Yanlış gelen vergi borcu :@

PaRaDiSiaC

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
310
1
116
- Yurtdışı
Daha öncede bir konu açmıştım burada daha önce oturan kiracıların elektirik borcu bana yansımıştı o hala muallakta cevap gelmedi.Bu kezde vergi borcu geldi benim adıma ve daha önce burada oturan kiracıların adına.Zarfa bakınca şok oldum çünkü hepimizin zarfında aynı şeyler yazmaktaydı.Burada daha önce oturan kişilerin yüzünden icra takibi başlatılmış borcumu ödemeliymişim..Ben bu işten birşey anlamadım ama çok sinirliyim kafayı yiyeceğim.Onların kaydı hala burada gözüküyor :S

O nasıl oluyor neyin vergi borcu ki bu vergileri ev sahibi ödemiyor muydu biz de kiracıyız vergi filan ödemiyoruz

O nasıl oluyor neyin vergi borcu ki bu vergileri ev sahibi ödemiyor muydu biz de kiracıyız vergi filan ödemiyoruz

Bu ev sahibinin değil daha çnceki oturan kiracıların vergi borcu banada yazılmış özel zarf var ve benimde vergi borcum olduğu söyleniyor.Üxerime hiç birşey yokki anlamadım yani.

Bu ev sahibinin değil daha çnceki oturan kiracıların vergi borcu banada yazılmış özel zarf var ve benimde vergi borcum olduğu söyleniyor.Üxerime hiç birşey yokki anlamadım yani.

O kiracı nasıl bir şey yaptı ki bütün borçlar size çıkıyor bence başka bir eve çıkın ne uğraşıp duracaksınız ya ev sahibi ile görüşün eski kiracıya ulaşsin bildirsin durumu halletsinler yada çıkın bence itiraz etmek sonuç beklemek bunlar yorucu ve sinir bozucu şeyler

Canım merhaba,

Bu konular hakkinda hic bilgim yoktur ama bu söylediğin aklima sunu getirdi işe yarar mi bilmem. Suanki evimizde 4 yildir oturuyoruz ve eski kiracilardan biri adina surekli icra kagidi geliyordu. Biz de onemsemiyorduk nasilsa borc bizim degil diye. Sonra birisi dedi ki muhtardan sorgulatin o adamin ikametgahi hala burda mi diye. Çünkü burdaysa hani sanki sizinle ayni evde oturuyormus gibi gorundugunden sizin eve haciz gelebilir gibisinden. Sorgulattik yoktu demekki borç yaptigi yerlere hep bu adresi vermis o yuzden kagitlar buraya geliyordu. Eger kaydi ciksaydi da esim aile reisi olarak muhtara beyanda bulunacakti bu kisi bizim evimizde oturmuyor diye öyle bir sey demislerdi.yasal olarak en azindan kendini korumak adina yani. dedigim gibi pek anlamam bu islerden ama.. bu ihtimali bi sor muhtara falan istersen..

Arkadaşım eski kiraciya da sanada vergi borcu gelemez.. kiracilar vergi ödemezler.. sen iyi bir bak sana gelen kagit nereden gelmiş. . Ne yaziyor üstünde. .onlari buraya yazarsan ayrıntılı olarak belki yardimci olabiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…