Yanlış konum çıkabilir mi

Höh artık!
Kadına apaçık mezhebi geniş demişsiniz. Konya ovası genişliği ile ünlüdür, hiç öyle demedim demeyin. Dil ve anlatım konusunda benle yarışamazsınız zira hocasıyım. Mezhebi geniş demek, namus konusunda "aşırı" derecede rahat olana denir. Açın sözlük anlamına bakın.
İyi hergun ders verir misin bana ben bilmiyom cunkuug

Konunuza yorum yapayım.

Hanımefendi eşiniz güvenilmez, etik değerleri olmayan , terbiyesiz birisi.

Eski konularınızı bildiğim için rahatça bu kanıya varıyorum.

Konum önünden geçilen yapılar hakkında yanlış bilgi verebilir belki ama bambaşka bir şehirde bulunmuşsunuz gibi bir hata yapmaz.

Eşiniz bir vukuat işlemiş.

Lütfen kendinize saygınız varsa boşanın bu adamdan. Çünkü bunun sonu gelmeyecek.

Sizinle beraber bosananlar olur heralde 😝bu özelliği ilk kez duydum ve yalniz olmadigima inanıyorum

Höh artık!
Kadına apaçık mezhebi geniş demişsiniz. Konya ovası genişliği ile ünlüdür, hiç öyle demedim demeyin. Dil ve anlatım konusunda benle yarışamazsınız zira hocasıyım. Mezhebi geniş demek, namus konusunda "aşırı" derecede rahat olana denir. Açın sözlük anlamına bakın.
Anaam konyaa ovasinin anlamini duyunca ben sok

Google haritalarda gitmediğimiz yerler gözükebiliyor. Eşiniz doğru söylüyor olabilir.
Bir de, bir üyeye konya ovası demek ne kadar doğru? Sinirliyseniz bunu eşiniz ile halledin. burada sorunuza cevap veren bir üyeye böyle hakaret etmek hiç doğru değil.

Takipte kalıcam eğer gerçekten böyle bişey varsa gerçekten bosanicam daha 22 yaşındayim önümde bı ömür var inşallah böyle adamla gün gecmez

Ben 40lık 2 çocuklu, gidecek yeri olmayan birisin sandım konu sahibesi. Madem 22 yaşındasın bu soytarıyla ne işin var?? Bu adam çok ahlaksız ve rezil biri, hayatboyu takip mi yapacaksın? Durma hemen boşan

Ben 40lık 2 çocuklu, gidecek yeri olmayan birisin sandım konu sahibesi. Madem 22 yaşındasın bu soytarıyla ne işin var?? Bu adam çok ahlaksız ve rezil biri, hayatboyu takip mi yapacaksın? Durma hemen boşan
Gerçekten şuan bunu düşünüyorum ama yakın zaman da düşünmekle de kalmicam

Neyse kızlar bı sure girmicem sayfaya ne yapacağıma karar vermem lazım sakin bı kafayla ailemle de konusucam konuyu burda kapatıyorum gelişmeler olursa yazicam sizlere

Allah aşkına ne aceleniz vardı da bu kadar küçük bir yaşta evlenip bir de üstüne çocuk yaptınız.Kimseyi kınamak,yargılamak haddim değil ama bu şekilde hiçbir yere varamazsınız.
Aile baskısı diyelim daha önce çalışıyordum ve ozgurdum tatillere gece gezmelerine giderdim ve ailem çok sikayetciydi onlara göre doğru kocayı buldular ve evlendim evlensinde kocasının evinde naparsa yapsın kafasindaydilar şimdi çok mu iyi oldu eminim anlatsam da o yapmamıştır diye onu tutacaklar

Maddi anlamda evlendigim adamin yerini ailemden kimse tutamaz ailemin evinde çalışmak zorundaydim ve aldığım paranın yarısını aileme vermek zorundaydım çok iyi hatırlıyorum ilk çalışmaya başladığım zaman asgari ücret almıştım ve 200 lirasını annemle babama vermiştim kendime alisveris yapmak için parayı yüzüme firlatmislardi begenmedikleri için daha sonra her ay belli bı para vermeye başlamıştım az verdiğim ay ağzını yüzünü kiviriyordu herkes ne yalan soyliyim evlendim ve bu durumdan kurtuldum ama kocamda böyle çıktı şuan onu düşünüyorum bosansam ne yapicam arkamda ailem olacak mı ? Olmayacak biliyorum napicam kara kara düşünüyorum ben böyle şeyler yaşarken burdan bazı arkadaşlar üstüme çok geliyor

He bu arada bazılari şöyle dusunebilir böyle bı ailen varsa nasıl öyle bı hayat yaşadın diye onlara parayı verince karismazlardi pek ama namus herşeyden önemli arkamdan konuşmalar başlayınca evlendim işte

Haritalar kısmına bastım sadece 2 yer çıkıyor ikisi de o gün asla orda olmadığım yerler anlayamadım çok saçma değil mi ? Benim bursada olduğum bir gün bağdat caddesinde çıkmış konumum mesela . Bugünkü konumda da bodrumda görünüyorum ama istanbuldayım 😀

Höh artık!
Kadına apaçık mezhebi geniş demişsiniz. Konya ovası genişliği ile ünlüdür, hiç öyle demedim demeyin. Dil ve anlatım konusunda benle yarışamazsınız zira hocasıyım. Mezhebi geniş diye namus konusunda "aşırı" derecede rahat olana denir. Açın sözlük anlamına bakın.
Hocam yalniz "benle" degil benimle olacak.
Konuya donersem arkadasinin, hesabini kullanmadigi erkek yok galiba butun adamlar, baska adamlarin hesabina giriyor ne hikmetse. Bu yalan da kabak tadi verdi artik.

Back
X