Ben de öyle yapacağım inat için ama yine de yaptığı hiç hoş değildiBen sizin yerinizde olsam 200 euroluk bir kulaklık da kendime alır eşiminki kullanmazdım ona da dokundurmazdım, kısasa kısas
Ama karısına karşı da böyle davranması anlamsız benceMalı aşırı kıymetli olmayan da bu sekilde düşünebilir. Açıkçası bana kırıcı gelmedi
Herkesin yapısı ve anlayış şekli farkli maalesef
Ama karısından bile sakınması biraz fazla değil mi sizce de ?Ben de eşin gibiyim biraz. Eşim de aksi gibi elinde bişey tutamaz, eşya kıymeti bilmez. Defalarca telefon kırdı ya da çaldırdı. Ben sıfır el telefon alsın istemiyorum mesela artık, onun da cesareti yok. 200 euro da az para değil, kendinizle kıyaslıyorsunuz ama o parayı beraber kazanıyorsunuz, çıkan ikinizin de cebinden çıkacak. İyisi mi bi 200 euroluk kulaklık da kendinize alın, iyi kullanın ki eşiniz ile yüzgöz olmayın böyle şeyler için.
Karısından bile sakınıyor olması normal mi sizce? Bunu cidden fikir almak için soruyorum sadeceEşiniz sizin gibi düşünmek zorunda değil. Alınganlığınız yersiz.
Ucuza kaçmayın, o kadar çok sevdiyseniz siz de aynı kulaklıktan alın.
Eşim gibi mal kıymeti bilmiyorsanız, eşinize çok görmüyorum.Ama karısından bile sakınması biraz fazla değil mi sizce de ?
Başlıkta " yanlışım varsa soyleyın" yazmışsınız. Ben de kendi fikrimi yazdım.Ama karısına karşı da böyle davranması anlamsız bence
Evet normal, sizin hor kullandığınızı düşünüyordur belki.Karısından bile sakınıyor olması normal mi sizce? Bunu cidden fikir almak için soruyorum sadece
Genel anlamda sakar biriyim. Onu düşündü belki de. Bilmiyorum. Olay anında çok kırılmıştım da. Normalmiş demek kiEvet normal, sizin hor kullandığınızı düşünüyordur belki.
Malı kıymetli olduğunu hep biliyordum ama bana karşı da olacağını hiç düşünmemiştim. Yani şöyle. Kulaklığını kullandığımı ya da kullanacağımı bildiği zaman sürekli dikkat et, kutusuna koy, bi yere çarpma falan diyordu. Hiç kullanma diyeceği aklıma gelmemiştiben kulaklığımı kardeşimle bile paylaşmıyorum kişisel olduğu için hoşuma gitmiyor. ama bu onunla kıyas ettiğim yada ondan değerli olduğu anlamına gelmiyor. aksine kardeşim benim eşyamı kullandığı için daha tedbirli olur (huysuz olduğumu biliyor çünkü). ama bende gıcığım bu kişisel eşya konusunda. hatta makyaj malzemelerimi bile kimseyle paylaşmam. onun yerine gider aynısından o kişiye alırım ikimizde rahat ederiz.
sizde masraf olmasın diye ucuz almışsınız o da bozulmuş. gidin eşinizinkinden alın ikinizde rahat edin. problem edilecek bir şey değil bence. hele ki siz bir de evlisiniz bu adamın huyunu suyunu hiç mi bilmiyorsunuz da garip geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?