Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok biliyorsunuz dimi önce bı bütün yorumları okuyun sonra böyle bı yorum yapın lütfenBence eşiniz alınmalı. Adamın daha dedesi ölmemiş. Mirası üzerinden Araba hayali kurmussunuz ve kendi üzerinize istemissiniz :)))
Siz o miras kalacak miktarın boşanma durumunda size ait olmayacağını bilerek söylediyseniz "benim üzerime olsun" diye, eşiniz platforma girip yazmalı uzun uzun hanımefendi![]()
Bütün yorumları okursanız cvplari alırsınız hanım efendiBen anne ve babama bile “su arabayi benim ustume yapin” diyemezdin hele ki esime hic demedim, gene olsa gene demem. Ustelik sizin mirastan dogan bir hakta hukuken payiniz yok
Inanin alınacağınız hicbir şey yok. Üzülmeyin bos yere. Miras ile alınacaksa araba üzerinize yapmayabilir, normal görmek lazım. Eşiniz düşündü mü bilemiyorum ama ben düşünürüm şahsen. Dünyada başımıza ne gelecek bilmiyoruz evet bende eşimden boşanmayı düşünmüyorum ama ileride kesinlikle boşanmayız da diyemem. Kim bilebilir ki? Böyle bir durumda da hukuken tamamen eşime ait bir parayı üzerime istemezdim. Beraber çalışıp para biriktirip alırsanız baska o zaman elbette sorun olmaz.Dediğiniz gibi konu çokta hoş değil ,ben bazen fazlasıyla alınıp huzurumu kaçırıyorum sanırım, zaten eşimin kendi dedesi olduğu için benim öyle bi konu açmam haddime değil ,eskiden arabası vardı satma dediğimde sattigi için bı araba sözü vardı , malum bu senede herşey uçtu zaten bizimkisi hayali bı konuşma oldu diyelim
1- dededen toruna miras kalmaz.Merabalar kızlar ilerde eşime dedesinden miras kalırsa küçük bı meblağ, araba alırız diye konuştuk. Benim üstüme yaparsın dedim ,kızımız var küçük 18 yaşını doldurmadigi icin senin üstüne yaparız zaten dedi.Herşey yarıya yarıya evliyiz ya dedi böyle bir hak var dedi. Bende tam bu cümleye takıldım.Eşim ilerde ayrılırsak ikiye bölünür anlamindami demiştir bunu, yoksa benmi yanlış anladım ve büyütüyor muyum? Yanlış anladigimi anladi hemende alın ben öyle demek istemedim gibisinden bir tavır sergiledi.Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler![]()
Neden böyle bı yorum yaptınız anlayamadım.Benim hayatımı tam anlamıyla biliyor musunuz?Sizin gibi kadinlar el ustunde tutuluyor bu memlekette, boyle devam edin. Yaptiginiz cok yanlis bana gore ama siz memnunsunuz halinizden farkindayim
Neden boyle bir yorum yaptigimi yukarda yazdim, okursunuz.Neden böyle bı yorum yaptınız anlayamadım.Benim hayatımı tam anlamıyla biliyor musunuz?
Aynen öyle çok doğru söyleyip yonlendirdiniz beni teşekkür ederim güzel fikirleriniz için o kadar insan boş boş yorum yapıp duruyor açtığım konuya. Allah korusun dede vefat etmesin olmasında öyle bı para bı tek siz doğru bı şekilde anladınız beni çok sağolunInanin alınacağınız hicbir şey yok. Üzülmeyin bos yere. Miras ile alınacaksa araba üzerinize yapmayabilir, normal görmek lazım. Eşiniz düşündü mü bilemiyorum ama ben düşünürüm şahsen. Dünyada başımıza ne gelecek bilmiyoruz evet bende eşimden boşanmayı düşünmüyorum ama ileride kesinlikle boşanmayız da diyemem. Kim bilebilir ki? Böyle bir durumda da hukuken tamamen eşime ait bir parayı üzerime istemezdim. Beraber çalışıp para biriktirip alırsanız baska o zaman elbette sorun olmaz.
Bence siz arabayı üstünüze çok istiyorsanız buna hevesiniz olduğunu eşinize anlatın. Oyle bir para gelirse eşiniz onu baska bi yatırımda kullansın. Siz çalışıyorsanız para biriktirip altına yatırıp artmasını bekleyin arabayi o parayla kendi üzerinize alın. Çünkü öte taraftan üzerinizde bir mal varlığı olmasını istemenizi anliyorum. Hayat bu çünkü. Ne olur bilemiyoruz. Ufakta olsa bir yatırım iyi hissettirebilir.
