• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı anlıyorum

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
kızlar selam bir önceki postumun devamı niteliğinde...

Dün annem bize geldi. Eşimin adı Mehmet olsun.
Laftan laf açıldı ve dedi ki annem:
-Mehmet'te bize geldiğiniz gün hastane parasını öderken kimse sormadı, şuraya şunu ödedim buraya bunu ödedim, babam hastaneye ödedi 5000 tl vs vs dedi.
Sanki bize laf çarpıttı dedi.
Anne ne Alakası var size laf çarpıtmadı dedim.

Babanla siz gittikten sonra konuştuk.
Onların bizden iyi durumu var yani. Keşke elimizde olsa da versek, Biz sormadık paranız var mı diye size kızım dedi. Yok yani bizimde paramız dedi. Babam emekli ve çalışıyor.
Bizim ev alacağımız 3 senedir belliydi zaten dedi :O
Zaten senin maaşın yatıyor eşinin zaten iyi dedi. Ben doğum iznindeym.
Bende anne arsa aldık bu ay ya ondan elimizde nakit kalmadı dedim.
Sıkıştırmayacaktınz madem dedi.
Nerden bilecektik ki dedim hastanelik olacağımızı.

Neyse ben kimseden para beklemiyorum yemin ederim eşimde aynısını söylüyor . Sadece bize niye bişeye ihtiyacımız olup olmadığını sormadı ailen diyor Bende bana sordular diyorum. Ama evi idare eden benim diyor o da.

Ailemın yaptığı ayıp değil mi :(

eşin de haksız annen de. ailende para yokmuş ki nereye sorcaklar?

Ben olayın manevi destek kısmına takılırım, maddiyat bir şekilde halledilir.
Geçmiş gitmiş, eşinizi çok müdahil etmeyin bu konulara.
Sordular, sormadılar eşinizi ne ilgilendirir.
Eşiniz haksız demiyorum ama ailenizle ilgili fikirlerini içinde tutsun, ayrıca kendi babasının yaptıklarını anlatması hoş değil.

Eşiniz yanlis dusunuyor, kimse kendisine yardim teklif etmek zorunda degil, kendi ailesi ile sizinkini yariştirmayi biraksin. Sizin aileniz en azindan teklifte bulunsa hoş olurdu tabi ama bulunmadilar diye laf atilmaz..

eşin haklı alınmış, annen de haklı durumları yokmuş. herkes haklı. sorun yok ortada :)

Ihtiyacın hiç olmasa bile, bir manevi destek amaçlı sorulmasını bekler insan. Bence haklısınız. Aslında ailem bana teklif etti diyerek, eşinizle araya soğukluk girmesini onlemeniz de guzel ama eşiniz anlamıştır zaten.
Annemle ayni sitede oturuyoruz. Evimde boya badana başladığında, düşük tehlikem olduğunu öğrendim. Onca işin arasında yatmak da mümkün olmadı malesef. Ve annem beni o halde bırakıp tatile gitti. Sadece bir kerecik, kızım gitmeyeyim demesini bekledim. Zaten asla kabul etmezdim. Ama bekliyor insan. Hala hatırladıkça yaş doluyor gözüme

Önceki konuyu bilmedigim icin bu konuyu tam anlamadim. Onceki konuya yazsaydiniz ya da burda bi ozet yapsaydiniz.

Ben de anlamadım
kim kime neyi sormuş
kimin parası yokmuş
parası olan neye harcamış beynim yandı

Sırf ne anlatmaya çalışıyorsunuz diye meraktan bir önceki konunuzu okudum, eşin de annen de sorunlu tipler.

Arada kalan sizin Allah yardımcınız olsun.

Back
X