay mıNasıl ya benım kocam olsaydı? Ya haberım olmayacaktı olaydan ,haberım oldugunda da ya ben bosanacaktım ya da kocam benden bosanacaktı. Nolcaktı?
3 cocuk verdiğim adam aldatırsa ben bosanırım. Ayrıca hangi kadın "aman dur eşinle barış" der? Bir ilişki yaşadıgına göre tabi ki barısmasını istemez esiyle... yani bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Duygusal olarak su an dusundugunuz ıcın çelişkili yazıyorsunuz.. Ben de kadınım tabi ki ben de aldatılırsam uzulurüm. Ama aldatma varsa işin içinde o iş genelde boşanmaya gider hiç bir 2. kadın da eşine dön demez. Diyeceği varsa zaten ilişkiye başlamaz. 2*2:4Gerçekten sizin için bu kadar kolay mı
Üç çocuk verdiğiniz adam sizi aldatsa
Metresinde ona boşan karından öyle gel dese
Adam sizi boşasa
Bu kadar duygusuz değilsiniz bence.
Her kadının canı yanar
Konu sahibi bu kadının canını yaktı
O adama diyecek laf çok ama gerek yok
Adam aldatmaya "karar vermesiyle" adam yuvayı yıkmış oluyor.. Adam kendi yuvasını düşünmüyorsa kadın niye düşünüyor canım ne alaka..Farkındaysan ben adamda beş para etmez dedim
Evet kadın boşan öyle gel deyince yuva yıkan oluyor
Bu çemkirmek değil. Yanlış yaptığına yanlış diyorum adam konu açan olsaydı onada derdik bu kadar basit
Tabii ki de aldatılan kadın boşanır3 cocuk verdiğim adam aldatırsa ben bosanırım. Ayrıca hangi kadın "aman dur eşinle barış" der? Bir ilişki yaşadıgına göre tabi ki barısmasını istemez esiyle... yani bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Duygusal olarak su an dusundugunuz ıcın çelişkili yazıyorsunuz.. Ben de kadınım tabi ki ben de aldatılırsam uzulurüm. Ama aldatma varsa işin içinde o iş genelde boşanmaya gider hiç bir 2. kadın da eşine dön demez. Diyeceği varsa zaten ilişkiye başlamaz. 2*2:4
Adam eşini aldattığı anda o evlilik zaten bitmiştir o adamdan hayır gelmezAdam aldatmaya "karar vermesiyle" adam yuvayı yıkmış oluyor.. Adam kendi yuvasını düşünmüyorsa kadın niye düşünüyor canım ne alaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?