• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı anladım acaba, doğrusunu nasıl anlayabilirim?

Hem calismiyorsunuz...
Hem de evde rutin isler icin yardimciniz var...
Bana kalirsa cocugunuza kesinlikle kendiniz bakmalisiniz...
Imkaniniz varken neden baskasinin dogrulari, mimikleri, tepkileri, egitimi, vucut dili, yaklasimi ile buyusun ki...

Cocugum krese gidecegine evde egitim goruyor simdilik. Yasi kucuk deil ki. İllaki baskasinin egitiminden gecmeyecek mi. İlkokula kadar cocugaevde annesi mi bakiyor. Zaten alacagini benden aldi ve aliyor. Sizin 5 e yaklasan cocugunuz olsaydi egitimi icin bir yere gondermeyecekmiydiniz. Ustelik 3 saatten bahsediyoru.. cok faydasini gorduk goruyoruz. Benden mahrumda olmuyor evladim.

Son düzenleme:
Oyun grubumuz var zaten o ayri ona birlikte gidiyoruz. Haftanin 3 yada 4 gunu oluyor. Seneye kres olayina girisicez. Bizim bir cocuk psikologumuz var aile dostumuz, onun yonlendirmesiyle hareket ediyoruz. İsinde cok iyi tavsiyelerine cok guveniyorum

psikolog olan birinin bu yanlış yönlendirmeyi nasıl yaptığını bilmiyorum bana çok da garip geldi ama bildiğim şey doğrusu bu değil.5 yaşındaki bir çocuk için kreş çok geç kalnınmış bir uygulamadır ve bunu psikolog ya da eğitimci omayan herkes de çok net bilir.iyi günler.

Keske espiri yapmis olsaydim. Ben molekuler biyologum. Uzmanlik alanim su an noroloji. Ben gectigimiz yuzyilda ya da yakin zamanda insanlarin beyin gelisiminin bu kadar hizlandigini hic duymamistim. Demek ki dedim bu kadar hizli bir evrim geciriyoruz da bizim burda haberimiz yokmus. :( cok geri kaldigimi farkettim. Referans yollarsan okumak isterim bu sayede aydinlanmis olurum.

Yorumumu sanırım saniye farkıyla gelişiyor olarak algıladınız. 25 sene önceki 3 yaşında bir çocukla şimdikinin arasındaki farklı madem moleküler biyologsunuz sizde iyi bilirsiniz. Saniyede fark yaratan bir şeyden bahsettiğimi sanmıyorum. Yada mikroskopla bakmaktan sanırım gözlerinizde ciddi bozukluklar meydana gelmiş. Özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz. Her zaman yardımcı olurum:34:

Son düzenleme:
psikolog olan birinin bu yanlış yönlendirmeyi nasıl yaptığını bilmiyorum bana çok da garip geldi ama bildiğim şey doğrusu bu değil.5 yaşındaki bir çocuk için kreş çok geç kalnınmış bir uygulamadır ve bunu psikolog ya da eğitimci omayan herkes de çok net bilir.iyi günler.

kreş imkanı olmayanlar içinmiş kadesa:52:
o kadar okudun ettin, bilmiyorsan fena ayıp ettin:52:

kreş imkanı olmayanlar içinmiş kadesa:52:
o kadar okudun ettin, bilmiyorsan fena ayıp ettin:52:

Birine takınca sürekli konusuna takmayın.
Kadın öyle uygun görmüş , öyle duymuş , kendince öyle yapıyor.
Sorduğuyla girmeye çalıştığın yer ne alakasız.
Herkes aynı imkanlara sahip olabilir mi ?
Herşeyi hava atmak olarak algılıyor bazılarınız .
Konuyu sabote etme bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yasinadan once anneden ayrilmasina karsiyim ben de. Ki oglum 4,5 su anda. Cok sukur cok mutlu. Problem yok. Egitimini evde ozel olarak oyun esliginde aliyor. Ayrica dedigim gibi sosyallesmesi icin grubumuz var. Benim tercihim bu yonde.

Anlıyorum. Ben kendimce hatayı en başta yaptığınızı anlatmaya çalıştım. Her ne kadar eğitim alsada, oyun gruplarına gitsede tam gün eğitimde yaşıtları ile arasında farklar oluşacaktır. Uyarmak görevimiz.
Asıl konunuzda ise bir süre daha gözlemlemelisiniz. Yanlış algılamışta olabilirsiniz. Çocuklar onlara dokunan insanların ne tür duygular beslediğini iyi bilirler. İyi günler.

