• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış Bir İlişki

Size karşı fazla duygu beslemediği çok açık. Bir de erkekler kendileri aynı haltı yese ve o eylemin ortağı olsa bile "kadına bak boşanmadan benimle birlikte oluyor, bundan bana hayır gelmez" diye düşünüp soğuyor uzaklaşıyor. Bu ikiyüzlülükten nefret ediyorum ama ne yazık ki böyle. Adamı aklınızdan çıkarmaya ve bir daha yaklaştırmamaya çalışın.

tam aynı yorumu yapacaktım ben de, aklın yolu bir. bir de aşkla libidoyu karıştıran erkeklerin birlikte olduktan sonra kadına yabancılaşma, tahammül edememe durumu varmış, yakın bi erkek arkadasım söylemişti. neredeyse igrenme derecesine gelebiliyormus bir anda ve kaçarak uzaklaşmak istiyorlarmış. bu da ihtmaller arasında dursun bence.

konu sahibi, yadadıgınız seylerden pişmanlık duymayın demeyecegim, eger ''anı yaşa '' hayat felsefeniz degilse. pişman olmamak için, pişman olmayacak sekilde davranın, aksi sekilde hatalar yapıyorsanız da lütfen pişman olun. pişmanlık kötü bir sey degildir, ders almanızı saglar. su an bu durumu hata olarak görüyorsunuz anladıgım kadarıyla, yasadıgınız sey sonradan beklediginiz ilgiyi görmeyince size kullanılıp atılmıs gibi hissettirmş haklı olarak. hata dedigimiz sey de 1 kez olursa hatadır, 2.ye aynı seyi yaparsak o artık hata olmaktan çıkar. bunun bilincinde olun.

demek ki bu tarz birliktelikler size göre degil, bu yüzden bir adamı birilkte olduktan sonra sevmeye calısmayın, sevdiginiz/sevildiginiz, sizden kaçmayacagına emin oldugunuz adamla birlikte olun. bana sorarsanız o adamdan da uzak durun.:KK200:

Arkadaşlar topluca cevap yazıyorum son yazılanlarda haklılık payı tabiki de var. Pişmanlık olmaz mı? Kısa süren şeyler bir kadında tabikide yara açar. Yaramın üstünde bir yara daha var şimdi. Ama düzeltmeye çalıştım geçmişi değiştiremesemde. Bundan sonra böyle bir şey de yaşamayacağım kendi kendime söz verdim. Zaten daha öncede böyle birşey yaşamamıştım. Fırsatını bulur bulmaz işimi de değiştireceğim. Geçmiş ders almamız gereken hatalarımızla dolu. Bir arkadaşın dediği gibi bir ders daha aldım. Hayat hayal dünyamızdaki gibi değil. Olması gereken ve olmasını istediğimiz şeyler çok farklı. Keşke böyle olmasaydı.

tam aynı yorumu yapacaktım ben de, aklın yolu bir. bir de aşkla libidoyu karıştıran erkeklerin birlikte olduktan sonra kadına yabancılaşma, tahammül edememe durumu varmış, yakın bi erkek arkadasım söylemişti. neredeyse igrenme derecesine gelebiliyormus bir anda ve kaçarak uzaklaşmak istiyorlarmış. bu da ihtmaller arasında dursun bence.

konu sahibi, yadadıgınız seylerden pişmanlık duymayın demeyecegim, eger ''anı yaşa '' hayat felsefeniz degilse. pişman olmamak için, pişman olmayacak sekilde davranın, aksi sekilde hatalar yapıyorsanız da lütfen pişman olun. pişmanlık kötü bir sey degildir, ders almanızı saglar. su an bu durumu hata olarak görüyorsunuz anladıgım kadarıyla, yasadıgınız sey sonradan beklediginiz ilgiyi görmeyince size kullanılıp atılmıs gibi hissettirmş haklı olarak. hata dedigimiz sey de 1 kez olursa hatadır, 2.ye aynı seyi yaparsak o artık hata olmaktan çıkar. bunun bilincinde olun.

demek ki bu tarz birliktelikler size göre degil, bu yüzden bir adamı birilkte olduktan sonra sevmeye calısmayın, sevdiginiz/sevildiginiz, sizden kaçmayacagına emin oldugunuz adamla birlikte olun. bana sorarsanız o adamdan da uzak durun.:KK200:
ayyy o kendisinden igrensin bi kere hasbamm:KK11:

Duygusal boşluk durumunu anlıyorum şuan bende öyleyim. Yalnız, mutsuz, sevgisiz..
Ama sakın her ne olursa olsun bidaha cinsellik boyutuna kadar gelme. Senin için duygusaldır ama karşındaki için değildir. Zaten adam boşanmadığını , durumunu bildiği halde yaşamış. Bir şey yapamaz edemez diye düşündü belki de, belki de o kadar güvenilir biri değil..
Ben artık güvenmiyorum kimseye, kocam dediğim insan bile beni yarı yolda bıraktı.
Sen de topla kendini. O kişi de uzak durursa dursun.

Back
X