• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı anlıyorum?

Sadece sevgilisiniz ve size face kapatmasını istemiş ve siz yapmışsınız, peki o aynı şey sizin için yapar mı? Bazı kadınlar böyle şeylere niye izin veriyor anlamış değilim üstelik nişanlın kocan bile değil. gerçi ben kocama bile bu kadar hayatıma mudahale etmeye izin vermem. Face sadece bir örnek, bugun bunu isteyen yarın sizden çok daha fedakarlıklar isteyecektir emin olun.
O kıza gelince ,bence dikkatli olun, ben de olsam bu kızdan rahatsız olurdum

Haklısınız taviz verdikçe fazlasını istiyorlar. Zaten face sadece bir örnek yoksa arkadaşlarıma kadar müdahale ediyor o bana herşeyi yaptırırken ben onun bir gece hayatını bıraktıramadım. Kaç kere gitmedim dediği yerlere gittiğini duydum neyse ya bunları yazdıkça ne kadar aptalım diyorum...
Bu yanında çalışan kadından bugün iyice nefret ettim.

bütün sayfaları okumadım ama benimde hoşuma gitmezdi. sinir bozucu bir durum hani mulayim bir insan gibi olsa kız, gözünüze batmazdı. sizi huzursuz ettiğine göre bence birşeyler var. eger gücünüzün yetticegine inanıyorsanız. işten çıkartın! yok erkek arkadaşım kabul etmez diyorsanızda yavaş yavaş bu tür davranışlarında rahatsız oldugunu ve üzüldüğünüzü söyleyin. anlatın olayları.... ama kesinlikle senden hoşlanıyor kısmından bahsetmeyin:) farkında değilse, acaba öylemi diye bir inceleme içine girmesin:))) onun kötü yada sizi üzen davranışlarını ( geldiğinizi-aradıgınızı bildirmemek vs. gibi) üzülerek masumca anlatırsanız size kıyamaz ve kıza tavır alır.

benden bir örnek eşimin iş yerinden bir arkadaşı pekte sevmem. saat 10 da arıyor, bir sorun için eşim haliyle yanımda konuşuyor. o saatte aranırmı ne alaka diye kıl kapıyorum. ertesi gün iştede söyleyebilir sonuçta. eşime söylüyorum, birazda tartışyoruz tabi... ertesi gün kıza mail atyor. beni o saatlere arama, evli bir erkegim. eşimin yanlış anlamasını ve üzülmesini istemiyorum diye. kızda bunu değil aramak slm bile vermiyor birdaha:)))

Ne güzel eşin gerekeni yapmış. Ben de dediğin gibi rahatsız olduğumu belli ettim. Sen bana güvenmiyor musun diye azarladı...

Daha önceki konunuzu da okumuştum; facebook hesabınızı kapattırsın,yasaklar koysun;siz O'na sadece rahatsız olduğunuzu üzüldüğünüzü söylediğinde ''boğma beni.'' desin..
Bu meselenin soğukkanlılık,sakin durmak kontrol etmek gibi durumlarla bir ilgisi kalmadığını düşünüyorum,sarfettiği o sözle.Kesin tavrınızı koyun derim ben..Ne kızın yaptıkları ne O'nun tavırları kabul edilemez.Seviyorsa O'nun da fedakarlık yapması lazım..

Daha önceki konunuzu da okumuştum; facebook hesabınızı kapattırsın,yasaklar koysun;siz O'na sadece rahatsız olduğunuzu üzüldüğünüzü söylediğinde ''boğma beni.'' desin..
Bu meselenin soğukkanlılık,sakin durmak kontrol etmek gibi durumlarla bir ilgisi kalmadığını düşünüyorum,sarfettiği o sözle.Kesin tavrınızı koyun derim ben..Ne kızın yaptıkları ne O'nun tavırları kabul edilemez.Seviyorsa O'nun da fedakarlık yapması lazım..