Birine takınca sürekli konusuna takmayın.
Kadın öyle uygun görmüş , öyle duymuş , kendince öyle yapıyor.
Sorduğuyla girmeye çalıştığın yer ne alakasız.
Herkes aynı imkanlara sahip olabilir mi ?
Herşeyi hava atmak olarak algılıyor bazılarınız .
Konuyu sabote etme bence.

pardon da sizin mi yazınızı alıntıladım? size mi yazdım? sizinle alakalı birşey mi söyledim?
size ne?
bir daha yazdıklarımı alıntılayıp bana cevap yazmayın..

pardon da sizin mi yazınızı alıntıladım? size mi yazdım? sizinle alakalı birşey mi söyledim?
size ne?
bir daha yazdıklarımı alıntılayıp bana cevap yazmayın..

Size mi soracağım size ne istediğimi de alıntılarım :)))
Tavrınızdan rahatsız oldum yazdım açık ve net.
Buda yeni moda verecek bir cevap bulamayınca size mi yazdım size neee .
He canım he. :51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Size mi soracağım size ne istediğimi de alıntılarım :)))
Tavrınızdan rahatsız oldum yazdım açık ve net.
Buda yeni moda verecek bir cevap bulamayınca size mi yazdım size neee .
He canım he. :51:

ceza almaya değmeyeceğinizden ötürüdür ki, iyi günler dilerim.....

Son düzenleme:
Bazı konuları okurken , hele bir kaç konu üst üste aynı şekilde geliyorsa , satır aralarındaki sözler göze batıyor , rahatsız ediyor ister istemez insanı .

Geçen sefer iş hayatını sormuştun , çizmelerin konuşuldu ; şimdi eğitmeni soruyorsun çalışanların ve ( benim aklımda hala eşinin saydığı kameralar var:52: ) diğerleri konuşuluyor .

Konunun özüne inemememizin sebebi hep aynı varlık vurgusu . Ha size ne kardeşim diyebilirsin ?

Ama öyle olmuyor işte ... Forum olmanın dayanılmaz hafifliğine kapılamıyoruz o vakit
:1:

Siz ilk mesajıma kulak verin bu arada konu ile alakalı .. Mobeselere kadar yolu var bu işin :34:

konu çok dal budak olmuş yine.:ssz:
lafımı edeyim ben gerisine bakmıycam.

biz kadınlar ya çok evham yaparız ya da hislerimiz doğru yönde sinyaller verir bize.
şu aşamada ikisini ayırt etmek için iyi bir gözlem ve zamana ihtiyaç var.

ayrıca kamera konusunda şunu belirteyim.söz konusu benim çocuğumsa onun olduğu yerlerde kamera olması sorun olmamalı.
sonuçta onun odasında soyunup edecek vs değildir sanırım.pek çok şeyin kameralarla açığa çıktığını düşünürsek,insanlara güven az ise ve gerçekten işini yapan insanlarla ilgileniyorsak bu özel hayat ihlali olmaz.benim düşüncem bu yönde en azından.

Arkadaşların tepkilerinden rahatsız olmuşsunuz ama inanın konunuzu okurken, özelliklede ilk konunuzu , sanki anafikir malvarlığınız ve yaşam şekliniz gibi geliyor.
Örneğin " devletin maaşından pahalı çizmeleriniz" veya " işyerindeki veya bahçedeki kameranın" konuyla uzaktan yakından alakası yok ama satır aralarına sıkıştırmışsınız.
Sorununuza gelince;
Nasılsa evdesiniz, siz dışarı çıktığınızda da emektar çalışanınız kontrol edecektir öğretmeni, takmayın bu kadar..

Bazı konuları okurken , hele bir kaç konu üst üste aynı şekilde geliyorsa , satır aralarındaki sözler göze batıyor , rahatsız ediyor ister istemez insanı .

Geçen sefer iş hayatını sormuştun , çizmelerin konuşuldu ; şimdi eğitmeni soruyorsun çalışanların ve ( benim aklımda hala eşinin saydığı kameralar var:52: ) diğerleri konuşuluyor .

