eskı karısından para ıle ılgılı cok cekmıs sanırım ama dıkkatlı ola bı yola gırersen para ıle ılgılı cok sorun yasarsınız gıbı geldı bana. parada onemlı bu zamanda degıl dıyen yalan soyler. cımrı erkek mi kosarak uzaklasınız efendım derımHerkese sağlıklı günler dilerim hanimlar.sorunum şu yaşim ilerliyor evlenmek istiyorum artık bir tanıdığımin yeğeni benle yaşıt birbirimizi hiç görmedik ben öğretmenim oda bir şehirde otelde çalışıyor adam yedi yıllık bir evlilik yapmış buesnada borca girmişler araları bozulmuş para yüzünden yani öyle diyorlar karısı ile boşanmış sonra barismislar sonra kadın geri dönmüş sonra olmamış yine ayrılmışlar iki yıl oluyor sorunum şu ki ben iki ay önce onunla görüşmeyi kabul etmiştim ancak sınavım vardı çok çalışıyordum sinavdan sonra görüşelim dedim tamam dediler sınavdan sonra arasın dedim aradı İlk konuşmada borcu olduğunu yani maddi bişey bekleme demeye getirdi bende gözüm yükseklerde değil dedim oda bi hafta düşüneyim dedi niye yani iki ay boyunca düşünmemişmi dedim aracıya adamın çok eksisi var ona rağmen ben düşüneyim mi dedim ...
Değmez. Düşünme bile. İlk günden borç borç borç sayıklıyor.sana kredi çektirir bu adamHerkese sağlıklı günler dilerim hanimlar.sorunum şu yaşim ilerliyor evlenmek istiyorum artık bir tanıdığımin yeğeni benle yaşıt birbirimizi hiç görmedik ben öğretmenim oda bir şehirde otelde çalışıyor adam yedi yıllık bir evlilik yapmış buesnada borca girmişler araları bozulmuş para yüzünden yani öyle diyorlar karısı ile boşanmış sonra barismislar sonra kadın geri dönmüş sonra olmamış yine ayrılmışlar iki yıl oluyor sorunum şu ki ben iki ay önce onunla görüşmeyi kabul etmiştim ancak sınavım vardı çok çalışıyordum sinavdan sonra görüşelim dedim tamam dediler sınavdan sonra arasın dedim aradı İlk konuşmada borcu olduğunu yani maddi bişey bekleme demeye getirdi bende gözüm yükseklerde değil dedim oda bi hafta düşüneyim dedi niye yani iki ay boyunca düşünmemişmi dedim aracıya adamın çok eksisi var ona rağmen ben düşüneyim mi dedim ...
Adam kredi çekmiş kırk bin i kalmış öyle dedi telefondaBence bu iş olmaz. Baştan muhabbet güzel değil. Ve neyin borcu bu? Bence uzak durun
Aynen benimde aklıma bu geldi her bı para sorun olsa derki ben sana demiştim sen kabul ettin bide ben yoklukta kalmışım da ısrar ediyor musum gibi oldu birini bulamamış gibiEski karısından parası konusunda ilgili çok çekmiş derken? Kadın kumar mı oynamış? Kredi mi çekti? Alış veriş yapıp kartlara mı yüklendi? Size de mantıklı geldi mi anlattıkları? Kadın hata yapsa adam kabul etmezdi, kadın geri dönmüş denemiş, elinden geleni yapmış galiba. Adamsa hala net ve dürüst değil ve sürekli eskisinden bahsediyor. Siz kendinizi arkadaşınıza nasıl yansıttınız bilmiyorum ama yoklukta diye düşündüler sanırım sizi, siz kurban gibi önerilmişsiniz sanki.
Otel’de çalışan adamın çevresinde hiç mi kişi yok?. Borcu varsa otursun bir kendini düzeltsin, bir maaş daha gelsin beraber kapatalım demeden. Aşık olmuş, uzun süre tanımış olsanız borcu olan birine yakınlaşın derdim...
Adam bir de düşüneyim diyor, hatasınıkabul etmeyen biri gibi, siz tamam tanışalım, daha iyi tanıyalım dediğinizde bilin kisize yarın bir gün ben sana her şeyi anlattım, kabul ettin diyecek...
Dertsiz başınıza dert mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?