Ne kadar saygısız bir insan
Evlenen arkadaşıyla küsmesi ise net bir dangalaklık adamın hayatı ister evlenir ister boşanır sizinkine ne ??
Evlilik köü bir şey değil ki, evini aileni biliyorsun, varlıkta yoklukta beraber hayatı göğüslediğin güvendiğin 2. bir kişi oluyor yanında
Konuya gelirsem bu asla evlenmem diyen erkekler bence gerizekalı, cool olucam toplumdan farklı olucam diye manevi taraflarını eksik brıakıyorlar. Cool mu olmak istiyorsun, çok çalış vatana millete hayırlı işler yap insanlığa katkın olsun. Bu kadar. Kim ki senin sevgilin Elon Musk mı, Merkel mi, corona aşısı mucidi mi ... kimse kendisi sıradan bir vatandaş vasıflı falan değil. Film izleyinc,e kitap okuyunca dünyayı kurtarmıyorsun. Arkadaş ben PhDyim, bilgisayar mühendisiyim, ABDnin ünlü şirketinde de 1 yıl çalıştım, vasıflının Allahıyım yani, asla böyle tepeden bakma hissi falan gelmedi bana. Bu kendilerini bir b.k sanan erkekler ne çok çoğaldı Türkiye'de???
Ahkam kesmekle, aile değerleri olan kadınlara hakaret etmekle vasılflı olunmuyor ancak dangalak olunuyor. Ben olsam bu yazdıklarımı yüzüne söylerim. Sonra da terk ederim bu hödüğü.