- 20 Mart 2008
- 5.921
- 8.451
- 723
- Konu Sahibi blossommary
Size karşı fazla duygu beslemediği çok açık. Bir de erkekler kendileri aynı haltı yese ve o eylemin ortağı olsa bile "kadına bak boşanmadan benimle birlikte oluyor, bundan bana hayır gelmez" diye düşünüp soğuyor uzaklaşıyor. Bu ikiyüzlülükten nefret ediyorum ama ne yazık ki böyle. Adamı aklınızdan çıkarmaya ve bir daha yaklaştırmamaya çalışın.
tam aynı yorumu yapacaktım ben de, aklın yolu bir. bir de aşkla libidoyu karıştıran erkeklerin birlikte olduktan sonra kadına yabancılaşma, tahammül edememe durumu varmış, yakın bi erkek arkadasım söylemişti. neredeyse igrenme derecesine gelebiliyormus bir anda ve kaçarak uzaklaşmak istiyorlarmış. bu da ihtmaller arasında dursun bence.
konu sahibi, yadadıgınız seylerden pişmanlık duymayın demeyecegim, eger ''anı yaşa '' hayat felsefeniz degilse. pişman olmamak için, pişman olmayacak sekilde davranın, aksi sekilde hatalar yapıyorsanız da lütfen pişman olun. pişmanlık kötü bir sey degildir, ders almanızı saglar. su an bu durumu hata olarak görüyorsunuz anladıgım kadarıyla, yasadıgınız sey sonradan beklediginiz ilgiyi görmeyince size kullanılıp atılmıs gibi hissettirmş haklı olarak. hata dedigimiz sey de 1 kez olursa hatadır, 2.ye aynı seyi yaparsak o artık hata olmaktan çıkar. bunun bilincinde olun.
demek ki bu tarz birliktelikler size göre degil, bu yüzden bir adamı birilkte olduktan sonra sevmeye calısmayın, sevdiginiz/sevildiginiz, sizden kaçmayacagına emin oldugunuz adamla birlikte olun. bana sorarsanız o adamdan da uzak durun.