Yanlıs mı anlıyorum acabaa??

claw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
159
1
96
İstanbul
Kızlar merhaba.
Sorunum benden hoslanıp hoslanmaması yanı benmı yanlıs anlıyorum acaba. Gecen sene tanıstık yakın arkadas olduk. bıraz onun davranıslarından bahsedeyım.
Yalnız kaldıkmı cok fazla konusmuyoruz ama bı yere gıderken bı ısı olduğunda hep bendne yardım ıstıyo hep ıkımız bıseyler yapıyoruz ıkı tane daha arkadasımız var bırlıkte takıldıgımız ama onlara bana davrandığı gbı davranmıyo aynı dersanedeyız suan arkadaslarımızda bızımle beraber bazen cıkıslarda parka filan oturmaya gideriz ama pek fazla durmak ıstemez gecen gün bi isi vardı bırlıkte gıdıcektık yıne isini bitirip döndük eve gitmek istemiyorum yemek yiyelim dedi yemek yedık daha sonra biyerde oturup bıraz muhabbet edelım dedı nerde oturcaz dedım parka gidelim bizim mekan filan diye makara yaptı oturup konustuk kalkarken görüsürz kanka dedı :S ertesi gün okulda senınle bıseyler yapmak cok zevklı senı cok eglencelı buluyorum dedı derste saçlarımla filan oynuyo bn suratımı asınca kızyo bn ondan hoslanıyo gibiyim ama emin değilim . ama onun bnı sevmesını ıstıyorum neden bılmıyorum benı cok sevsın ıstıyorum hemde !

Son düzenleme:
hoşlanıyor olabilir yemek yiyelim demesi saçınla oynaması ama kanka demesi çok kötü
biraz daha izle davranışlarını mesela biri arkadaşlık teklif ediyor diye ağzını ara tepkisi ne olacak
ne kadar süredir böylesiniz belki yeni olduğu için açılmaktan korkuyordur.

İyi de size kanka demiş.
Demek ki sizi kankası olarak görüyor.
İleri de ne olur bilinmez tabi ama, sizinle vakit geçiriyor olması,
sizinle beraberken eğlendiğini söylemesi, sizden hoşlandığı anlamına gelmiyor.
Kanka demesi de gayet açık değil mi.
Fazla kaptırmayın şimdiden kendinizi bence.
Sonra ilerler de başka yöne giderse ilişkiniz o da muallak.

Kankasiysaniz niye sacinizla oynuyo ki:) alalaa:)
ahh bu erkekler ahh:) hep celiskili olup oyunlar oynicaklar:) bence seviyomu sevmiyo mu bilemicem ama ilginizi cekmeye calistigi orta da bence baska bi erkek varmis gibi bahsedin kafam cok karisik ya yakisikli cocuk ama bilmiyorum kii diyin ya mimikten ya cevaplarindan bi sekilde belli eder rengini

1 2 gun icinde de sevmiyorum ki yakisikli olsa kac yazar diyin degeriniz artar pesinizden kosar ve kacan balik kovalanir misali kankaliktan vazgecer

sanırım yaslar daha küçük sizin eh o yastaki erkeklerin dilide bi tuhafff kanka derken yarın seni seviyoruım derse hiç şaşırma

ilgili ama belki seni deniyor olabilir senin ondan hoslanip hoslanmadigindan emin degildir.
hal tavirlarini takibe al. dene onu davranislarin konusmalarin ile zaman ile gösterir kendini

kullanıyo güzelim bu seni

işlerini gördürüyor sana, yalnızlığıını gideriyor hepsi bu

fazla eğlendirme kendinle

Son düzenleme:
bılmıyorum hiç kullandıgnı düsünmedim simdiye kadar ,bı arkadasımda aynısını dedı ama birbrlerini pek sevmiyolar belkide ondandr dedım ya benım kafam aslında şu yüzden karısık ıkımızı sevgılı sanıyolar bı arkadasımızın annesi sormustu cok utanmıstık ondan sonra aklıma girdi sizin aranızda bı elektriklenme var ben hissettim demisti koskoca kadın sonra dedım varmı acaba gercekten :)

Son düzenleme:

aklından çıkar bence

sağlam birine benzemiyor. eğer niyeti sandığın gibi olsaydı daha farklı davranırdı:87:

şimdi yazacaklarımı iyi oku tatlım

iş yerinden bir arkadaşımla çok sık vakit geçirmeye başladık
iyi anlaşıyorduk, gülüp eğleniyorduk :)
iş çıkkışı eve bırakır, bazen gezerdik, iş yerine yakın cafe var gidip çay içerdik
şun yapalım kanka, bunu yapallım kannka derrdim
birbirimize takılırdık uğraşırdık hep
laf atmalar birşey dediğinde sözle bozmalarr d
gel kanka git kanka
kanka aşağı kanka yukarıı
düğüne gidicekkti düğün için pantolon ve gömleği beraber almıştık
arkadaşlarımı sevince tam seviyorum ben
birlikte vakit geçirmek hoşuma gidiyordu
hiç sevgili gözü ile görmedim bakmadım da
ama dışarıdan öyle görünmeyebilir
benim içimi bilmeyenler benim ondan hoşlandıgımı düşünüp söylemişler galiba
çünkü ben biri ile anlaşınca samimi davranırım, ilgilenirim, sıcak kanlıyımmdır

ve ben işten ayrıldıktan sonra
birgün bu bana aşık oldugunu söyledi şok oldumm
neye ugradıgımı şaşırdım
çok üzüldüm onun adınaa :S
duygularını bana açtıgı günden sonra hiç konuşamadım onunla
arayıp konuşsam daha da üzülecekti
karşılıksız aşk allah kimsenin vermesin başına

bir sözü bir bakışı
arkadaşça yaklaşmayı yanlış anlayabiliyoruz
ben hiç anlamadım bana aşık oldugunu
ve
senin arkadaşın için kesin birşey diyemeyiz
insan kanka dediğine de aşık olabilir gayet normal

ama sen onun duygularını hiç düşünme
hoşlanıp hoşlanmaddıgına kafa yorma oluruna bırak
ağız ara aama hoşlanıyordur benden diye kapılma
hoşlanıyorrsa açılır birggün

Bir insan bir insandan hoşlanıyorsa erkek yada kadın farketmez daha çekingen olur... senin gibi.. ama onun çekingenliği yok gibi. gayet rahat sanki.. Ben bizim zamanımıza göre konuşuyorum elbet. bizler çok utanırdık konusulmasından :) sizler daha rahatsınız bu konularda..bakalım zaman neler gösterecek yinede belli olmaz.

Birde benim çok eski dostum şu anda nişanlım :) hayat bu belli olmuyo ama biz birbirimizden hoşlanmaya başladığımızda mahçup ifadelere bürünmüştük bi anda kankalık bitivermişti. :)

bılmıyorum hiç kullandıgnı düsünmedim simdiye kadar ,bı arkadasımda aynısını dedı ama birbrlerini pek sevmiyolar belkide ondandr dedım

bu ince ayrintiyi gecme bence ve arkadasina sor sebebini kendi gözlemlediklerin ile karsilastir.Sonra üzülen sen olursun kimseye güven olmaz.Onu begendigini hissetirme birak begeniyorsa seni ilk adimi o atsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…