Yanlış karar vermekten korkuyorum...

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
718
646
103
43
Herkese sağlıklı günler dilerim hanimlar.sorunum şu yaşim ilerliyor evlenmek istiyorum artık bir tanıdığımin yeğeni benle yaşıt birbirimizi hiç görmedik ben öğretmenim oda bir şehirde otelde çalışıyor adam yedi yıllık bir evlilik yapmış buesnada borca girmişler araları bozulmuş para yüzünden yani öyle diyorlar karısı ile boşanmış sonra barismislar sonra kadın geri dönmüş sonra olmamış yine ayrılmışlar iki yıl oluyor sorunum şu ki ben iki ay önce onunla görüşmeyi kabul etmiştim ancak sınavım vardı çok çalışıyordum sinavdan sonra görüşelim dedim tamam dediler sınavdan sonra arasın dedim aradı İlk konuşmada borcu olduğunu yani maddi bişey bekleme demeye getirdi bende gözüm yükseklerde değil dedim oda bi hafta düşüneyim dedi niye yani iki ay boyunca düşünmemişmi dedim aracıya adamın çok eksisi var ona rağmen ben düşüneyim mi dedim ...

Adam bunca eksisine ragmen DUSUNEYIM demıs.
Hem eksi hem dusuncek.
Nasıl buna göz yumuyorsunuz cok sasırıyorum.

Neyse adamdan okey cıkarsa mutlaka evlen sonucta yasın geciyor ve önemli olan bu.
Cehennem gıbı sacma bir evlilik yasayacaksın ama bu onemsiz. Önemli olan evlenmıs olman.

eskı karısından para ıle ılgılı cok cekmıs sanırım ama dıkkatlı ola bı yola gırersen para ıle ılgılı cok sorun yasarsınız gıbı geldı bana. parada onemlı bu zamanda degıl dıyen yalan soyler. cımrı erkek mi kosarak uzaklasınız efendım derım

Hiç tanımadığınız bir adamın borcu ile harcı ile niye uğraşasiniz yahu?

Gözünüz yükseklerde olmasın tamam ama bu kadar ne olursa kabulüm modunda olursanız, bir hafta düşüneyim der tabi haspam.

Sırf evlenmek istiyorsunuz diye olur olmadık insanlari da hayatınıza almayın.

Son düzenleme:
Değmez. Düşünme bile. İlk günden borç borç borç sayıklıyor.sana kredi çektirir bu adam

Eski karısından parası konusunda ilgili çok çekmiş derken? Kadın kumar mı oynamış? Kredi mi çekti? Alış veriş yapıp kartlara mı yüklendi? Size de mantıklı geldi mi anlattıkları? Kadın hata yapsa adam kabul etmezdi, kadın geri dönmüş denemiş, elinden geleni yapmış galiba. Adamsa hala net ve dürüst değil ve sürekli eskisinden bahsediyor. Siz kendinizi arkadaşınıza nasıl yansıttınız bilmiyorum ama yoklukta diye düşündüler sanırım sizi, siz kurban gibi önerilmişsiniz sanki.

Otel’de çalışan adamın çevresinde hiç mi kişi yok?. Borcu varsa otursun bir kendini düzeltsin, bir maaş daha gelsin beraber kapatalım demeden. Aşık olmuş, uzun süre tanımış olsanız borcu olan birine yakınlaşın derdim...

Adam bir de düşüneyim diyor, hatasınıkabul etmeyen biri gibi, siz tamam tanışalım, daha iyi tanıyalım dediğinizde bilin kisize yarın bir gün ben sana her şeyi anlattım, kabul ettin diyecek...

Dertsiz başınıza dert mi?

Bende öyle düşünüyorum ancak benmi kötü düşünüyorum diye size soruyorum İlk TLF konuşmasında dedi ben bı hafta düşüneyim bende bozuldum eniştemin yeğeni tanıdık beni kandirmazlar diye düşündüm bide bende çok safim herkes öyle der bana

Neyi düşünecekmis ki? Allah aşkına uyanık olun biraz. Oluru yok yani sormanız bile garip

Aynen benimde aklıma bu geldi her bı para sorun olsa derki ben sana demiştim sen kabul ettin bide ben yoklukta kalmışım da ısrar ediyor musum gibi oldu birini bulamamış gibi

Bende belki şansı iyi gitmemiş belki iyi biridir bir şans vereyim dedim ama adam bana DÜŞÜNEYİM DEDİ

Boşver bu iş olmaz adam çok itici geldi bana hemde boşanmış siz bence evlilik yapmamış birini seçin

Bir daha gorusmeyin cok buyuk hata olur ,bu adam eski karisiyla yine gorusur ,cocuk varsa zaten kopmaz ,hem parasi yok hem ne evlenmesi ,evlenip onceki evliliginden olan borclara sponsor mu olacaksiniz

Dertsiz basina dert acmak uzeresin.

Aman bacim uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…