Şuna karar verdim bir daha karışmayacağım ne yapmak istiyorsa yapsın bir daha muayenehanesine de gitmeyeceğim ama kendi hayatıma da müdahale ettirmeyeceğim en basitinden facemi tekrar açacağım yani hiçbir şeyime karıştırmayacağım bakalım nasıl olacak.

sen kölesi oldun bu adamın önceki konundan hatırlıyorum o kadar yanlışları var ama sen hala görmeden devam et yolun açık olsun daha çok konunu burda göricez burda..yine de kızsan da bana tek bir tavsiye benden sana,sakın bu adam için aileni karşına alma sakın çok pişman olursun..

yapısı soğuk bi insan olabilir çünkü orası bi özel muayane sanırım müşterilerede sıcak davranmak zorunda zaten istemesede..

Ne güzel eşin gerekeni yapmış. Ben de dediğin gibi rahatsız olduğumu belli ettim. Sen bana güvenmiyor musun diye azarladı...

ama ona bunu hissettirmemeliyizdiniz. bu rahatsızlıgın kendiyle alakalı(yani kız- erkek ilişkisi) oldugunu kime söyleseniz, o tepkiyi verir.yanlızca kızın size davranış şeklinden hoşlanmadıgınızı, hatta üzüldüğünüzü söylemeniz lazım. sanki hiç farkında değilsinizde (kızın niyetinden) neden geldiğimi haber vermiyor ki:((( gibisinden:)

gece hayatini hos gordugunuz ama sizin arkadaslariniza kadar karisan birine daha fazla taviz vermeyin gercekten.
kendimizden odun verdikce daha fazlasini istiyorlar.
ben de sevgiliyken vazgectigim seyleri simdi teker teker geri kazanmaya calisiyorum.
mesela arkadaslarima karistirmiyorum, giyim konusunda giyme dedigi seyi giyiyorum itiraz ederse pislik yapiyorum falan bunun gibi :27:
simdiki aklim olsa tek bir seyime bile asla mudahale ettirmezdim.
siz simdiden izin vermeyin bence, nasilsaniz sizi oyle kabul etsin.

Yok cidden ben abartıyorum. Kadının boş yere günahını alıyorum. çalışmaya ihtiyacı olan birini işinden etmeye hakkım yok. Ben kaprisli biriyim...
Otuz yaşından sonra sevgilime kapris çektirmeye hakkım yok... :47:

sen kölesi oldun bu adamın önceki konundan hatırlıyorum o kadar yanlışları var ama sen hala görmeden devam et yolun açık olsun daha çok konunu burda göricez burda..yine de kızsan da bana tek bir tavsiye benden sana,sakın bu adam için aileni karşına alma sakın çok pişman olursun..

Niye kızayım ki doğru söze ne denir ki. Bana arkadaşlarım seni tanıyamıyoruz diyorlar...

Yok cidden ben abartıyorum. Kadının boş yere günahını alıyorum. çalışmaya ihtiyacı olan birini işinden etmeye hakkım yok. Ben kaprisli biriyim...

bu sözleri alp mi söyledi?böyle mi sitem etti?insanın kendini suçlarcasına konuşması pek sağlıklı bir ruh hali değildir tan!

bu sözleri alp mi söyledi?böyle mi sitem etti?insanın kendini suçlarcasına konuşması pek sağlıklı bir ruh hali değildir tan!

Evet o söyledi ve ben böyle miyim diye kendimi sorgulamaya başladım. Kadın evlenip boşanmış, üstelik babası yaşında bir doktorla evliymiş. Adam bu kız için karısından boşanmış. Böyle bir kadını bana savundu. Ben de ne halin varsa gör dedim... Ben sizce günah mı işliyorum?

Evet o söyledi ve ben böyle miyim diye kendimi sorgulamaya başladım. Kadın evlenip boşanmış, üstelik babası yaşında bir doktorla evliymiş. Adam bu kız için karısından boşanmış. Böyle bir kadını bana savundu. Ben de ne halin varsa gör dedim... Ben sizce günah mı işliyorum?

hayır sen günah işlemiyosun tan.anlattıklarına kaç kişi destek verdik burda!iki kere iki dört eder,hangi kadın olsa bu durmdan işgillenir.vahim olan birşey var ki,bu kadar geçmişini geleceğini alp nasıl biliyor,tancım bak çok açık olacak belki ama sizin bir cinsel yaşamınız yok anladığım kadarıyla ama alp evlenmiş bir erkek ve bişeylerin tadına varmış.ve erkeklerki öyle bizizm gibi düşünmezler.sen değerli olan evleneceği kadınsındır,ama cinselliği yaşayacağı bir kadında belki hayatında vardır ve ona göre bu aldatma bile değildir.bunları yazarken çok düşündüm.keşke özelden yazma imkanım olsaydı.ama bunları da düşün derim.hem bunları geçtim,duyguların için kendini suçlaman ve bunu başaran alp?ne hakla!

