Ten uyumsuzlugu yuzunden,doyumun olmadigi cinsellik adina yuvalar dagiliyor nasil boyle bir kavramin varligini yok sayabiliyorsunuz? :)
Kocami seviyorum begeniyorum ama cinsellikten hicbir sey anlamiyorum diyen hatta konu acan yorum yapan ne cok kadin görmedik mi burda??
Sevmek ayri cinsellikten keyif almak farkli.Cinselligi yasamak demiyorum,keyif almak?
Gerci her insanin cinsellikten anladigi sey farkli ya neyse..
Onsuz olamazmissiniz gibi kendinizi sartlandirarak uzaklasamaz aksine gozunuzde o insani buyutmus olursunuz.Dolayisiyla vazgecmek yerine daha bir baglanirsiniz..
Olay bundan ibaret aslinda gereksiz sekilde gözünüzde büyütmek tamamen.
Daha sonra daha yogun duygular yasayacaginiz birisi ciktiginda karsiniza,suanki beraber oldugunuz kisinin ismi akliniza bile gelmeyecek belkide..
Zihninizde onunla ten uyumu ve harika oldugunu hissettiginiz sevismelerinizi degil,onun tam bir ilgisiz odun oldugunu sizi mutlu etmek gibi amaclari olmadigini dusunun,buna odaklanin..
Zamanla bu dusunceleri benimsemekte zorlanmadiginizi,bitmesinin hayriniza olacagini anlamaniz zor olmayacaktir.
Ten uyumu,sevmek ve tutku gibi duygular dogru,birlikte mutlu olabildiginiz insanla olabildigi surece güzel,gerisi bos gerisi mutsuzluk..