Yanlış kişi ten uyumu

Surekli kavga ve tartisma olmasi ten uyumundan daha once gelen bir kriter bence iliskide. Devam etmeyin mutsuz olursunuz

Cinsel cekimdir o gucude yadsinamaz.evlenecegim ama ben diye bir ciddiyete girmeyeceksen gayriciddi yasa gecer o cekim.seninde beklentin olmayinca hir gür cikmaz umursamazsin

Guzel seks yaptigin herkesle ten uyumum var diyebilirsin. Bence sacmalik. Adam sana kaba saba davransin, ama dokununca gecsin. Kulaga bile komik geliyor :)

Baskalarina sans ver derim

Ten uyumunun olduğunu düşünüyorum evet ama,
15-20 dakikalık sevişmenin sonrasında gerçek bir hayat var.
Yani tüm gün enerji alamadığınız sevildiğinizi hissetmediğiniz bir adamla kavgalar,sözlü şiddet v.s
Bir zaman sonra ten uyumu,aşk gibi kavramlar
Allah rahmet eylesin..

Diyeceğim o ki sırf bu sebeple ilişkiye devam edilmez.
Bir zaman sonra bu istek kırılınca elinizde ne kalacak?
Hiçbişey sanırım..

Ten uyumsuzlugu yuzunden,doyumun olmadigi cinsellik adina yuvalar dagiliyor nasil boyle bir kavramin varligini yok sayabiliyorsunuz? :)
Kocami seviyorum begeniyorum ama cinsellikten hicbir sey anlamiyorum diyen hatta konu acan yorum yapan ne cok kadin görmedik mi burda??
Sevmek ayri cinsellikten keyif almak farkli.Cinselligi yasamak demiyorum,keyif almak?
Gerci her insanin cinsellikten anladigi sey farkli ya neyse..
Onsuz olamazmissiniz gibi kendinizi sartlandirarak uzaklasamaz aksine gozunuzde o insani buyutmus olursunuz.Dolayisiyla vazgecmek yerine daha bir baglanirsiniz..
Olay bundan ibaret aslinda gereksiz sekilde gözünüzde büyütmek tamamen.
Daha sonra daha yogun duygular yasayacaginiz birisi ciktiginda karsiniza,suanki beraber oldugunuz kisinin ismi akliniza bile gelmeyecek belkide..
Zihninizde onunla ten uyumu ve harika oldugunu hissettiginiz sevismelerinizi degil,onun tam bir ilgisiz odun oldugunu sizi mutlu etmek gibi amaclari olmadigini dusunun,buna odaklanin..
Zamanla bu dusunceleri benimsemekte zorlanmadiginizi,bitmesinin hayriniza olacagini anlamaniz zor olmayacaktir.
Ten uyumu,sevmek ve tutku gibi duygular dogru,birlikte mutlu olabildiginiz insanla olabildigi surece güzel,gerisi bos gerisi mutsuzluk..

Son düzenleme:
tamamen vakıt kaybı
tıp olarak begendıgınız kendınıze yakın hıssettıgınız kısı sıze daha cekıcı geldıgınden farklı gıbı gelıyor yasadıgınız
huy olarak cekıcı gelmedıkden sonra bos

Beni el ustunde tutan erkege cinsel cekim hissederim.
Beni cop gibi hissettiren erkegi yanima bile koymam, cinsel cekimmis pehh.
" bana hayvan gibi davraniyor ama cinsel cekim var" diyorsaniz adamin karakterini " seni degersiz olarak goruyor" diye adlandiririm. Olabilr, oda onun serseri serbest stili ve belli acikta ediyor gizlemeden, kopruden gecene kadar ayiya dayi demiyor neyse o demekki. Kizmamda, neysem oyum ben diyor yani.
Ama sen geri bunu " cinsel cekimimiz cok kuvvetli" diye adlandiriyosan ruya goruyosun derim. Adam niyetim eglenmek diyor sen diyosunki " aramizda bi bag var"
Oyle bi bag yok sen sadece oyle saniyosun.
Kendini kandirma.

bu cinsel çekim ve büyüsünden sizi aldatabilir. kafanız uyuşmuyorsa zamanlar yaşanan tartışmalar bu ateşi söndürür. dayanamazsınız çünkü bu çetrefilli hallere bi yerden sonra patlak verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…