• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mi anladım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin işi vardı fırını aramak gerekiyordu ben ararım dedim. Sor hemen kapat dedi.
Canınız çekmesin fırına patlıcan tava gondericez ama kaç tl ye pisirdiklerini bilmediğimiz için baştan soralim dedik.ona göre eşim yanına para alacak.

Neyse ben fırını aradım. Konuşmamız aynen şöyle :
Meraba bir tepsi patlıcan tava gondericem size kaça pisiriyorsunuz.
4-5 tl dedi.
Ben de küçük tepsi o zaman 4 tl o zaman dedim. Bozuk para vardı onları vermek için sordum yoksa 1 liranın derdi değil.
Adam da biraz yılışık ses tonuyla sen vermesen de olur ablam getir pisiririz dedi.
Ben de ciddi bir şekilde eşim şimdi getiriyor dedim adam birden ciddileşti tamam dedi kapattım.
Eşim bu konuşmayı ogrense adama sinir olur fırına da götürmez .
Ben mi acaba yanlış anladım belki de adam masumdur diyorum bir taraftan telefon tacizi gibi hissettim.
Siz olsanız bu konuşmayı nasıl karşılardınız ?

Sen para vermesen de olur ablam lafı sizce masum bir laf mı ? Belki de ben yanlış anladım ama ilk defa böyle hissettim bu zamana kadar hiç bir adama yılışık dememisimdir bu öyle gibi geldi.
Yani bazen ben de sorarım birilerine abla yoksa kalsın sorun değil vs derler. Hatta geçenlerde kasabı aradım kuzu pirzola sipariş verecektim pos cihazı istedim nakit yoktu. Pos cihazımız yok dediler çıktım gittim sipariş verirken aaa siz miydiniz arayan söyleseniz sorun değildi getirirdik dediler. Ben evli falan da değilim. Bilemedim. Çok da büyütmemek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back