Yanlis mi biliyorum?

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Merhaba arkadaşlar. Bir ay sonra Allah izin verirse nikâhım var. Oturacagimiz ev tadilatta. Nişanlımin ailesi iki evden birini secmemizi istedi. Eski evi seçtik. Tadilat kesinlikle gerekliydi. Ama sonra bir ton laf ettiler. Sürekli ceplerinden çıkan parayı gündeme getirdiler.
(nedense ailemin yanına yapmıyorlar bunu)
Sürekli bana takacaklari bileziği falan konusuyorlar ki ben asla bir tane bile bilezik veya set vs istemedim.
Neyse sürekli böyle yüzümüze vuruyorlar derken en son mutfak olayı cıktı. Mutfak fayansimizi usta yanlış döşemiş. Usta tanıdıkları diye nişanlım resmen adamın hatasını düzeltmesi için ona yalvarıyor. Babası ve abisi de "böyle daha güzel, sizin istediğiniz kotu" diye vazgecirmeye calisiyor. Usta barız hatali ama kimse kabul etmiyor. Sizce su iki döşeme şeklinden doğru olan hangisi?
Bir de içimi dökmek istedim. Ağaç kitaplık aldim onunla alay ediyor kp. Rustik perde yapacağız beğenmiyorlar. Her seye müdahale ediyorlar. Maddi olarak baya destekleri olduğu için nişanlım tepki veremiyor. Ben arada parliyorum. Bugün usta ile de ben konuştum bizi mağdur ettiğini vs soyledim. Sonuç bizim istediğimiz gibi olsa da benim moralim çok bozuldu. Ailesini seviyorum abisi bizden çok ilgilendi evle. Babası beni çok seviyor bunu biliyorum. Ama böyle yaptıkları zaman ister istemez soğuma oluyor. Bende mi sorun var acaba.

Sizin istediğiniz daha güzel olmuş daha doğal duruyo kesinlikle bide evlilik Arefe’sinde böyle seyler oluyo pek takma derim ben

İkisini de gördüm dekorasyon sayfalarında.

Evlilik öncesi gerginlik oluyor sanırım. Detaylara fazla takılıp kendinizi üzmemeye çalışın.

Yok sizde hata yok bu daha baslangic buz gibi olacaksiniz :))) yani kv ve kp de karsi :)))

2.si daha güzel duruyor.
Herşeyinizi yapıyorlarsa söz sahibi olduklarını düşünüyorlar. Sizin ödeme gücünüz yoksa biraz alttan alın.

Ay bir de ben evlenirken her aldığımda dalga geçti benim öz anam 😄 kv alttan alta ti ye aldı. Her bahsettiğim aksesuar mobilya avize modeline müstehzi bakışlar attılar. Şu an evime gelenin dibi düşüyor. İkisinin de kulağına gidiyor tabi beğeniler. İkisi de sus puslar şu an. Ben onların zevksizliklerine tahammül ediyorsam onlarda benim zevkime karışmasın bir zahmet. Anneciğimi de gömdüm ama olsun 😄

Ben de boyle biliyorum ama el birliği ile aksine ikna ettiler
Yalnız şöyle bir durum var. Maddi olarak kendileri taşın altına el koyduklarından bu kadar ses edebiliyorlardı. Ama sizin yerinizde olsam fayanslarınilk haline ses etmez aradaki o siyahlıkları derz dolgusuyla beyazlatırdım. Alternatifiniz varsa pek de ses etmemeye başlayın. Aile de sizden soğumasın.

İkisini de gördüm dekorasyon sayfalarında.

Evlilik öncesi gerginlik oluyor sanırım. Detaylara fazla takılıp kendinizi üzmemeye çalışın.
Ama en azından yaparken sorması lazımdı. Iki türü varsa bunu en iyi uyara bilir. Bir de uygun yapıyor doye ıtiraz hakkı bile tanımıyorlar

Siz ustaya, ustam bu fayanslar böyle dizilecek dediniz mi? Çünkü her iki diziliş şekli de doğru. Kişinin zevkine göre değişir, dizme şekli. Yani usta hatası yok,. Adam müneccim değil, nereden bilsin sizin nasıl istediğinizi.

O fayanslar kolay sökülmüyor geri, kırılabiliyor da sökülürken. Belki kv, kp maddi açıdan bu sebepten rahatsız olmuştur. Aldığınız kitaplıktan kayınpederin nasıl haberi oluyor?

Yalnız şöyle bir durum var. Maddi olarak kendileri taşın altına el koyduklarından bu kadar ses edebiliyorlardı. Ama sizin yerinizde olsam fayanslarınilk haline ses etmez aradaki o siyahlıkları derz dolgusuyla beyazlatırdım. Alternatifiniz varsa pek de ses etmemeye başlayın. Aile de sizden soğumasın.
Derzler her iki sekilde de olacak. O sorun degil de bence ya hiç yapmasınlar ya da yapıyorlarsa seçenek hakkı sunuyorlarsa sonra dilenciymisim gibi davranmasınlar

Siz ustaya, ustam bu fayanslar böyle dizilecek dediniz mi? Çünkü her iki diziliş şekli de doğru. Kişinin zevkine göre değişir, dizme şekli. Yani usta hatası yok,. Adam müneccim değil, nereden bilsin sizin nasıl istediğinizi.

O fayanslar kolay sökülmüyor geri, kırılabiliyor da sökülürken. Belki kv, kp maddi açıdan bu sebepten rahatsız olmuştur. Aldığınız kitaplıktan kayınpederin nasıl haberi oluyor?
Fayansları usta ile birlikte seçtik seçerken bu şeklin hazırı vardı. Böyle alın dedi bize ben de daha güzel durması için oteki hazır degil tek tek olsun istiyorum dedim. Orada ikimizin de gördüğü tek şekil yani benim istediğim şekil vardı. Ayrıca iki seçenek varsa başlamadan arayıp sorması gerekiyordu.
Bizim evimize oturmaya geldiler kitaplığım da şuan evimizde ( baba evi).

Ay bir de ben evlenirken her aldığımda dalga geçti benim öz anam 😄 kv alttan alta ti ye aldı. Her bahsettiğim aksesuar mobilya avize modeline müstehzi bakışlar attılar. Şu an evime gelenin dibi düşüyor. İkisinin de kulağına gidiyor tabi beğeniler. İkisi de sus puslar şu an. Ben onların zevksizliklerine tahammül ediyorsam onlarda benim zevkime karışmasın bir zahmet. Anneciğimi de gömdüm ama olsun 😄
Cidden her şeyin kendi zamanlarındaki gibi alınmasını istiyorlar, olmayınca da alay ediyorlar resmen

Back
X