Konunun özüne inemememizin sebebi hep aynı varlık vurgusu . Ha size ne kardeşim diyebilirsin ?

Ama öyle olmuyor işte ... Forum olmanın dayanılmaz hafifliğine kapılamıyoruz o vakit
:1:

Siz ilk mesajıma kulak verin bu arada konu ile alakalı .. Mobeselere kadar yolu var bu işin :34:

Arkadaşların tepkilerinden rahatsız olmuşsunuz ama inanın konunuzu okurken, özelliklede ilk konunuzu , sanki anafikir malvarlığınız ve yaşam şekliniz gibi geliyor.
Örneğin " devletin maaşından pahalı çizmeleriniz" veya " işyerindeki veya bahçedeki kameranın" konuyla uzaktan yakından alakası yok ama satır aralarına sıkıştırmışsınız.
Sorununuza gelince;
Nasılsa evdesiniz, siz dışarı çıktığınızda da emektar çalışanınız kontrol edecektir öğretmeni, takmayın bu kadar..

arkadaşlara katılıyorum. deyip mesajımı yollayım. hislerime feci tercüman olmuşlar çünkü..:34:

Arkadaslar aralari okumadim.son mesajimdan sonraki yerleri. Bu gun oglum kahvaltida bana " aptal misin" dedi. Kimden duydun bu sozu dedi. " kendimden duydum"dedi. Kizla gelince konusucam sana da boyle soyledimi hic diycem. Belki oyun grubundaki cocuklardan da duymustur. Gunahini almiyayim hemeen diyorum ama huylandim iyice

Arkadaslar aralari okumadim.son mesajimdan sonraki yerleri. Bu gun oglum kahvaltida bana " aptal misin" dedi. Kimden duydun bu sozu dedi. " kendimden duydum"dedi. Kizla gelince konusucam sana da boyle soyledimi hic diycem. Belki oyun grubundaki cocuklardan da duymustur. Gunahini almiyayim hemeen diyorum ama huylandim iyice

çocuklar er ya da geç ,kötü sözler söylemeyi,vurup kırmayı öğrenecekler.hayat bu..bugün olmazsa yarın ,okula başlaıdğında..evet çirkin kelimeler olabilir ancak haytaın içinde bu tarz insanlarla da karşıalcaşacak..
bence siz anaokuluna göndermemekle doğru yapmıyorsunuz.ilkokula başaldığında zorluk .çekeceğini, düşünüyorum.evde "hayattan" soyutlanmış şekilde eğitim görmesi değişik geliyor bana..sanki çocuğu folyolayıp sadece "elit" bir şekilde yetiştiriyormuşsunuz gibi oluyor..
daha önceki konunuzdan da öğrendik yaşamınızı,orda da tepki veren insanlara kızdım ancak siz de,bazı şeyleri göze soka soka yazıoysunuz.onun yerine,evimize oğlumla 3 saat ilgilenmeye gelen bayandan rahatsızım.bazı tavırlaır hoşuma gitmyior,ne yapayım deseniz daha iyi olmaz mıydı?

Arkadaslar yeni uyeyim bikac sorunum var fikir almak icin konu aciyorum. Benim yasamimdaki sorunlari nasil anlaticam. Siz anlattiginizda bisey olmuyor ben anlatinca niye rahatsiz ediyor. Yanimdaki kizi anlattim. Bunda da mi hava atiyor oldum. Bu konuyu baska nasil anlatacaktim. İsler icin birini tutun dendi. Var zaten dedim. Ben nasil anlaticam.
Sizin yazdiklarinizi ben elestiriyormuyum. Nolur ya nolur

bir insanın varlıklı olması ne zamandır suç ya da dalga konusu oldu?
konu çok saçma bir yere gelmiş.satır aralarında her ne yazıldıysada konu sahibinin sorduğu soru bambaşka.
o evdeki yardımcılar,okul öncesi eğitimcilerin evde özel eğitim vermesi bazı kesimin günlük hayatı olduğu için,bunlardan bahsederken gayri ihtiyari bahsederler.çünkü belli bir kesim için olağandır bu durum.bence konu sahibide gayri ihtiyari bahsetti.örnek verdi ve bu örnek onun için normaldi.

neyse konuya dönersem bir iki gün daha dikkatli izleyin.eğer sorunlu bir davranışı varsa elbet açık verecektir.

Back
X