Yanlış kızları seçiyor

Erkeklerin çoğunda olan birşey bu,belli bir yaşı geçince kadın daha çabuk göçer diyen büyükleri var.
Kimisi de ben yaşlanınca eşim genç olsun ki bana baksın der.
Ama bu adamın derdi sanki daha çok cinsel tatmin olarak kadınları istemesi kafasının oraya çalışması gibi geldi bana sonuçta evlenmek için yaşa takılmaması lazım ama buluşmada yaptıklarına bakılırsa o olgunlukta birisi değil ya da yaşı takıntı yapmış birisi.
Şimdi kendinden genç adamlarla evlenenlerde var pınar altuğ vs gibi sadece erkeklere özel bişey de değil,önemli olan bunu yürütebilmek.

ay simdi birsey derdim.
kendi yasitlari ne güne duruyor. cürümüs domates muamelesi yapilacak biri varsa ta kendisidir. ayiptir yahu. kendinden cok kücük kizlarla takilan erkeklere karsi iyi hisler beslemiyorum. siz karismayin bosverin

Böyle bir insanla arkadaşlığınızı devam ettirip bir de neden üzerine çöpçatanlık yapmaya çalışıyorsunuz ki. Ben kız arkadaşınızın yerinde olsam bir daha sizinle görüşmezdim. Biliyorsunuz kafa yapısını ona rağmen önermişsiniz.

valla 18likler 20 likler onu asıl parmagında oynatır, şimdi ki kızlar anasının gözü. Arabası olsun gezdirsin yiyeyim modundalar. Asıl o bunları sağlayabilecek mi

Kimseyle tanıştırmayın. Ve bahanesi de yalan. Çıtır kız, daha genç kız merakından. Yanlış anlamayın 28 yaşındaki kızlar çıtır kız değil demiyorum. Erkek zihniyeti bu.

Bi gün biri çıkar karşısına kendisinden de büyük görür sonra anyayı konyayı. Bu işler gönül işi öyle yaşa maşa bakmıyor.

Arkadasinizin sebebi inanilmaz sacma arti yaşa gelenee kadarrr...Yaştan daha önemli değerler var.18-23 yas arasi kizlar da onu bekliyordu zaten

Kalitesini kendisi gibi kalitelileri bularak konusturabilir. Sizi dertlendirecek bir durum değil.

Burda konu aciyorlar ya, aracinin tanistirdigi eleman bir garip cikti...afedersiniz ama bu aracilar da acaip, sacma bir cins ee kardesim goruyorsun ki adam sacma sapan bir tip neden el kizinin basini yakmaya calisiyorsun? Herif evlenir evlenmez sana ne, madem kimseyi begenmiyor kendi problemi tasasi sana mi dustu?

Lüzumsuzluk parayla mı?

herkese yardım edemezsiniz. bence bırakın salın gitsin bulur bir kan yiyici şeyma.

ben sinir oldum burda. sorsan tipsizin tekidir. ayı.

ben sizde suç buldum neden arkadaşınızı bu ayıya bulaştırıyorsunuz? madem huyunu biliyorsunuz? ben de ara yapmaya çalıştım ha olmadı ama iki taraf da birbirine çok şeker davrandı ikisini de hala çok severim ve görüşürüm ikisi de başkalarıyla evli şu an.

açıkçası böyle bi ayıyla arkadaş kalmazdım sizin de sinirinize yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…