- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi kittybetty
Ay hatırlayamadım canım seni kusura bakma.Eflalim 2015 ocak anneleriiyisidir inşallah. Çok teşekkürler beni gerçekten anlamışsın öpüyorum seni ve evlatlarını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hatırlayamadım canım seni kusura bakma.Eflalim 2015 ocak anneleriiyisidir inşallah. Çok teşekkürler beni gerçekten anlamışsın öpüyorum seni ve evlatlarını
Bence bir kadına yazılmış erkekler kendi aralarında açıklama yapma gereği duymazlar, mesajı yazdığı kişi erkek olsaydı kısaca yarın işim var, gelemiycem deyip açıklama yapmazdıMerhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
Nickin mi değişti?Eflalim 2015 ocak anneleriiyisidir inşallah. Çok teşekkürler beni gerçekten anlamışsın öpüyorum seni ve evlatlarını
Evet canım ilayda83 ama hatırlaman normal çok aktif değildim çünkü.Nickin mi değişti?
Evet öyleymişBence bir kadına yazılmış erkekler kendi aralarında açıklama yapma gereği duymazlar, mesajı yazdığı kişi erkek olsaydı kısaca yarın işim var, gelemiycem deyip açıklama yapmazdı
Hatırladım, çok üzüldüm canım ayrılmanıza. Allah yolunu açık etsinEvet canım ilayda83 ama hatırlaman normal çok aktif değildim çünkü.
kadinMerhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
hayırlısı böyleymiş canım çok teşekkür ederim.Hatırladım, çok üzüldüm canım ayrılmanıza. Allah yolunu açık etsin
seni kıskandırmak için sana yazmısMerhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
Merhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
yok gerçekten sevgilisi varmış ve ona yazmışseni kıskandırmak için sana yazmıs![]()
sevgilisine yazmış canımevet kadına yazılmış, kasıtlı olarak da sana göndermiş.
eski görümcem aradı oda söyledi. uzun zamandır da hayatındaymış bu kadın. aklım almıyor nasıl bu kadar aşağı... olabiliyor bu erkekler.
benim açımdan çok güzel zaten. ama bi taraftan bana barışalım deyip, diğer taraftan sevgili bulup buda cepte dursun demesi aşağı... bi durum. amaaan neyse ben keyfime bakıyım artıkE istemiyormuşsun, kurtulmak istiyormuşsun. Ne güzel sevgilisi varmış işte sana sarmayacak. Neden aşağı...? Bence öncelikle ne istediğini iyi düşün.
Şöyle oluyor: Eski eş sevgilisiyle arası bozulunca eski karısına gidiyor genelde, sevgilisiyle arayı düzeltene kadar...benim açımdan çok güzel zaten. ama bi taraftan bana barışalım deyip, diğer taraftan sevgili bulup buda cepte dursun demesi aşağı... bi durum. amaaan neyse ben keyfime bakıyım artık![]()