boyle insanlar genelde bir sure sonra tekrardan konusma egiliminde olurlar.. esimden onceki erkek arkadasim boyle biriydi. cok uzmustu beni. ve yaninda asagilik kompleksine girmistim resmen. kendimde kusur bulmaya baslamistim. oyle bir algi yaratti ki sanki o cok muhtesem, ben onun yanina yakismiyorum, ama iste yine de o beni secmis gibi.. bir arardi, bir aramazdi, ne yaptigi nerede oldugu hic belli degildi.. ben cok asiktim malesef, sonra kendimi toparladim ve ayrildim, beni bir daha asla aramamasini soyledim. 1-2 ay hic aramadi. sonra nasil pesime dustu anlatamam. ben git istemiyorum dedikce telefonu acmayip cevap vermedikce o oluyorum bitiyorum diyordu.. iyi ki de kanip aldanmamisim.. 6 ay pesimde kostu kilimi kipirdatmadim. bir ara aramalari kesildi. sonra ben esimle tanistim, evlenmeden once beni esimle birlikte yolda el ele yururken gordu, sonrasinda tekrar aramalara basladi.. boyle bir insan yani. duzgun bir adam "biriyle birlikteymis madem, rahatsiz etmeyim" diye dusunur ama yok.. yarin bir gun aradigini bulamayinca yine size yonelirse sakin kanip aldanmayin, uzulen siz olursunuz.