Ben olsam hiç üstüme alınmazdım. Sana yazdığı ne malum? Güzellik görecelidir. Gözlerini herkes aynı şekilde beğenecek diye bir şey yok tabi ki.Kızlar ben üni birinci sınıftayken bir arkadaşım vardı onun son senesiydi normal arkadaştık çok görüştüğüm biri değildi onun sevgilisi vardı o zamanlar.Kaç yıldır facete arkadaşımdı ama uzun süredir yani belki 5 yıldır kullanıyorsam facebooku beş yıldır hiç konuşmuşluğumuz yoktu.Kendisi şiir yazıyor
bende görürsem arada beğenirdim.Seninle bir yazı paylaşıcam dedi 2 gün önce ((Gözlerindir bir kefenin cebi bütün yaşadıklarımdan sadece seni götürme isteği Hayalse gerçeğe tezat ;ayrılıktır yaşanacaklara sahte kalan; kabullenemediğim Ne keyiflidir seninle yaşlanmak iri gözlerinde küçülen bedenimin endişesiyle yaşamak Saç tellerine ilişen beyazlığa melek kostümü dikerek anlamlandırmak Ne güzeldir seni yaşamak Geceleri bıraksa da düşlerim uyansa da yokluğunu hissederek Varlığını bilerek yaşamak ne güzeldir))
Şiir uzun olduğu için kısaltarak yazdım.Beğendin mi? beğendim dedim. Cidden mi falan dedi .Ertesi gün ben şiiri tekrar okudum dedim ki şiir şurdan itibaren daha çok güzel olmuş falan dedim. Bu gözlerin sahibini merak ediyorum artık seni nasıl etkilemişse dedim oda" gözlerin bir önemi yok hangi yürekle baktığın önemli" dedi. Birde arkadaşlarım gözlerimi begendiklerini söylerler bir arkadaşım göz temalı sana yazmış falan dedi ama emin olamıyorum
Şimdi bunu ben nasıl anlamalıyım? Bu şiiri sadece yorum yapmam için mi yazdı? Yoksa bir şey mi ima etmek istiyor ?açıkçası çok şaşırdım çünkü hiç konuştuğum biri değildi nasıl anlamalıyım.
Ben olsam hiç üstüme alınmazdım. Sana yazdığı ne malum? Güzellik görecelidir. Gözlerini herkes aynı şekilde beğenecek diye bir şey yok tabi ki.
Şiir yazan insanlar paylaşmayı sever. Kaldı ki sen üstüne çekmek için zorlamış gibisin, kırmızıyla işaretlediğim yeri söylemen içinde bir şeyler aradığnı gösterir. O da sanki o an itiraf etse sen de bekliyor gibisin. Ben öyle hissettim.
Ben o zamanlar ona aşıktım.Siyasetle ilgilenirdi ve ben onu görebilmek için her mitinge giderdim
Düşündüğüm gibi yani.
Sen bir şeyler arıyorsun altında.
Onun da niyeti varsa çıkar zaten ortaya.
Yaşlarınız kaç?
Ben 25 o 33 falan
dikkat et o çok kritik bir yaşta. Erkekler 32-33 e kadar evlendi evlendi, evlenmeze çok zor evleniyor. Kararsız tipler oluyor sanırım.
Bence sen çok zorlama kendini şartlandırırsın.
Zaten şu yaşa gelmiş bir insan gelip de sana açılamıyorsa ondan ne köy olur ne de kasaba.
Erkekler birşey ima edemezler pat küt söylerler, bence size yazmamış.Kızlar ben üni birinci sınıftayken bir arkadaşım vardı onun son senesiydi normal arkadaştık çok görüştüğüm biri değildi onun sevgilisi vardı o zamanlar.Kaç yıldır facete arkadaşımdı ama uzun süredir yani belki 5 yıldır kullanıyorsam facebooku beş yıldır hiç konuşmuşluğumuz yoktu.Kendisi şiir yazıyor
bende görürsem arada beğenirdim.Seninle bir yazı paylaşıcam dedi 2 gün önce ((Gözlerindir bir kefenin cebi bütün yaşadıklarımdan sadece seni götürme isteği Hayalse gerçeğe tezat ;ayrılıktır yaşanacaklara sahte kalan; kabullenemediğim Ne keyiflidir seninle yaşlanmak iri gözlerinde küçülen bedenimin endişesiyle yaşamak Saç tellerine ilişen beyazlığa melek kostümü dikerek anlamlandırmak Ne güzeldir seni yaşamak Geceleri bıraksa da düşlerim uyansa da yokluğunu hissederek Varlığını bilerek yaşamak ne güzeldir))
Şiir uzun olduğu için kısaltarak yazdım.Beğendin mi? beğendim dedim. Cidden mi falan dedi .Ertesi gün ben şiiri tekrar okudum dedim ki şiir şurdan itibaren daha çok güzel olmuş falan dedim. Bu gözlerin sahibini merak ediyorum artık seni nasıl etkilemişse dedim oda" gözlerin bir önemi yok hangi yürekle baktığın önemli" dedi. Birde arkadaşlarım gözlerimi begendiklerini söylerler bir arkadaşım göz temalı sana yazmış falan dedi ama emin olamıyorum
Şimdi bunu ben nasıl anlamalıyım? Bu şiiri sadece yorum yapmam için mi yazdı? Yoksa bir şey mi ima etmek istiyor ?açıkçası çok şaşırdım çünkü hiç konuştuğum biri değildi nasıl anlamalıyım.
Erkekler birşey ima edemezler pat küt söylerler, bence size yazmamış.
Kızlar ben üni birinci sınıftayken bir arkadaşım vardı onun son senesiydi normal arkadaştık çok görüştüğüm biri değildi onun sevgilisi vardı o zamanlar.Kaç yıldır facete arkadaşımdı ama uzun süredir yani belki 5 yıldır kullanıyorsam facebooku beş yıldır hiç konuşmuşluğumuz yoktu.Kendisi şiir yazıyor
konu sahibine onerim siiri kaldırması. oldu da siirim calındı mı, baska siteler habersiz yayınlıyor mu diye siirinin bi kısmını googleda searchlese direkt konunuzla karsılasacak ve hislerinizden haberdar olacak:)
Aynını düşündümm :) hislerinden haberdar olması bir yana sitede tüm paylaşımlarındanda haberdar olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?