• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlis isim.

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
Kizlar iyi aksamlar, benim erkek arkadasim var yani pek uzun sayilmasa da bi suredir beraberiz ve bugun telefonda gayet normal konusurken bi anda bana eski sevgilisinin adiyla seslendi. Once sok oldum sonra oda pot kirdigini anladi.once ne dedim ki falan dedi ama is iste gecmisti telefonu kapattim. Aradi acmadim defalarca yazdi ozur diledi neden bi anda o ismi soyledigini bilmedigini tamamen bilincsizce soyledigini anlatti. Hic birine cevap vermedim hala yaziyor arkadasima yazmis konusmus ama benim icim dogrulmuyor. O kizla hala arasinda bisey mi var diye dusunuyorum gerekirse aratirim seni aramizda hic bisey yok neden adini soyledim bilmiyorum gibi bi cok sey zirvaladi. Ama inanamiyorum neden bilmiyorum ama icim dogrulmuyor bi turlu. Hala ariyor ve ben hala tek kelime etmedim. Onu cok seviyorum ama cok kirginim. Siz olsaniz ne yapardiniz?

Eski sevgilisinden ayrılalı ne kadar olmuş?
sadece bi anlık alışkanlık deyip geçseniz dicem ama bende kırılırdım.
Bilinçaltında o ismin dolanmasına...

dalgınlıkla olmuştur, büyütülecek bir şey değil. o hatayı ben de ara sıra yapmışımdır, dalgın anlarımda. bu eski sevgililerimi unutamadım ya da yenilerini daha az sevdim anlamına gelmedi asla, boş anına denk gelmesi ile ilgili. bence bu kadar üstüne gitmeyin.

Zamanında Ross da Emily'e evlenirken Rachel demişti.
Aralarında birşey yoktur, o denli uzun boylu değildir, fakat ara sıra aklına geliyor gibi görünüyor. Beraberliğinizin süresini vermediğinden yeni oldugunuz belli zaten, o yüzden fazla takılma.
Ya sevişirken söyleseydi? O daha kötü.

Son düzenleme:
Eski sevgilisi veya eski sevgilisinin adını taşıyan biri ile görüşüyor... Devamlı kullanmadığın bir ismi ağzından kaçıramazsın.Hazırlıklı ol yani...

Eski sevgilisinden ayrılalı ne kadar olmuş?
sadece bi anlık alışkanlık deyip geçseniz dicem ama bende kırılırdım.
Bilinçaltında o ismin dolanmasına...
Gecen yil bitmis bir iliski

dalgınlıkla olmuştur, büyütülecek bir şey değil. o hatayı ben de ara sıra yapmışımdır, dalgın anlarımda. bu eski sevgililerimi unutamadım ya da yenilerini daha az sevdim anlamına gelmedi asla, boş anına denk gelmesi ile ilgili. bence bu kadar üstüne gitmeyin.
Bana hic oyle gelmiyor icim dogrulmuyor

Her ne olursa olsun cok guvenim kirildi

bu kırgınlığınızı sebepleriyle beraber ona açıkladınız mı? onun ismini söylediği için hala onu sevdiğini hatta görüşüyor olabileceğini düşündüğünüzü, güveninizi zedelediğini? eğer bunu yaptıysanız tepkisi ne oldu?

bilinçaltı ama saçma geldi kızı aratırım demesi. beni eski sevgilim arayıp yeni sevgilimi arayıp görüşmediğimizi söyler misin dese komik gelir yani.

benmki de ilk zamanlar adımı ve soyadımı yazarken soyadıma eski sevgilisinin soyadını yazmştı yanlışlıkla.. tabi içerledim de baya özür diledi cıvıtmadım ben de insanlık hali

Bence takılacak bir şey yok. Önemseme yani. Ben olsam duymamış gibi yapardım. İnsanlık hali sonuçta hepimiz insanız. Mesela ben bir arkadaşıma başka bir arkadaşın ismiyle seslenebiliyorum. Bu da onun gibi bir şey. Siz bu kadar önemseyince daha çok aklında olmayann şeyler gelir aklına bence. Bir tekrarı daha olursa sıkıntı yapın

ilişkileri çok mu uzun sürmüş.Ne biliyim çok kötü bir duruma düşmüş ne söylese farklı anlarsınız çünkü bende sizn yerinizde olsam ne söylese anlamak istediğim gibi anlarım.

Uzn sureli iiskiden cikmissa cok normal. Kotu niyet degil sadece aliskanlikir hence

bir gün babamla gerildigimde "off yeter" benzeri bir cumleyi nasıl kalıplastırmıssam sevgilimin adını hitap ve sesleniş olarak soylemistim. cok rezil bir durumdu... :KK43:

sevgililerime zaten bir oncekinin ismiyle seslendigim cok oldu...

bazı insanlar böyledir :KK23: hemen kötüye yormayın

İçin doğrulsun! (iç doğrulmak!?) Herneyse bence uzatma, için ferah olsun zaman zaman bu olabiliyor, banada olmuştu ancak hiçte ortada sandığın gibi vahim bir durum yoktu, tamamen dil sürçmesidir. Fazla uzatırsan sanırım ilişikin epeyce derin bir yara alıcak, sen bilirsin..

eski sevgilisi dediginiz kisi ile uzun sure gorustuyse; sizle de birkac aydir beraber ise gayet normal

Back
X