- 22 Ekim 2019
- 32
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Solarsystm
-
Ahh ahh bende neden yaptığımı bilmiyorum. Şimdi okadar narin okadar narin davranıyorum ki asla bir daha yapmam zaten sızlıyorSıkma canını ben de 2. haftamda sanırım burun üst köküne bastırarak bir masaj yapmıştım. Ama öyle bir bastırdım ki sağlam kemik kırılır yani o derece nasıl ve neden yaptım hiç anlamadım.
O gün bir zonklama hissettim ama sonrasında düzeldi benim de 1 buçuk ay kadar oldu o günden bu yana bir sorun olmadı. Ama bence çok zorlama yine de..
Geçmiş olsun :)
Bence önümüzde daha uzuuuun bir yol var. Hem şunu biliyoruz ki sakınılan göze çöp batıyor. Ben artık çok düşünmüyorum üzerine sen de öyle yap arkadaşım. Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatacağız bu süreciAhh ahh bende neden yaptığımı bilmiyorum. Şimdi okadar narin okadar narin davranıyorum ki asla bir daha yapmam zaten sızlıyor
Yani kafamda bir sürü soru sürekli bakıyorum biraz sağa doğru gibi burnum umarım ödemdir
Çok çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın. İnşallah güzel bir şekilde atlatırız. Foto yüklücem bakıp fikir verebilir misin ? Okla gösterdiğim yer diğer tarafa doğru yatık gibi ??Bence önümüzde daha uzuuuun bir yol var. Hem şunu biliyoruz ki sakınılan göze çöp batıyor. Ben artık çok düşünmüyorum üzerine sen de öyle yap arkadaşım. Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatacağız bu süreci
Rica ederim arkadaşım ne demek. Şimdi baktım fotoğrafına bence gayet güzel olmuş. Öyle dediğin yatıklığı farkedemedim bile. Şuan çok yeni ucunun sis olduğu da belli. Zamanla indikçe eminim daha güzelleşecek.Çok çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın. İnşallah güzel bir şekilde atlatırız. Foto yüklücem bakıp fikir verebilir misin ? Okla gösterdiğim yer diğer tarafa doğru yatık gibi ??
Merhaba arkadaşlar umarım yorum yapacak böyle bir şeyi daha önce duymuş birileri vardır
Ameliyat olalı 1 ay 3 gün oldu. Burnumdaki kemer alındı ve sol tarafın yan kemiği daha genişti orası düzeltildi. Tabi bu işlemler kırılarak yapıldı. Doktorum ikinci haftadan sonra masaj verdi. Aşağıdan yukarı burun kemiği hizasında ve burun ucundan yukarı masaj yapıyorum. 25. günde normal masajlarımı yaptıktan sonra sol tarafın kaşla burnun birleştiği yer bana şiş geldive orayada aşağıdan yukarı masaj yaptım sıvazlayarak orta şiddette. Daha sonrasında aşırı aşırı bir ağrı sızlama oldu. Gözüm bile ağrıdı yani o derece. Ertesi gün ağrı geçmişti. Şekli bozuldu diye o kadar korktum ki neyseki şeklinde bir değişme olmadı. Birinci ay kontrolünde doktora bunu sormadım soramadım daha doğrusu. Anlatmadığı birşeyi kendi kafama göre yaptım diye utandım.
Hala ara ara aynı yerde yani burunla kaşın birleştiği yerde ve kaşımın üstünde sızlama oluyor. Lütfen yardım bu konuda bilgisi olan var mı lütfen bir şey söylesin...
Bu burun asla böyle şiş yusyuvarlak kalmicak emin ol .Çok çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın. İnşallah güzel bir şekilde atlatırız. Foto yüklücem bakıp fikir verebilir misin ? Okla gösterdiğim yer diğer tarafa doğru yatık gibi ??
merhaba öncelikle geçmiş olsun, henüz burnunun cok cok yeni ve ödemli, bu ödemler cok hızlı bir şekilde inecek endişelenmeyin. Benim doktorum bana masaj uygulaması vermedi, her doktor önermiyor, benim de burun kıkırdaklarım kırıldı ve yeniden şekillendirildi cok zor bir kıkırdak yapısına sahiptim ancak başarılı geçti. Şuan 3.ayımdayım ve halen daha ara ara burnumda özellikle sırt kısmında sızlamalar oluyor. Doktor bu sızlamaların normal olduğunu ve kemikler kaynayana kadar yani 1 yıla kadar devam edebileceğini söyledi. Cok kafaya takmamak lazım, kemikler yeniden şekillendirildi kolay bir operasyon değil bi yerimiz çizilip kesildiğinde bile ağrısı haftalar sürüyor dile kolay bu burun ameliyatı. Ödemleriniz 2.ayınızda daha da azalacak, siz kontrollerinizi aksatmayın yeter. Şuan benim tek sıkıntım burun derimin aşırı yağlanması gün aşırı temizleme yapmama rağmen sebum salgımın ulaşabileceği en everest seviyesinde olması. Sanırım bu da burun ameliyatlarından sonra normal karşılanan bir durum. Umarım en kısa sürede iyi hissedersiniz.
Çok ama çok teşekkür ederim o kadar moral oldu ki yazdıklarını okuyunca. Motivasyonum yükseldi cidden. Gelişme oldukça burada paylaşıcam .Rica ederim arkadaşım ne demek. Şimdi baktım fotoğrafına bence gayet güzel olmuş. Öyle dediğin yatıklığı farkedemedim bile. Şuan çok yeni ucunun sis olduğu da belli. Zamanla indikçe eminim daha güzelleşecek.