Sevgilinizin de sizi üzmeye hakkı yok.İşten çıkmasına gerek yok ki kızın..Olay sevgilinizde bitiyor.Baştan mesafe koyabilseydi bu noktaya gelmeyecektiniz.

hayır sen günah işlemiyosun tan.anlattıklarına kaç kişi destek verdik burda!iki kere iki dört eder,hangi kadın olsa bu durmdan işgillenir.vahim olan birşey var ki,bu kadar geçmişini geleceğini alp nasıl biliyor,tancım bak çok açık olacak belki ama sizin bir cinsel yaşamınız yok anladığım kadarıyla ama alp evlenmiş bir erkek ve bişeylerin tadına varmış.ve erkeklerki öyle bizizm gibi düşünmezler.sen değerli olan evleneceği kadınsındır,ama cinselliği yaşayacağı bir kadında belki hayatında vardır ve ona göre bu aldatma bile değildir.bunları yazarken çok düşündüm.keşke özelden yazma imkanım olsaydı.ama bunları da düşün derim.hem bunları geçtim,duyguların için kendini suçlaman ve bunu başaran alp?ne hakla!

Bunları Alp'ten öğrenmedim. Tesadüf hastanede bu kadını tanıyan arkadaştan duydum. Tabi bunları Alp'e anlattım o da sinirlenip bunları söyledi. Dün de kalblmi kırdı sonra defalarca özür diledi benim için yanlız sen varsın dedi ama bugün de bunları söyledim diye sinirlendi kendisi de sözde bilmiyormuş. Aramızda cinsel anlamda bir ilişki yok yanlız enterasan olan yanlız kaldığımız zamanlarda bile benden uzak duruyor. Evlenip boşanan biri illaki cinselliği bir kadınla mı yaşaması gerekir cidden bunu aldatma olarak görmeyen erkek var mı? cidden şaka gibi...

Sevgilinizin de sizi üzmeye hakkı yok.İşten çıkmasına gerek yok ki kızın..Olay sevgilinizde bitiyor.Baştan mesafe koyabilseydi bu noktaya gelmeyecektiniz.

Aslında kadınla bir samimiyeti yok. Ben sadece rahatsız olduğumu belirttim o da sinirlendi. Orada çalışan bir arkadaşım var iş dışında pek konuşmuyorlar dedi. Ne biliyim kadın biraz tuhaf geldiği için rahatsız oldum.

Bunları Alp'ten öğrenmedim. Tesadüf hastanede bu kadını tanıyan arkadaştan duydum. Tabi bunları Alp'e anlattım o da sinirlenip bunları söyledi. Dün de kalblmi kırdı sonra defalarca özür diledi benim için yanlız sen varsın dedi ama bugün de bunları söyledim diye sinirlendi kendisi de sözde bilmiyormuş. Aramızda cinsel anlamda bir ilişki yok yanlız enterasan olan yanlız kaldığımız zamanlarda bile benden uzak duruyor. Evlenip boşanan biri illaki cinselliği bir kadınla mı yaşaması gerekir cidden bunu aldatma olarak görmeyen erkek var mı? cidden şaka gibi...

bi an aklıma böyle geldi.böyle insanlar var evet..evlenip boşanması gerekmiyor,erkek milleti bunlar.erkekler genelde değer verip,evlenmeyi düşündükleri kıza çok dokunmazlar.bence artık üstüne gitme bu kadın için.alpi en iyi sen tanıyorsun.onu seviyorsun,güvenmelisin ya da bitirmelisin...

