Saç Kesim Şekilleri yanlış kesim...yardım istiyorum...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
103
yeni bir kuaför açıldı ve denemek istedim. saçım normalde önü uzun arkası kısa modeldi. uzadı ve ara boydu bende hareketlendirmek istedim. kuaföre yaptığım tarif boyu kısalmasın arkalara az kat önlere sık kat atılsın dedim beni ismail YK ya benzetti. şu an saçlarım toplanabiliyor. asıl sorum saçlarımı düzelttirmek için biraz bekleyeyim mi yoksa iyi bir kuaför mü bulmalıyım.

yeni bir kuaför açıldı ve denemek istedim. saçım normalde önü uzun arkası kısa modeldi. uzadı ve ara boydu bende hareketlendirmek istedim. kuaföre yaptığım tarif boyu kısalmasın arkalara az kat önlere sık kat atılsın dedim beni ismail YK ya benzetti. şu an saçlarım toplanabiliyor. asıl sorum saçlarımı düzelttirmek için biraz bekleyeyim mi yoksa iyi bir kuaför mü bulmalıyım.

bence kesinlikle bekle derim yoksa ikinci bir facia daha yasarsın baya katlı anladığım kadarıyla suan İsmail yk dediğine gore... katlı saca sekil vermek cok zor kesim anlamında biraz uzasın o zaman bakarsın belki uzadıkcada normale döner hoşuna gider kestirmek zorunda kalmazsın bile...

bende öyle düşünüyorum. açıkçası tekrar kestirmeyede korkuyrm şu an çok kötü ama beklemezsem daha kötü olacak gibi hissediyrm.

bende öyle düşünüyorum. açıkçası tekrar kestirmeyede korkuyrm şu an çok kötü ama beklemezsem daha kötü olacak gibi hissediyrm.

birazda alışık değilsindir ondan yadırgamışta olabilirsin bende hep kestirdiğimde cok kotu oluyordum birkaç gun geçtikten sonra o sac sanki daha bir oturmuş gibi geliyordu :40: biraz bekle sakın kestirme yoksa gerçekten daha kotu olur kese kese sac bırakmıcaksın kafanda :50:

Back
X