• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mi anladım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 TLnin lafını yapmıyorum demişsiniz amaa 5 TL mi 4TL mi telefonda netleştirmeyr çalıştığınız için adama 1 TL'nin hesabını yapıyor gibi görünmüşsünüz.O da dalga geçip bu şekilde cevap vermiş.Takılcak bişi görmedim ben.

Daha çok takıldığım eşim duysa ne olurdu falan demişsiniz.İnşallah normalde böyle kafanızda kurup kurup olayları büyüterek eşinize anlatmıorsunuzdur.Adamın boşu boşuna başı belaya girer yaf.

Yani fırını arayıp pişirme ücretini sormak pek şık bir davranış değil. Yani maksimum 20 lira olabilecek bi hizmetin fiyatını önceden öğrenmek gerekmiyor

O konuda bi mutabık olalım. Ne kadar olabilir ki yani.

Sonra 5 mi 4 mü filan derken adam yahu tamam hic verme de kısa kes demiş gibi oldu bence.

Yani size yürümedi adam. Aksine mevzuyu kapatmak istedi.

Üzerinde durmaya gerek yok.

Ayrıca eşler her şeyi bilmek zorunda değiller.

:D
allah ıyılıgınızı versın ya
yanlıs anlamıssınız sorun yok
pısırme parası nerdeyse ekmek parası kadar ucuzdur sız sorunca para sıkıntısı falan oldugunu sanıp vermesende olur sıkıntı degıl anlamında demıstır

konu sahıbı hangı bolgedesınız cogu sehırde boyle fırınlar yok ben gazıantepdeyım sehıre yenı yerlesenler bılmez fırına sorar genelde ne kadar dıye ordan anlarız hemserım memleket neresi derız dısardan geldıgı anlasılır cunku bu bolgelerde fırın heralde hititler zamanından berı vardır :KK70: tabıkı abartıyorum ama coook eskıden berı var cocukken fırına ekmek almaya gıttıgımızde bıle fırının raconunu bılırız yanı telden oncesınde arayıp kaca pısırırsın demeyı uzak sehırlerden atama sonucu gelen komsulardan duymustum :KK70: fırın raconu dıye bırsey var buralarda oyle sorarsan paran yok sanır benden olsun der

Tamam içim rahatladı ya bu da bana tecrübe olsun bundan sonra arayıp sormicam ya işin asli eşimde para kalmamış benim cantamda da bozuk para vardı kızlar ondan detaylı sordum. Normal zamanda asla öyle arayıp sormayiz zaten. Ama bu da bize ders olsun . Arayip sormamak tabiki de daha iyi.

Neyse konu başka yerlere gitmeden Mune Mune ye diyeyim de konuyu kapatsin.

Bu kadar kisi bile bana yardımcı oldu. Her birinize tşk ederim.
Yakında başka bir konu acicam bu dert sayılmaz zaten de başka bir konu var işin içinden cikamadigim . EMINIM O KONUDA DA BANA BURDA COK YARDIMINIZ DOKUNACAK.onu da yarın açarım artık. Kendinize iyi bakın 😘😘😘

Tamam içim rahatladı ya bu da bana tecrübe olsun bundan sonra arayıp sormicam ya işin asli eşimde para kalmamış benim cantamda da bozuk para vardı kızlar ondan detaylı sordum. Normal zamanda asla öyle arayıp sormayiz zaten. Ama bu da bize ders olsun . Arayip sormamak tabiki de daha iyi.

Neyse konu başka yerlere gitmeden Mune Mune ye diyeyim de konuyu kapatsin.

Bu kadar kisi bile bana yardımcı oldu. Her birinize tşk ederim.
Yakında başka bir konu acicam bu dert sayılmaz zaten de başka bir konu var işin içinden cikamadigim . EMINIM O KONUDA DA BANA BURDA COK YARDIMINIZ DOKUNACAK.onu da yarın açarım artık. Kendinize iyi bakın 😘😘😘

iyi alıştın her gun her gun :halay:
ama dedikodusunu yapacak insanlardansa buraya sorması daha mantıklı oluyor insanın katılıyorum.

Yani bence de 1 tl için pazarlık yapmış gibi olmuş o yüzden adam da cıvıtmış sanki insanlar artık değişik oldu boşverin kafanıza takmayın yıllar önce çocukları lunaparka götürdüğümde böyle bişey benim de başıma gelmişti insanların bazısıyla fazla muhattap olmaya gelmiyo bence o fırına bi daha gitmeyin

Eşimin işi vardı fırını aramak gerekiyordu ben ararım dedim. Sor hemen kapat dedi.
Canınız çekmesin fırına patlıcan tava gondericez ama kaç tl ye pisirdiklerini bilmediğimiz için baştan soralim dedik.ona göre eşim yanına para alacak.

Neyse ben fırını aradım. Konuşmamız aynen şöyle :
Meraba bir tepsi patlıcan tava gondericem size kaça pisiriyorsunuz.
4-5 tl dedi.
Ben de küçük tepsi o zaman 4 tl o zaman dedim. Bozuk para vardı onları vermek için sordum yoksa 1 liranın derdi değil.
Adam da biraz yılışık ses tonuyla sen vermesen de olur ablam getir pisiririz dedi.
Ben de ciddi bir şekilde eşim şimdi getiriyor dedim adam birden ciddileşti tamam dedi kapattım.
Eşim bu konuşmayı ogrense adama sinir olur fırına da götürmez .
Ben mi acaba yanlış anladım belki de adam masumdur diyorum bir taraftan telefon tacizi gibi hissettim.
Siz olsanız bu konuşmayı nasıl karşılardınız ?

Sen para vermesen de olur ablam lafı sizce masum bir laf mı ? Belki de ben yanlış anladım ama ilk defa böyle hissettim bu zamana kadar hiç bir adama yılışık dememisimdir bu öyle gibi geldi.
Keşke yanına 50 tl alıp gitseydi, aramaya gerek görmedim 4 mü 5 mi küçük tava vs konuşunca adam dalga geçmiş.

Adam sen vermesen de olur ablam deyince eşim şimdi geliyor dedim ya o bence baya bir kapak oldu ona😂

Aman nasil bir kapak, nasil bir kapak. Adam sizin ses tonunuza vurulmustu halbuki. Hele hele 5 tl'den, 4tle yapma çabasini. Bu flört degilde nedir? Her erkek buna tav olur. Iyikine evlenmissiniz ve basinizda bir irkeek gibi irkkeekk var.

Yoksa olacaklari düsünemiyorum bile

:olamaz:

Aman nasil bir kapak, nasil bir kapak. Adam sizin ses tonunuza vurulmustu halbuki. Hele hele 5 tl'den, 4tle yapma çabasini. Bu flört degilde nedir? Her erkek buna tav olur. Iyikine evlenmissiniz ve basinizda bir irkeek gibi irkkeekk var.

Yoksa olacaklari düsünemiyorum bile

:olamaz:
Gülmekten karnima ağrılar girdi 😂😂😂

Benim gözümdede fırının önünde bıyığını çevirip "sen vermezsen de olur abla" diyen nuri alco canlandı birden?! Tövbe estağfurullah :KK70:

Belki de bizi bu hale getiren kötü düşündüren eskiden izledigimiz filmlerin kafamizdaki yeri tamamen bilinçaltı hortlamasi 😲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X