Evet erkek arkadaşıma karşı güvensizliğim var beni aldatsa inanın şaşırmayacağım. Ona güvensiz olmamın tek sebebi geçmişi yoksa şu an ilişkimiz çok normal gidiyor. Bilemiyorum belki de bunlar çok iyi arkadaşlar çünkü erkek arkadaşımın böyle arkadaşları çok olduğu için klme ne kadar önem veriyor bilemiyorum. Aslında ben biraz dolmuşum birden bu konuyu açtım ama sanırım ben bu kızı takıntı haline get
belli bir yaştan sonra bekar iki karşı cinsin arkadaş olduğu durumlar nadirdir.ben şahseneşim yada sevgilim bir kızla kanki olsun istemem.bu sınırlar ve hayata bakış açısıyla ilgili.mesela benim eşimde öyle,bir erkekle samimi olcam işe onun arabasıyla gitcem bizde böyle durumlar olamaz.madem çok iyi arkadaşlar sana da içten olmalı.ben sizin ilişkinizde duruluk olmadığını ve hep erkek arkadaşınıza göre yönlendiğini görüyorum burdan yazdıklarınızdan.ama bu bana yansıyan.hiç ilgisi de olmayabilir.yapmanız gereken sağlam kanıtlar toplamak ikisiyle ilgili..çok sevdiğinizi biliyorum sizi etkileyecek ya da üzücek bişey yazdımsada şimdiden özür dilerim.