Kendisi çok kaliteli ve iyi biri bana karsı en ufak bır yanlışı olmadı gorüşmeyi neden keseyim ?
Böyle bir insanla arkadaşlığınızı devam ettirip bir de neden üzerine çöpçatanlık yapmaya çalışıyorsunuz ki. Ben kız arkadaşınızın yerinde olsam bir daha sizinle görüşmezdim. Biliyorsunuz kafa yapısını ona rağmen önermişsiniz.Çok yakın bir arkadasım var yanlış kızları seçiyor sonra genelleme yapıyor tüm kızları sucluyor. Arkadaşım 28 yaşında şimdi , evlenmek istiyor ama kendi yaşlarındaki kızları istemiyor.18-23 yaş arası kızlarla evlenmek istiyor. Geçen gün 28 yaşında bir arkadasımı onerdim buluşun diye , kızla buluşmuş kıza hemen kardesim ayagı çekmiş hayır biliyordun yaşını neden bulusmak istedin ? Kızın yüzüne karşı ben senden hoşlanmadım yaşın fazla benim için,yolun açık olsun tanıstıgıma memnun oldum diyip masadan kalkmıs. 10 dakika durmuslar ya da durmamıslar , arkadasım olan kız anlattı bunları da. Kız bulusmaya özene bezene makyajla gitti maruz kaldıgı muammeleye bak .Kız hüngür hüngür ağladı yanımda , keşke hiç tanıştırmasaydım bunları .
Ondan sonra erkek olan arkadaşımla konustum neden böyle yapıyorsun diye , lisedeyken ve üniversitedeyken hoşlandığım benle yaşıt olan kızlar buyuklerle takılıyordu ben de o yaşlarda yemin ettim kendi yaşıtımla değil evlenmek sevgili bile olmayacağım dedi .
Bu arkadaşın psikoloji enkaz , 18-23 yaş arası kızlarla takılıyor ama onlar da olgun değil . Psikolga da gitmiyor . Bu dostuma nasıl yardım edebilirim ? Var mı tavsiyesi olan ?
Ayılar sevimli valla , bunlar hem ezik hem faydasız.Aynen yahu
Boyle kadin dusmani ayilarla nasil arkadaslik ediyorlar bilmiyorum
Kalite asla tesadüf değildir !!kaliteli
belli belli maşallah.
Çok yakın bir arkadasım var yanlış kızları seçiyor sonra genelleme yapıyor tüm kızları sucluyor. Arkadaşım 28 yaşında şimdi , evlenmek istiyor ama kendi yaşlarındaki kızları istemiyor.18-23 yaş arası kızlarla evlenmek istiyor. Geçen gün 28 yaşında bir arkadasımı onerdim buluşun diye , kızla buluşmuş kıza hemen kardesim ayagı çekmiş hayır biliyordun yaşını neden bulusmak istedin ? Kızın yüzüne karşı ben senden hoşlanmadım yaşın fazla benim için,yolun açık olsun tanıstıgıma memnun oldum diyip masadan kalkmıs. 10 dakika durmuslar ya da durmamıslar , arkadasım olan kız anlattı bunları da. Kız bulusmaya özene bezene makyajla gitti maruz kaldıgı muammeleye bak .Kız hüngür hüngür ağladı yanımda , keşke hiç tanıştırmasaydım bunları .
Ondan sonra erkek olan arkadaşımla konustum neden böyle yapıyorsun diye , lisedeyken ve üniversitedeyken hoşlandığım benle yaşıt olan kızlar buyuklerle takılıyordu ben de o yaşlarda yemin ettim kendi yaşıtımla değil evlenmek sevgili bile olmayacağım dedi .
Bu arkadaşın psikoloji enkaz , 18-23 yaş arası kızlarla takılıyor ama onlar da olgun değil . Psikolga da gitmiyor . Bu dostuma nasıl yardım edebilirim ? Var mı tavsiyesi olan ?
Evet evet her tarafından kalite akıyor belli.Kendisi çok kaliteli ve iyi biri bana karsı en ufak bır yanlışı olmadı gorüşmeyi neden keseyim ?
Böyle bir insanla arkadaşlığınızı devam ettirip bir de neden üzerine çöpçatanlık yapmaya çalışıyorsunuz ki. Ben kız arkadaşınızın yerinde olsam bir daha sizinle görüşmezdim. Biliyorsunuz kafa yapısını ona rağmen önermişsiniz.
Burda konu aciyorlar ya, aracinin tanistirdigi eleman bir garip cikti...afedersiniz ama bu aracilar da acaip, sacma bir cins ee kardesim goruyorsun ki adam sacma sapan bir tip neden el kizinin basini yakmaya calisiyorsun? Herif evlenir evlenmez sana ne, madem kimseyi begenmiyor kendi problemi tasasi sana mi dustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?