Ve gerçekten ödemler indikçe burun şekilleniyor. Mesela benim ilk 3 haftamda burnumun bir kenarında çok korkunc bir kavis vardı ucu sis diye daha da kötü gözüküyordu bana. Şuan 1 buçuk ay oldu ve o beğenmediğim kavisin artık kaybolmaya başladığını görüyorum çok şükür.
Bazen ödemler yanıltıcı olabiliyor sağ olsun burada bir başka arkadaş bana epey destek oldu ilk haftalar. Ve onun burnunun ilk ve 7 ay sonrasını görünce anladım değişimin ne denli olabileceğini. Ve kendimde de gözlemliyorum değişimi yavaş da olsa.
Senin de zamanla oturur. Şuan hiç ama hiç odaklanma ona. Gerçekten sakınılan göze çöp batıyor. Normal hayatına odaklan arkadaşım umarım zamanla istedigin en güzel sonucları alırsın :)
Kesinlikle burun ameliyatı zor bir ameliyatmış. Artık girdik bir kere bu yola umarım sağlıklarla devam ederiz. Teşekkür ederim moral verdiğiniz için.merhaba öncelikle geçmiş olsun, henüz burnunun cok cok yeni ve ödemli, bu ödemler cok hızlı bir şekilde inecek endişelenmeyin. Benim doktorum bana masaj uygulaması vermedi, her doktor önermiyor, benim de burun kıkırdaklarım kırıldı ve yeniden şekillendirildi cok zor bir kıkırdak yapısına sahiptim ancak başarılı geçti. Şuan 3.ayımdayım ve halen daha ara ara burnumda özellikle sırt kısmında sızlamalar oluyor. Doktor bu sızlamaların normal olduğunu ve kemikler kaynayana kadar yani 1 yıla kadar devam edebileceğini söyledi. Cok kafaya takmamak lazım, kemikler yeniden şekillendirildi kolay bir operasyon değil bi yerimiz çizilip kesildiğinde bile ağrısı haftalar sürüyor dile kolay bu burun ameliyatı. Ödemleriniz 2.ayınızda daha da azalacak, siz kontrollerinizi aksatmayın yeter. Şuan benim tek sıkıntım burun derimin aşırı yağlanması gün aşırı temizleme yapmama rağmen sebum salgımın ulaşabileceği en everest seviyesinde olması. Sanırım bu da burun ameliyatlarından sonra normal karşılanan bir durum. Umarım en kısa sürede iyi hissedersiniz.
Bu yağlanma sorunu bende de var. Zaten fotoda da görmüşsünüzdür burnumun üstü siyah noktalarla doldu. Her duşa girdiğimde burnum deli gibi soyuluyor. Duşta çok ince bir peelingle burunum üstünü çok hafif okşar gibi temizlemeye çalışıyorum. Ozaman bir nebze temizleniyor ama sonra yine doluyor gözenekler. Eskiden bu kadar yağ tabiri caizse fışkırmıyordu.merhaba öncelikle geçmiş olsun, henüz burnunun cok cok yeni ve ödemli, bu ödemler cok hızlı bir şekilde inecek endişelenmeyin. Benim doktorum bana masaj uygulaması vermedi, her doktor önermiyor, benim de burun kıkırdaklarım kırıldı ve yeniden şekillendirildi cok zor bir kıkırdak yapısına sahiptim ancak başarılı geçti. Şuan 3.ayımdayım ve halen daha ara ara burnumda özellikle sırt kısmında sızlamalar oluyor. Doktor bu sızlamaların normal olduğunu ve kemikler kaynayana kadar yani 1 yıla kadar devam edebileceğini söyledi. Cok kafaya takmamak lazım, kemikler yeniden şekillendirildi kolay bir operasyon değil bi yerimiz çizilip kesildiğinde bile ağrısı haftalar sürüyor dile kolay bu burun ameliyatı. Ödemleriniz 2.ayınızda daha da azalacak, siz kontrollerinizi aksatmayın yeter. Şuan benim tek sıkıntım burun derimin aşırı yağlanması gün aşırı temizleme yapmama rağmen sebum salgımın ulaşabileceği en everest seviyesinde olması. Sanırım bu da burun ameliyatlarından sonra normal karşılanan bir durum. Umarım en kısa sürede iyi hissedersiniz.
Bu yağlanma sorunu bende de var. Zaten fotoda da görmüşsünüzdür burnumun üstü siyah noktalarla doldu. Her duşa girdiğimde burnum deli gibi soyuluyor. Duşta çok ince bir peelingle burunum üstünü çok hafif okşar gibi temizlemeye çalışıyorum. Ozaman bir nebze temizleniyor ama sonra yine doluyor gözenekler. Eskiden bu kadar yağ tabiri caizse fışkırmıyordu.
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı ?
Merhaba arkadasim yazında yağlanma sorunundan bahsetmişsin dikkatimi çekti de aynı sorun bende de oluştu birkac urun denedim avene ya da 'la roche posay'in ve yanaklarım kup kuru dururken burnum inanılmaz yağlı halde kalıyor.
Merak ediyorum sonrasında düzeliyor mu bu durum, ya da ne kadar sürüyor..
Maşallah diyeyim ilk başta çok güzel olmuş cidden çok doğal bir değişim olmuş siz de güzelsiniz tabiburnumun ameliyattan onceki ve ameliyat olduktan 1 ay sonraki fotoğraflarını koyuyorum.
Cok siddetli kemik eğriliği olan ve şekil olarak da alnımla birleşik bir şekilde aşağı inen ucu aşırı düşük bir burundu. Onden gorunumu de ortada aşırı buyuk ve kemik eğrili cok bariz gozukuyor.
Onden olan ameliyat sonrası fotoğrafı 1. ay hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?