Yanlis isim.

bazen anneme aşkım diye sesleniyorum yanlışlıkla ama anneme aşık değilim bir kere eşime iş yerimdeki sekreterin adıyla seslendim ki sekreterede aşık değilim. ağız alışkanlığıdır dalgınlıktır. o kızı istese o kızla olurdu sizi istiyorsa sizinledir bence bu kadar basit.

Icin neden dogrulmuyor anlamadim bilincsizce aliskanliktan soylemis cok net

Eski sevgilisi veya eski sevgilisinin adını taşıyan biri ile görüşüyor... Devamlı kullanmadığın bir ismi ağzından kaçıramazsın.Hazırlıklı ol yani...
Yok o iş öyle olmuyor. Bende yaptım bu hatayı ama ne eski sevgilim aklımdaydııı ne görüşğyordumm ne de unutamamıştım. Alışkanlıktandır.

Yok o iş öyle olmuyor. Bende yaptım bu hatayı ama ne eski sevgilim aklımdaydııı ne görüşğyordumm ne de unutamamıştım. Alışkanlıktandır.

Seninki istisna herhalde canım. İstatistiki olarak yazdığım biçim... Ama dediğim gibi aynı isimli sık görüştüğü ve yalnızca arkadaş olduğu biride olabilir.

Senin yorumlarına bitiyorum ben ya

Tam yorum yapacaktım bunu gördüm kahkaha attım. Çünkü ben bu olayı yaşadım. Tam sevişirken değil de bittikten sonra. Ama ben hiç bozuntuya vermedim. Sonra o yokken telefonundan son arama kaydına baktım. Kayıtlı olan Nazım diye kişinin Nazım değil ama N olduğunu öğrenmiş oldum. Sonra biz o N ile görüştük iki kuma
Ona oyun yapacaktık ama Şişli'de karşımıza çıktı. Önce beni gördü sonra bana doğru yürürken N'yi gördü yüzünde ki ifade caddenin karşısına geçti ve resmen koşar adımlarla uzaklaştı.

Anam öeh, sesli güldüm. Nazım'ı görmenle bi daha titredin desene.

Anam öeh, sesli güldüm. Nazım'ı görmenle bi daha titredin desene.

Sorma gitsin. Senin yorumu görünce film şeridi gibi geçti gözümden. Bu arada senin yorumlarını okuyunca direk yüzümde böyle şeyler oluşuyor. Senin dalga geçtiğini düşünenler oluyor bazen görüyorum, ama ben seviyorum tarzını. :)

Senin de içinde var da ondan
Saklama bizden

Yani hiç dalga geçmiyorum diyemem tabii, gece gece çakırkeyfliğin de verdiği gazla yazayım. Ama yazdıklarımda %98 ciddiyim. Yanlış anlayanlara da özelden yazıp açıklıyorum zaten genelde.

İnsan bazı zaman farkında olmadan çok alakasız şeyleri bile ağzından çıkartabiliyor.ben olsam hiç.umursamam.kaldıki görüştüreyim filan demiş amannnnn.uzatıpta eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek lazım.ya birgün sende farkında olmadan aynısını yaparsan bence uzatma

Sevisirkenmiiiiii :)))))))))))

Sevgilime ilişkimizin ilk aylarında bir kere tartışırken eski sevgilimin adını söyledim.
Söylememle farketmem bir oldu ama iş işten geçmişti tabi. İnanılmaz üzüldüm / üzüldü.
Ama ağzımdan bir anda nasıl cıktıgını anlamamıştım kabus gibiydi :/
Bir kaç saat oda bende kendimizi kötü hissederek oturduk ama sonra bana sarılıp sorun olmadığını ağız alışkanlığı olabileceğini söyledi üstünü kapadık. He kırgınlığıda hemen geçmişmidir ? Sanmıyorum..
Ama bir isimle sevgimi sorgulamaması gerektiğini bilicek kadar emindi onu nasıl sevdiğimden.
Gerçektende öyle..
Hala beraberiz hala dünya bir yana o bir yana. Ogünde ağzımdan cıktıgında nasıl oldugunu anlamamıstım bugun hala düşündüğümde anlam veremem..
Kırılmakta haklısın ama altında farklı birşey arama.

kırılmakta haklısın hiç hoş bişey değil.
demekki hala kafasında bişeyler var eski sevgiliyle ilgili.

bence normal birşey..sıklaşırsa sorun edebilirsin ama bir kere ağzından kaçırmış..

Kimse kimseye hala görüşmediği ya da düşünmediği birinin adıyla seslenmez.
Bu işin altında bir şey var ve çıkar da zaten ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…