bakalım izlemedeyim o zman :)
Kızlar merhaba.
Sorunum benden hoslanıp hoslanmaması yanı benmı yanlıs anlıyorum acaba. Gecen sene tanıstık yakın arkadas olduk. bıraz onun davranıslarından bahsedeyım.
Yalnız kaldıkmı cok fazla konusmuyoruz ama bı yere gıderken bı ısı olduğunda hep bendne yardım ıstıyo hep ıkımız bıseyler yapıyoruz ıkı tane daha arkadasımız var bırlıkte takıldıgımız ama onlara bana davrandığı gbı davranmıyo aynı dersanedeyız suan arkadaslarımızda bızımle beraber bazen cıkıslarda parka filan oturmaya gideriz ama pek fazla durmak ıstemez gecen gün bi isi vardı bırlıkte gıdıcektık yıne isini bitirip döndük eve gitmek istemiyorum yemek yiyelim dedi yemek yedık daha sonra biyerde oturup bıraz muhabbet edelım dedı nerde oturcaz dedım parka gidelim bizim mekan filan diye makara yaptı oturup konustuk kalkarken görüsürz kanka dedı :S ertesi gün okulda senınle bıseyler yapmak cok zevklı senı cok eglencelı buluyorum dedı derste saçlarımla filan oynuyo bn suratımı asınca kızyo bn ondan hoslanıyo gibiyim ama emin değilim . ama onun bnı sevmesını ıstıyorum neden bılmıyorum benı cok sevsın ıstıyorum hemde !
bılmıyorum hiç kullandıgnı düsünmedim simdiye kadar ,bı arkadasımda aynısını dedı ama birbrlerini pek sevmiyolar belkide ondandr dedım ya benım kafam aslında şu yüzden karısık ıkımızı sevgılı sanıyolar bı arkadasımızın annesi sormustu cok utanmıstık ondan sonra aklıma girdi sizin aranızda bı elektriklenme var ben hissettim demisti koskoca kadın sonra dedım varmı acaba gercekten :)
canım bence bir ağzını ara yani biri arkadaşlık teklif ediyor falan de. hareketlerinden anlaşılır. bir gelişme olursa yaz takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?