Yanlış mı düşünüyorum acaba

Sen hic birini sevmiyorsun ki,parali olani sec gitsin
Para umrumda değil ikisi de aynı
Sadece biri İstanbul da
Ben şuan ki sevdiğimle mutluyum
Çok güzel günlerimiz oluyor
Kafamı karıştıran böyle neden yapıyor
Bu kadar basit mi insanın hayatına girip çıkmak zoruma giden şeyler var
FarlFa bir psikoloji

İki kişi arasında kalıyorsan ikinciyi seç çünkü ilkini sevseydin ikincisi olmazdı diye bir söz demişler doğru demişler sanki :KK45:

Karsisindakini sevmedigi halde allah kitap uzerine yeminler eden bildigin goz yasi dokup aglayan geri dondurmek icin yalvaran haysiyetsiz bir cok erkek gordum. Oyuzden inanma. Sevseydi birakmazdi, seven deger veren erkek birakmaz.

Duygularına bakıp şartlarına bakmayanların durumunu da burda okuyoruz ikisi bir arada olmazsa birisi eksikse olmaz yürümez
Ben mantık evliliği, görücü usulü evlilik vs gibi tamamen şartların konuşulduğu evlilikleri anlayamadığım için kusura bakmayın sizin konunuzu da anlayamadım. Benim eksikliğimdir bu, haklısınız.

Bir önceki geri dönmeseydi, şimdiki kişi ile gayet de bir gelecek planlıyordunuz ama ex geri gelince kafanız karıştı. Ve kafanızın karışma sebebi de "onun şartlarının daha iyi olması".

Elbette iki çıplak bir olunca samanlık seyran falan olmaz, Allah rızkını verir diyerek bir sürü çocuk doğurulmaz ama evlilik kararı alınırken de "şartlar" değil "duygular" göz önüne alınır. Yaşanmışlıklar değerlendirilir. Karakter değerlendirilir. Ortak noktalar değerlendirilir. Benim için böyledir en azından.

Back
X