Bence bu kız için birbirinizi yıpratmaya değmez. Alp'in sana yaklaşımı belli bugüne kadar bir sürü kadınla beraberken sana yaklaşmıyor bile bu sana değer verdiğini gösterir. Senin güvenini kazanmaya çalışıyor. Sen bu adamla evleneceksin bak demedi deme...

Son düzenleme:
Okuyunca benimde yaşadığım bir olay geldi aklıma..
nişanlımın liseden 2 kız arkadaşı var çok yakın,bir tanesi dediğin gibi bana karşı çok iyi çok sıcakkanlı,bir tanesi ise başından beri soğuk..ki kendi yapımı biliyorum herkesle kolayca kaynaşabilen biriyimdir..
buluşmaya gidyoruz hepberaber, kız bana hiç bakmıyor, hiç muhabbet etmiyor sadece nişanlımla konuşuyor..çok samimi davranıyor, sevgilisi var güya bir kere bile bizimle tanıştırmaya getirmedi..enteresan..neyse ben artık buluştuklarında gitmemeye başladım çünkü orada fazlalık gibi hissetmeye başlamıştım.Bir olay daha askere gitti, facebooka kendi sevgilisiyle fotoğrafını profil resmi yapmıyor, nişanlımla fotosunu profil resmi yaptı!artık canıma tak etti..bende nişanlıma söyledim oda ya kusura bakma dedi,ben biliyorum neler olduğunu, çok iyidir ama dedi işte böyle şeyler niye yapıyor anlamıyorum diye sonra takmamaya başladım artık,askerde nişanlım aramadı onu 1 kere bile şimdide çok nadir telde konuşuyorlar..erkek istedikten sonra araya mesafeyi koyabilir, ben gidip kızla konuşup kavga edip,seviyemi düşürmedim,şimdi hiç umrumda bile değil..
o yüzden çok üstüne gitme olayın zamanla bu yaptıklarını erkek arkadaşında farkedecektir,seni gerçekten seviyorsa zaten lafını ikiletmeden mesafeyi koyacaktır, aldatmak isteyen sen ne kadar kontrol edersen et bir şekilde başarır...

Okuyunca benimde yaşadığım bir olay geldi aklıma..
nişanlımın liseden 2 kız arkadaşı var çok yakın,bir tanesi dediğin gibi bana karşı çok iyi çok sıcakkanlı,bir tanesi ise başından beri soğuk..ki kendi yapımı biliyorum herkesle kolayca kaynaşabilen biriyimdir..
buluşmaya gidyoruz hepberaber, kız bana hiç bakmıyor, hiç muhabbet etmiyor sadece nişanlımla konuşuyor..çok samimi davranıyor, sevgilisi var güya bir kere bile bizimle tanıştırmaya getirmedi..enteresan..neyse ben artık buluştuklarında gitmemeye başladım çünkü orada fazlalık gibi hissetmeye başlamıştım.Bir olay daha askere gitti, facebooka kendi sevgilisiyle fotoğrafını profil resmi yapmıyor, nişanlımla fotosunu profil resmi yaptı!artık canıma tak etti..bende nişanlıma söyledim oda ya kusura bakma dedi,ben biliyorum neler olduğunu, çok iyidir ama dedi işte böyle şeyler niye yapıyor anlamıyorum diye sonra takmamaya başladım artık,askerde nişanlım aramadı onu 1 kere bile şimdide çok nadir telde konuşuyorlar..erkek istedikten sonra araya mesafeyi koyabilir, ben gidip kızla konuşup kavga edip,seviyemi düşürmedim,şimdi hiç umrumda bile değil..
o yüzden çok üstüne gitme olayın zamanla bu yaptıklarını erkek arkadaşında farkedecektir,seni gerçekten seviyorsa zaten lafını ikiletmeden mesafeyi koyacaktır, aldatmak isteyen sen ne kadar kontrol edersen et bir şekilde başarır...

Bu üçüncü şahıs kadınlarda nerdeyse herkesin hayatında var. Bu konuyu bir daha açmadım ama içim rahat değil. Evli adamı kandırıp evlenip boşanan bir kadın. Üstelik yaşı benden küçük ama marifetleri çok. Erkek arkadaşım özel hayatı beni ilgilendirmez diyip konuyu kapattı.

Back
X