Merabalar kızlar ilerde eşime dedesinden miras kalırsa küçük bı meblağ, araba alırız diye konuştuk. Benim üstüme yaparsın dedim ,kızımız var küçük 18 yaşını doldurmadigi icin senin üstüne yaparız zaten dedi.Herşey yarıya yarıya evliyiz ya dedi böyle bir hak var dedi. Bende tam bu cümleye takıldım.Eşim ilerde ayrılırsak ikiye bölünür anlamindami demiştir bunu, yoksa benmi yanlış anladım ve büyütüyor muyum? Yanlış anladigimi anladi hemende alın ben öyle demek istemedim gibisinden bir tavır sergiledi.Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler![]()
Ama ben eşimle evlendiğimde bütün herşeyimi verdim borçlar için altılari falan yani artı birde çalıştım borçlar için. Benim üstüme yapmasi çokta normal değil mi bence bu işler böyle olmalı![]()
İnan bende aç gözlü değilim elimdeki bütün altınları düğün borcu ve esimin kendi ozel borçları için verdim ,eşim böyle bı konu açti ben açmadım, zamanında çok güzel bı arabası vardı sattı ve o arabanın yarı parası düğün için yarı parası da boş yere harcandı ,dinlemedi beni şimdide dinlemedigi için hicbisey kalmadı elimizde ve ilerde araba alırsak senin üstüne olur dediği için bende bunu hatırlatmak istedim eşime senin yorumunda bahsettiğim insan ben değilimNeden boyle bir yorum yaptigimi yukarda yazdim, okursunuz.
Sizin hayatinizin tamamini bilme sansimiz yok elbette, anlattiginiz kadariyla yorum yapiyoruz.
Hic hakkiniz olmayan bir seyi benim uzerime yap demek hic benlik bir sey degil; hakkim olsa da isteyemem boyle bir sey. Karsimdaki (esim, ailem vs) yaparsa ve kimse zor durumda kalmayacaksa kabul ederim, yoksa onu da kabul etmem. Bu sanirim tok gozlu olmakla alakali bir sey![]()
Ya çok biliyorsunuz ayıbı keşke bütün yorumları okusanız sonra yorum yapsanız eşimin dedesi ve eşim böyle böyle olursa deyip konuyu açtı ben değil haddime değilMiras kalan mal ikiye bölünmez o eşinizin kişisel malı olur.yaşayan kişinin hakkında böyle şeyler düşünmekte ayıptır.
Neden ortak borçlarınız hakkında bu düşünceye sahipsiniz? Beraber yapmış beraber ödemişsiniz sonuçta ya da siz borç öderken onun parası ile de ev geçindirilmiştir. Eşinize neden alacaklı gibi davranıyorsunuz?Ama ben eşimle evlendiğimde bütün herşeyimi verdim borçlar için altılari falan yani artı birde çalıştım borçlar için. Benim üstüme yapmasi çokta normal değil mi bence bu işler böyle olmalı![]()
Tamam eşinizin yaptığıda ayıp işte Allah allah sizin yazdığınız neyse onu okudum yorum yaptım bütün sayfaları yorumları okumak zorunda değilimYa çok biliyorsunuz ayıbı keşke bütün yorumları okusanız sonra yorum yapsanız eşimin dedesi ve eşim böyle böyle olursa deyip konuyu açtı ben değil haddime değil
Umarım forumda paylaştığınız bu durumu , eşiniz de kendi arkadaşlarıyla paylaşmıştır. Ve umarım kendisini gerçekten seven , kendisine doğru bilgi verebilecek arkadaşları vardı
Ben şöyle düşünüyorum bir erkek evlenecekse biraz birikim yapması lazım boş boş yememesi lazım bekarken o paraları, eşimin kendi özel borçları da vardı bekarken olan onlarida ödedik birlikte bilmem anlatabildim miNeden ortak borçlarınız hakkında bu düşünceye sahipsiniz? Beraber yapmış beraber ödemişsiniz sonuçta ya da siz borç öderken onun parası ile de ev geçindirilmiştir. Eşinize neden alacaklı gibi davranıyorsunuz?
Hi hi anliyorumİnan bende aç gözlü değilim elimdeki bütün altınları düğün borcu ve esimin kendi ozel borçları için verdim ,eşim böyle bı konu açti ben açmadım, zamanında çok güzel bı arabası vardı sattı ve o arabanın yarı parası düğün için yarı parası da boş yere harcandı ,dinlemedi beni şimdide dinlemedigi için hicbisey kalmadı elimizde ve ilerde araba alırsak senin üstüne olur dediği için bende bunu hatırlatmak istedim eşime senin yorumunda bahsettiğim insan ben değilim![]()