bukadar tesadüf olmaz yani sadece filmlerde olur. belki tanıdıgınız biri alıp gönderdi. döşemelik kumaş koltuklarla aynı isim adres aynı. yok canım bukadar olmaz yani!
Bence de bu kadarı tesadüf olamaz. Bence annene sürpriz yapmak isteyen başka biri daha var...
yani diyelimki isim soyisim benzerliği adres otomatik bulundu yanlış oldu ama döşemelik kumaş sizin evdeki koltuklarla aynı??? o tesadüf olamaz dimi amma?işte gönderecek bir ihtimal yok hiç, benden baska..
o yuzden fırmaya ulasmaya calısıyorum, yanlıslıkla olduysada bizde kalmasın gerı alsınlar dıye.
karısıklık hem isim hem adres olamaz mı, olur mu bılemedıgımden, belki bilen vardır diye konuyu buraya actım.
teşekkürler.
yani böyle bir karışıklık olmaz yani öylemi,
hani ben soyle dusunmustum. isim girilince adres otomatık olarak cıkar mı acaba dıye?
yani diyelimki isim soyisim benzerliği adres otomatik bulundu yanlış oldu ama döşemelik kumaş sizin evdeki koltuklarla aynı??? o tesadüf olamaz dimi amma?korku filmi gibi :
inşallah ulaşırsın firmaya
Ama diyorsun ki annenin koltuk döşemesi ile aynı, ihtiyacı olduğu bir top kumaş gelmiş. Kargoda alakasız bir şey gelse yanlışlık olmuş diyeceğim ama bu kadarı bana bir yakınınızın gönderdiği düşüncesi oluşturdu bende...
bazı kargoların otomatık sistemı oluyor. ama ısım soyısım gırdıkten sonra bu adrese mı dıye soruyorlar. onaylıyorsun gönderiliyor...
dıylım yanlıklısla yolladılar kumaş buyuk bır tesadüf, olamaz yanı...
ayrıca gönderen kendını saklı tutmak ısterse tutar. gönderen kısmına belkıde sallama isim yada şirket yazabılır.
bu arada takıp numarasından baksana netten.gönderen yazar.
Arkadaşlar, dün annem aradı o memlekette ben ise İstanbul'da yaşıyorum.
Evde olmadığı zaman bir kargo gelmiş, olmadığından kapıya bılgı notu bırakmıs gıtmıs.Annem beni aradı: sen bir şey gonderdin mi? diye sordu -''yok''dedim.(anneme surprizlerim olduğu için aklına direkt ben geliyorum, bir de kargo İstanbul'dan geldiği için tabi.)
Neyse bugün kargoya gidiyor, ve onun adına ve adresine döşemelik bir top kumaş geldiğini görüyor(kumaş evdeki koltuk kaplamasıyla aynı olduğu içinde, saldalyeleri kaplatması için, hala acaba modyad mı gonderdi diyor:) ), kargodakı gorevlıkler size gelmiş, isim ve adres aynı deyince alıp eve geliyor. ( internetten alınmış, sadece firma ismi var, kimin aldığı belli değil.)
Ben de bugünden beri o firmaya ulaşmaya calısıyorum ama telefona bakan yok.
Anlamadığım hem isim hem adres nasıl karışabilir ki? isim benzerliği var da acaba mernisten otomatik adrese ulaşıp mı gönderdiler diye düşündüm.
Siz de hiç böyle karısıklık oldu mu? Nasıl karışabilir ki?
Teşekkürler.
Bende internet den sık alışveriş yaparım.. Bir kaç kere çok saçma seyler göndermişler hamamotu yağı, damar acıcı ilaç gibi sipariş etmediğim halde göndermişlerdi ama ödemeli geliyor... Anneniz herhangi bir ödeme yapmışmı... İşin tuhaf yöne koltuklarla aynı renk kumaş anlam veremedim biri alıp gönderme ihtimali daha yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?